Jump to content

Ποια παράσταση σου άρεσε/ δεν σου άρεσε φέτος;


tik-tak

Recommended Posts

Ποια παράσταση σου άρεσε/ δεν σου άρεσε φέτος;

Ποια θεατρική  παράσταση , απ'αυτές που παρακολούθησες την τρέχουσα περίοδο,  σου άρεσε;

Θα την προτείνεις  σε φίλους;

Ποια δεν σου άρεσε;Ποια σε απογοήτευσε; 

:rolleyes:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Νομίζω πολύ δυνατή παράσταση φέτος ήταν η Ηλέκτρα του Στάιν. Η νεοεμφανιζόμενη ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη ήταν ανεπανάληπτη, και μάλιστα καλύτερη απτην Καραμπέτη. Ο Τότσικας ήταν όμως μάλλον μικρός για τον ρόλο, και απτο πολύ άγχος έχανε τα λόγια του.

Εξίσου καλή παράσταση ήταν η Ιφιγένεια του ΘΟΚ, με τη Στέλλα Φυρογένη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

από τις παραστάσεις που είδα το καλοκαίρι (2007)

θα ξεχώριζα περ/ρο την "Ανδρομάχη" του Ρακίνα από το εθνικό ,

και όχι τόσο  την "Ηλέκτρα" του Στάιν.

Η "Ανδρομάχη" μου έδωσε μια απροσδόκητη ευχαρίστηση.Όχι τόσο

από τις ερμηνείες (που ήταν , βεβαίως, αξιόλογες- εκεί ξεχώρισα και

τη Λ.Φωτοπούλου ) όσο  από τον τρόπο απόδοσης,τη διασκεύη, τη σκηνοθεσία.

Υπήρχαν κλασικές ερμηνείες μεσα σε ένα καμβά "φρέσκο", δυναμικό , πρωτότυπο

και με σύγχρονες αναφορές.Για μένα, πολυ καλός συνδυασμός ...

Για την "Ηλέκτρα" , 

(βίωσα και την αγωνία ευρεσης εισιτηρίων....χιχιχ...πήγα στην τελευταία παράσταση,στην Πετρούπολη)

δεν αισθάνθηκα την "τραγωδία" σ'όλην τη διάρκεια του έργου.Υπήρχαν στιγμές, που ένιωσα

οτι παρακολουθούσα αστικό δράμα ή μια πρόζα.

(Αφου κι η Κλυταιμνήστρα , η υπεροψία της, περ/ρο μου ταίριαζε σε μια Κλυταιμνήστρα του Ίψεν ή του Στριντμεπργκ,

παρά στην Κλυταιμνήστρα του αρχαίου τραγωδού)

Ελειπε αυτό το "συνεχές" δεος, που υποβάλλει  το θεατή της τραγωδίας, ήταν διακοπτόμενο...

Οι ερμηνείες ήταν άνισες.

Ξεχωρισε κατα πολύ η Γουλιώτη! Καταπληκτική !Δοθηκε-παραδόθηκε στο

ρόλο της και της ανταποδόθηκε το πιο θερμό χειροκρότημα.

(περίεργη η στιγμή που η Καραμπέτη , που παλαιότερα ερμήνευε την Ηλέκτρα και τωρα κάνει το ρόλο της ώριμης

Κλυταιμνήστρας , αποσπά  ένα "α" χειροκρότημα και η Γουλιώτη  "5α"...)

με ξενισε και η σκηνή που η Ηλέκτρα πλένεται και ασπροφορείται και έρχεται ο Αιγισθος...

Δεν κατάλαβε τιποτα ο Αιγισθος από αυτην την φανερή αλλαγή ;;

Αυτή η σκήνη δε δημιουργεί  πρόβλημα στο συλλογισμό;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν μπόρεσα να δω την Ανδρομάχη δυστυχώς αν και μου αρέσει πολύ η Λ.Φωτοπούλου, την είχα δει ως Μήδεια το 1991 σε σκηνοθεσία Βουτσινά , μουσική Κραουνάκη και Νίκο Σεργιανόπουλο ως Ιάσονα και ήταν αξέχαστη παράσταση.

