Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Η Συμμορία των Δεκατριών


Winmx

Recommended Posts

Ocean's Thirteen

Η Συμμορία των Δεκατριών

Ειδος:Περιπετεια

Ηθοποιοι:George Clooney,Brad Pitt,Matt Damon,Αndy Garcia,Scott Caan,Don Cheadle,Casey Affleck,Εliott,Bernie Mac,Al Pacino,Ellen Barkin,Eddie Izzard,Vincent Cassel

Σκηνοθετης:Steven Soderbergh

Διαρκεια:122'

Πλοκη

Ο Γουιλι Μπανκ (Al Pacino) εξαπατησε τον Reuben Tishkoff (ενα απο τα μελη της συμμοριας) σε μια συμφωνεια που ειχαν κλεισει.Ο Ocean για να υπερασπιστει τον Reuben οργανωνει αλλη μια ριψοκινδυνη λησεια,το καζινο του Μπανκ στο Las Vegas.Θελουν να "τιναξουν την μπανκα στον αερα".Επειδη τα λεφτα δε τους φτανουν για να χρηματοδοτησουν το σχεδιο αναγκαζονται να καταφυγουν στον παλιοτερο εχθρο τους Terry Benedict.

Κριτικη

Η συμμορια των 11 εχει γινει πια των 13.Καινουρια μελη προστεθηκαν,καινουριες πρωτοτυπες ιδεες για να ληστευσουν το καζινο.

Δε διαφερει σε τιποτα απο τα αλλα 2 επεισοδια.Ο σκηνιθετης μας προετοιμαζει αναλυτικα για τη διεξαγωγη της ληστειας,για τα τεχνασματα που θα χρησιμοποιησει και για τις δυσκολιες που θα αντιμετωπισει.

Εχει και παλι χαριτωμενα εξυπνα αστειακια και γκαφες

Το τριο Clooney,Pitt,Damon αξια ειχε βγει απο τους πιο σεξυ αντρες στο People magazine's!Γενικοτερα ειναι ενα γυναικειο οφθαλμολουτρο....αντρες για ολα τα γουστα και ηλικες!

Μουσικη ευχαριστη οπως και στα προηγουμενα επεισοδια.Ενα μιξ pop-jazz-electro....γενικοτερα lounge music

Ευχαριστη ταινια,για ενα ευχαριστο βραδυ στο σπιτι.....σε καμια περιπτωση δεν ειναι εργο για τον κινηματογραφο αφου τα ειδαμε ολα στο 11 και 12.....εκτος φυσικα και αν ειστε φαν του ειδος τους!Ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα που θα δουμε τη συμμορια και τους παιδαρουςτης

empopcorn empopcorn /5

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

η συμμορια των 11 μου αρεσε πολυυυυυ

η συμμορια των 12 μου αρεσε επισης

στη συμμορια των 13 κοιμηθηκα πριν τελειωσει το dvd...

τωρα τι καταλαβαινετε απο αυτο... :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.