Η αλήθεια είναι ότι η Ηλέκτρα του Στάιν είχε κάποια περίεργα σημεία, για παράδειγμα όντως η Καραμπέτη ήταν υπερβολική, όπως ειπώθηκε και σε κριτικές ήταν σαν Ρίτα Χέηγουορθ στο μαντρί των Μυκηνών (με βάση τα σκηνικά). Η Κλυταιμνήστρα εξάλλου δεν είναι απλά μια ερωμένη όπως την έπαιξε η Καραμπέτη αλλά μια φασίστρια που εκπροσωπεί τη μητριαρχία.

Εντωμεταξύ το γυμνό και οι σκληρές-πολύ ρεαλιστικές σκηνές στο τέλος όπου χοροπηδάνε ξέφρενα πάνω στο πτώμα της Κλυταιμνήστρας και βάφονται με το αίμα της, στην πραγματικότητα δεν ταιριάζουν με το πνεύμα του Σοφοκλή- αυτο το σχολιάσαν πολλοί κριτικοί.

Είχα την τύχη να δω την ίδια παράσταση το 1994 με Φιλαρέτη Κομνηνού σε σκηνοθεσία Βουτσινά και νομίζω ότι τότε ήταν καλύτερη η απόδοση .

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

πωπω για αυτην την Ηλεκτρα πανικος εγινε!! φιλοι μου που την ειδαν στην Επιδαυρο σχεδον κατασκηνωσαν στα ταμεια του φεστιβαλ και μου ειπαν οτι τα εισιτηρια εξαντληθηκαν αμεσως.ηθελα πολυ να την δω αυτην την παρασταση , ειχε γινει εξαιρετικος ντορος για τον τροπο προετοιμασιας των ηθοποιων απο τον Σταιν ,δυστυχως δεν προλαβα τα εισιτηρια οταν η παρασταση παιχτηκε Αθηνα.

θα σας μεταφερω δυο αντιδρασεις που για μενα ειναι ενδεικτικες της παραστασης.

η πρωτη απο την μητερα μου η οποια εχει δει δεκαδες θεατρικα εργα και νομιζω οτι καπου εχει επελθει κορεσμος-δηλαδη για να την ενθουσιασει πλεον κατι πρεπει να ειναι εξαιρετικο(ξερετε απο αυτες τις παντογνωστριες :P που οταν τους λες μα αυτο ηταν συγκλονιστικο και αρχιζεις να παραληρεις μεσα στον ενθουσιασμο σου σε προσγειωνει με ενα που να το δεις με τον Μινωτη), λοιπον τοσο πολυ συγκλονιστηκε απο την Ηλεκτρα και κυριως την Γουλιωτη που πηρε το ξενιτεμενο τεκνο της δωδεκα το βραδυ και ουτε γεια δεν ειπε , παρα μονο ,αυτο ηταν υπερθεαμα.

η δευτερη απο εναν φιλο μου που δε του αρεσει το θεατρο-ακολουθει μονο σε χαρουμενες παραστασεις και αυτο κατοπιν πολυ μπλα μπλα,στη μιση ωρα η φιλη μου που καθοταν διπλα του αρχισε να ανησυχει γιατι ο περι ου λογος κυριος δεν αντιδρουσε , δε μιλουσε (ως συνηθως να σχολιασει κατι κακα),τον σκουνταει-εισαι καλα?και αυτος γυριζει δακρυσμενος και της λεει ειναι οτι καλυτερο εχω δει ποτε στην ζωη μου.μετα την παρασταση για ωρα ηταν ''χαμενος'' σε παραληρημα ενθουσιασμου.

ειχε κυκλοφορησει οτι η χειμερινη περιοδος στο Εθνικο θα αρχιζε με περιορισμενες παραστασεις της Ηλεκτρας στη σκηνη του Rex αλλα τελικα οχι.κριμα!!

την Ανδρομαχη του Ρακινα την πετυχα στο θεατρο στο Αττικο Αλσος, αυτο που με ενθουσιασε ηταν η μοντερνα ματια , ομολογω οτι δεν ηξερα καθολου την υποθεση και ακουσα απλα Ανδρομαχη και στο νου μου ηρθαν αρχαιες τραγωδιες και δεν μου αρεσουν πολυ .πιο πολυ απο ολα μου αρεσε η εισοδος του χορου , μεσα στον κοσμο κινουνταν , πιθανον στην Επιδαυρο φυσικα να ηταν αλλιως , στο θεατρο του Αττικου Αλσους ειναι περιορισμενος ο χωρος ,ο Λουλης (οσες φορες τον εχω δει ποτε δεν εχω απογοητευθει) , η Φωτοπουλου παντα καλη.θα συμφωνησω με την τικ τακ , ενιωθες μια φρεσκαδα στην παρασταση, μια πρωτοτυπια .η υποθεση ενας υμνος στην αγαπη και στην πιστη .πολυ ωραια συνολικα παρασταση!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μου άρεσε πολύ ο Φιλάργυρος του Μολιέρου, με τον Γ. Μεσσάλα.

Γέλιο ανακουφιστικό, όχι με τους συνήθεις χαζούς τρόπους ( σεξ, βρισιές, κτλ.).

Επίκαιρο έργο, λες και το γράψανε χθες...

Και το παίξιμο του Μεσσάλα εξαιρετικό. Καιρό είχα να απολαύσω θεατρική παράσταση :rolleyes:

Παίζεται στο θέατρο Αλκυονίς

(Υ.Γ. θα πάω να δω και το ημερολόγιο ενός τρελλού που ανεβάζει ο ίδιος ηθοποιός)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Καλύτερη παράσταση με διαφορά απ'τις υπόλοιπες το "Συνέβη κι'οποιος θέλει το πιστεύει"- Θοδωρή Αθερίδη. Είχε πολλά χρόνια να δω τόσο καλούς ηθοποιούς σε μια τόσο καλή παράσταση, ενα υπέροχο αποτέλεσμα, μοναδική εμπειρία!

Επίσης πολύ καλή παράσταση ήταν το "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" με τους Γιώργο Κιμούλη & Κατερίνα Παπουτσάκη.Ο Κιμούλης είναι κορυφή, έμεινα κατάπληκη από την ερμηνεία του.

Με απογοήτευσε το "Σαραντάρα και Πρωτάρης", η Βάνα Μπάρμπα ήταν ένα ανέκφραστο πρόσωπο, σαν να μην την ένοιαζε καθόλου, minimum effort, καμία ουσιαστική προσπάθεια. Ο Άνθιμος Ανανιάδης έκανε φιλότιμη προσπάθεια αλλά δεν τον βοήθησε καθόλου το σενάριο, ήταν μια μπερδεμένη ιστορία χωρίς συνοχή, τα σκηνικά ήταν new age μονόχρωμα, minimal και δεν ταίριαζαν καθόλου με το στύλ της υπόθεσης. Γενικώς δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου και βαρέθηκα από πολύ νωρίς.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είδα το περασμένο καλοκαίρι το Μάκβεθ με τον Κιμούλη πρωταγωνιστή.

πολύ ωραία παράσταση παρόλο που παίχτηκε στο θεατράκι του φρουρίου στα Τρίκαλα [το οποίο είναι μικροσκοπικότατο...]

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

μου άρεσε πολύ η παράσταση Ηλίθιος από το Εθνικό Θέατρο ,από την πειραματική σκηνή του.

Μου άρεσαν και τα δυό του μέρη.

Όλες οι συνιστώσες της παράστασης (ηθοποιοί-σκηνοθεσία-διασκευή) συνετέλεσαν

στο  να απολαύσω αυτην την παράσταση! Δεν ήταν μια απλή μεταφορά του μυθιστορήματος στη σκηνή,ήταν μια νεα πρόταση....με πιο μοντέρνα, φρέσκια,αφαιρετική ματιά , που έκανε την παράσταση να ρεει.

Κατάφεραν να συνδυάσουν  αρμονικά την αφήγηση με τη δράση , την εναλλαγή σκηνών με την  αποστασιοποιημένη μεταφορά τμημάτων διαλόγου, τη δραματική κορύφωση  με το χιούμορ...

για μένα, το κάθετι στην παράσταση αυτή είχε λόγο ύπαρξης,δεν   ήταν περιττό ή σαχλό, υπηρετούσε δραματουργική αναγκαιότητα...

όλοι οι ηθοποιοί αξιόλογοι!Δεν ήταν παράσταση για έναν ή δυο πρωταγωνιστές, ήταν  παράσταση συνόλου!Παρόλα αυτά,ξεχώρισα το Δ.Ήμελλο στο ρόλο του Ραγκόζιν.

(Θα παίζεται μέχρι τις 6/1/08.Τα εισιτήρια έχουν εξαντηθεί,αλλά μπορεί να καταφέρετε να βρείτε κάποια από ακυρώσεις.Ετσι τα  κατάφερα κι εγώ...---ναι!!! τα κατάφερα να δω και το β'μέρος---πήγα στο Ρεξ,

στο κεντρικό ταμείο του Εθνικού,εχουν σύστημα online και βλέπουν τις ακυρώσεις...)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είδα το "Σαρδέλες με σαρδάμ"...καλό ήταν μόνο που το περισσότερο γέλιο έβγαινε στην τελευταία πράξη. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος ήταν το ανερχόμενο ταλέντο της παραστάσεως!!! emthumbsup emthumbsup emthumbsup

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 weeks later...

ελπιζω να γραψω αναλυτικη κριτικη γρηγορα πριν ξεχασω τον ενθουσιασμο , αλλα επειδη στις 27 κατεβαινει ,σας προτεινω τις Μεταμορφωσεις του Οβιδιου στο Αμορε , παντα περιεργες , σουρεαλιστικες παραστασεις εκει ,η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι ευκολη και ευπεπτη παρασταση , θεμα συγχρονο , δεκα με τονο στις ερμηνειες-ξεχωρισα την Αννα Μασχα , την Ξενια Καλογεροπουλου , τον Ξαφη.ο Λουλης κι αυτος πολυ καλος , παντα μου αρεσει το παιξιμο του -οπως ευστοχα παρατηρησε η φιλη μου μεταμορφωνοταν σε καθε σκηνη αλλα ενιωθα οτι σαν παρουσια αυτη τη φορα εξεπεμπε κατι ναρκισσιστικο που με απωθουσε, ισως εφταιγε κι ο ρολος του,παντως εχει ταλεντο στην ηθοποιια.α και καταπληκτικος ο γιος του Μπερικοπουλου-θα επανελθω με ονομα-και παντα ο Μπερικοπουλος , απο τους καλυτερους ηθοποιους που διαθετουμε σημερα.

εργο στη συνταγη του αμορε , σκηνικα λιτα, ωστε η φαντασια να πλαθει εικονες , υποθεση σε δυο παραλληλους χρονους-εναν μυθολογικο και εναν ρεαλιστικο.

παιδια δειτε το, ειναι απο τις παραστασεις που θα θυμαστε για καιρο μετα για την πρωτοτυπια της στη συλληψη του θεματος αλλα και για τις ερμηνειες!!

επειδη δεν υπαρχουν διαθεσιμα εισιτηρια μεχρι τις 27 , μπειτε στη λιστα αναμονης και να ειστε στο θεατρο γυρω στις 8.30 , θα μπειτε.μην προτιμησετε Τεταρτη , Πεμπτη γιατι ειναι φθηνοτερο το εισιτηριο και λιγοτερες οι ακυρωσεις , παιζεται απο Τεταρτη μεχρι Κυριακη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στο Θέατρο Πόρτα, το "Ξενοδοχείο Παράδεισος".

Μια πλειάδα από γνωστούς ηθοποιούς (Μπέζος, Τσαλίκη, Μάινας, Ευείδη, Στόλλας, Μεργιανός), αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό. Συμπαθητική κωμωδία, με λίγες αξιομνημόνευτες σκηνές.

Η σκηνοθεσία και η σκηνογραφία συμπαθητικές.

Περίμενα περισσότερα.

Πάντως, ο Γιάννης Μπέζος πιστοποιεί το πόσο χαρισματικός είναι αφού απογειώνει την παράσταση με κάθε του φράση και κίνηση. Αντίθετα, τις λίγες σκηνές που λείπει από το σανίδι, η σκηνή μοιάζει πιο γυμνη.

Υπόθεση: Ένα παράνομο ζευγάρι καταφεύγει σε ένα κακόφημο ξενοδοχείο για να εκδικηθεί τους συζύγους του. Όμως, το ξενοδοχείο εκείνο το βράδυ θα γίνει χώρος συνεύρεσης για ένα σωρό ατόμων που δε θέλουν να τους δουν!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...
Καλύτερη παράσταση με διαφορά απ'τις υπόλοιπες το "Συνέβη κι'οποιος θέλει το πιστεύει"- Θοδωρή Αθερίδη. Είχε πολλά χρόνια να δω τόσο καλούς ηθοποιούς σε μια τόσο καλή παράσταση, ενα υπέροχο αποτέλεσμα, μοναδική εμπειρία!

θα συμφωνησω!!! :rolleyes:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

στο θεατρο του Νεου Κοσμου το Motortown, προσωπικα δεν ειναι η φετινη καλυτερη μου παρασταση αλλα σιγουρα ειναι απο τις πιο ρεαλιστικες .η σκηνογραφια λιτη-επιθυμια του συγγραφεα -η σκηνοθεσια του Θεοδωροπουλου στο ιδιο μηκος κυματος-τιποτε περιττο , τιποτε που να ξεβαραινει την ατμοσφαιρα , μια δωρικη μεταφορα του κειμενου,η σκληροτητα της αληθειας του γυμνη πανω στη σκηνη.

το εργο εχει κεντρικο ηρωα εναν νεαρο Αγγλο που επιστρεφει απο το Ιρακ που ειχε πολεμησει μισθοφορικα , αλλοιωμενος , μισογυνης , ρατσιστης ,εχοντας δοκιμασει μεχρι το μεδουλι οσα στην συνεχεια κανει , για να διαπιστωσει οτι οι ¨πολεμοι¨ στην Αγγλια ειναι εξισου σκληροι με τον πολεμο στο Ιρακ.προσωπικα μου θυμησε τους Αμερικανους που επιστρεφοντας απο το Βιετναμ νομιζαν οτι ηταν ηρωες και διαπιστωναν οτι ολα οσα ειχαν πειστει οτι ηταν αξια ιδανικα να πολεμησουν , ηταν φιλοπολεμικα ,ιμπεριαλιστικα ,καραμελωμενα σχεδια και σιγουρα παρωχημενες ιδεες στις κοινωνιες στις οποιες επεστρεφαν και αντιμετωπιστηκαν απο τις νεολαιες σαν εχθροι της ειρηνης-δεν επεκτεινομαι εδω αλλο. θεατρομιλωντας για να επιστρεψω και στην παρασταση , σκοπος του συγγραφεα ηταν να αναδειξει οτι ολοι, καθημερινοι Αγγλοι-και φυσικα ολοι, και καθημερινοι Ελληνες-μετεχουμε στην ληψη αποφασεων ειτε με την συμμετοχη , ειτε με την αδιαφορια.εξοχος ο Γαλλος , εξοχος και ο αδερφος του ,σε ενα πολυ δυσκολο ρολο ,τοσο κινησιολογικα και σωματικα οσο και γλωσσικα. και η μουσικη του Γασπαρατου -σε απολυτη αρμονια με το κοφτερο κειμενο. μια δυσκολη παρασταση ,που δεν προσφερεται για ενα χαλαρο , χαρουμενο διωρο-αλλα για προβληματισμο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 9 months later...

"Το Μπαρ των Ευχών"!!

Στην εποχή που η αισθητική σνομπάρεται από παντού, το "Μπαρ των Ευχών" απαντάει με όμορφες μελωδίες, στίχους και κείμενα γεμάτα νοήματα και μια μαγική ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει...

Απλά υπέροχη! Απευθύνεται σε όλους, αλλά θα την απολαύσουν ιδιαίτερα όσοι εκτιμούν την αγάπη, το σεβασμό και την αξιοπρέπεια...

Δευτέρες και Τρίτες, 9 μ.μ.

Θεατρική Σκηνή, Νάξου 84, Πλ. Κολιάτσου

Αν θέλετε ένα ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο:

www.barofwishes.com

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Το Λιωμένο Βούτυρο στο θέατρο Χώρα-σκηνή Νέα Χώρα νομίζω ήταν ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια-πάντα μετά Το Γάλα!!

3 χαρισματικοί ηθοποιοί, μια παράσταση που σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι μέσα στο έργο και μια σκηνή σεξ-δολοφονίας τόσο ρεαλιστική και άρτια σκηνοθετικά που νομίζω θα τη ζήλευε ο οποιοσδήποτε καταξιωμένος σκηνοθέτης..

Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

με όρους αστεριών τουλάχιστον 4,5*.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μετρια κωμωδια στο θεατρο "Κιβωτος" με την Δημητρα Παπαδοπουλου!

Λεγεται "Δεν μπορω να μεινω μονη μου".

Αν δεν ηταν αυτη και ο ...(αυτος που ολοι πρωτοειδαμε στην διαφημιση της NOVA, ο κρητικος που περιεγραφε μεσα σε αντρικες τουαλετες σε φιλο του, ενα προξενιο που παρομοιασε με ιπποποταμο, για τον οποιο, ως ζωο, αρχισε να δινει ανατριχιαστικες πληροφοριες οπως ποσο ζυγιζει, που ζει, τι τρωει κτλ) ...αυτος τελος παντων η παρασταση θα ηταν κακη!

Το "παραδοξο" ειναι οτι αυτος επαιξε καλυτερα απο την Δημητρα!!!!!!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

"ΕΝΑΣ ΑΚΟΥΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΩΦΩΝ"

Πόσο εύκολα, άραγε, μπορεί ένας κωφός να παραγγείλει σε ένα εστιατόρια, πόσο εύκολα μπορεί ένας κωφός να επικοινωνήσει το πρόβλημά του σε ένα νοσοκομείο, να συνδιαλλαγεί σε μια τράπεζα, να βρει δουλειά μέσω κάποιας δημόσιας υπηρεσίας ; Κατά τη γνώμη μας ;

Εύκολα και γρήγορα. Πόσο διαθέσιμα όμως είναι οι άνθρωποι που επανδρώνουν αυτές τις θέσεις ; Πόσο ανοιχτοί είναι, έτσι ώστε να καταλάβουν και να επικοινωνήσουν ; Η απάντηση δική σας...

Σε δέκα και πλέον κωμικές σκηνές, η μειονότητα σε αυτή την περίπτωση, ένας ακούοντας παλεύει να επικοινωνήσει και διαρκώς έρχεται αντιμέτωπος με τοίχους, τοίχους ανθρώπινους. Η πραγματικότητα αντιστρέφεται, πλειοψηφία εδώ οι κωφοί, στη δική τους χώρα.

Το πρόβλημα είναι ότι η μειονότητα δε μιλάει νοηματική ή ότι η πλειοψηφία δεν δέχεται τη διαφορετικότητα...;

Παίζουν οι : Νίκος Αξιώτης, Απόστολος Γιαννόπουλος, Βασίλης Κόσκορης, Τριαντάφυλη Καραγκιόζη, Σταύρος Λένα, Βίκυ Πανταζή, Ευανθία Πλαχούρα,Μαρία Τουλούμη....

Σύλληψη - ιδέα : Ομάδα Θεάτρου Κωφών Ελλάδος

Σκηνοθεσία : Νίκος Αξιώτης

Μουσική : Γιώργος Ζηγούρης

Κινησιολογία : Βίκυ Σαχπάζη

Διερμηνεία : Σοφία Ρομπόλη

Κοστούμια : Ομάδα Θεάτρου Κωφών Ελλάδος

Σκηνικά : Αμβράζη Τασούλα

Απο 20 Φεβρουαρίου έως τις 12 Απριλίου

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21 : 00

Τιμές εισιτηρίων : 15 € με ποτό, γενική είσοδος

10 € με ποτό, φοιτητικό

Τηλέφωνο Κρατήσεων με SMS, καθημερινά : 6985765550

Τηλέφωνο / FAX Κρατήσεων και προπώλησης εισιτηρίων : 210 32 14 708, κάθε Τρίτη 18:00 - 22:00 (στον χώρο του Θεάτρου Κωφών Ελλάδος)

Θέατρο Κωφών Ελλάδος

Σαχτούρη 8-10, Πλατεία Κουμουνδούρου

Απ΄ότι μου είπαν πραγματικά αξίζει να τη δεις...

Εγώ θα πάω :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πολύ καλή παράσταση "Ο Αλχημιστής" του Paulo Coelho, σε διασκευή και σκηνοθεσία Τάσου Προύσαλη. Πολύ καλή δουλειά, από νέους ηθοποιούς, οι οποίοι στην κυριολεξία σε μεταφέρουν στα μονοπάτια του Αλχημιστή . . . Η παράσταση ανεβαίνει στο ΕσωΘέατρο, ένα πραγματικά πολύ μικρό θεατράκι στο Θησείο. Αξίζει . . .

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.