Jump to content

[TAINIOKRITIKH]Pirates of the Caribbean: At Worlds End


Recommended Posts

Pirates of the Caribbean: At Worlds End

Ειδος:Περιπετεια

Ηθοποιοι:Johnny Depp,Orlando Bloom,Keira Knightley,

Bill Nighy,Stellan Skarsgård,Jack Davenport,Kevin McNally,Tom Hollander,Chow Yun-Fat,Geoffrey Rush

Σκηνοθεσια:Gore Verbinski

Πλοκη

Τωρα εσεις νομιζετε οτι ο Τζακ πεθανε και δε θα τον ξαναδειτε;Σας γελασανε!!!Ο Will και η Elizabeth με τη βοηθεια του captain Barbossa θα ελευθερωσουνε το Τζακ απο την παγιδα του davy Jones.Φυσικα μεσα σε ολο αυτο το χαμο εχουμε εναν καινουριο πειρατη απο την Σιγκαπουρη τον Sao Fen,εχουμε φυσικα τον Beckett που σκοτωνει οποιοδηποτε συνεργαζεται με τους πειρατες,εχουμε την Καλυψω και τελος εχουμε ενα συμβουλιο πειρατων.

Κριτικη...σποιλερ

Το 1ο ειχε δειαρκεια 143 λεπτα,το 2ο 150'.....το 3ο;Οργανωθειτε με κανα μαξιλαρι,με αναψυκτικα,με καφε κτλ κτλ να εχετε παει μια τουαλετα γιατι το 3ο (και πιθανοτατα οχι τελευταιο!) διαρκει 168 λεπτα!!!!

Θα μπορουσε ανετοτατα να κοψει μερικες σκηνες ή να διαρκουν οι μονομαχιες λιιιιιιγοτερο!Δεν αντεχα αλλο!!!Ευτυχως που πηγα σχετικα νωρις να δω το εργο γιατι στο τελος θα κοιμομουνα.

Στο 3ο επεισοδιο ο αγαπημενος μας ηρωας εμφανιζεται μετα απο 40'.....δε με χαλασε μπορω να πω....εξαλλου εχει δηλωσει οτι ευχαριστως θα εκανε και 4ο επεισοδιο....αρα δε θα τον χασουμε.Δεν εχουμε κατι καινουριο να πουμε για το ρολο του Τζακ.Εμφανιζεται ο μπαμπας του.....το μηλο επεσε κατω απο τη μηλια!

Η ιδεα της παγιδας του Davy Jones ηταν αρκετα καλη...ενας κοσμος που δεν ειναι ζωντανος αλλα ουτε πεθαμενος....Η σκηνη που αναποδογυριζεται η βαρκα ηταν μια πολυ καλη ιδεα.

Εχουμε εναν καινουριο ηρωα που υπηρχε και στην πραγματικοτητα.Ο πειρατης Sao Fen....καινουρια ιστορια που μας δινει μια αλλαγη νοτας στο εργο.

Το συμβουλιο των πειρατων ειναι ολα τα λεφτα. :anavwfwties::anavwfwties:

Το ρομαντζο Will & Elizabeth λιγο με χαλασε.Δεν ειμαι ρομαντικος τυπος κ ετσι θα μπορουσαν να κοψουν μερικες σκηνες με μελια.....Ο Will στο τελος καταφερνει να ελευθερωσει τον πατερα του .....πληρωσε ομως καριβα αυτη την επιλογη του....10 χρονια στη θαλασσα και μια μερα στην ξηρα.....get it ;)

Σαν φιλοζωη δε μπορω να μη δυο λογια για τα καταπληκτικα μας πετ!Μαιμου και παπαγαλος εχουν τις δικες τους στιγμες στο εργο :rolleyes:

Σκηνικα,μουσικη και εφφε εινα ακριβως τα ιδια με τα προηγουμενα επεισοδια.Δεν περιμενετε κατι καινουριο οπως δεν περιμενατε οταν βλεπατε τον Αρχοντα των δαχτυλιδιων.

Ελπιζω οι φημες που ακουγονται για 4ο να μην ειναι αληθινες.....

empopcorn empopcorn empopcorn/5

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ερώτηση: Διάβασα σε κριτική εφημερίδας ότι αν δεν έχεις δει το δεύτερο δεν καταλαβαίνεις την πλοκή στο τρίτο, γιατί οι ιστορίες είναι αλληλοσυνδεόμενες. Ισχύει; Έχω δει μόνο το πρώτο και θέλω να πάω τώρα αλλά......Θα έχω κενά;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarupemxmm Χμμμμ!Η αληθεια ειναι οτι θα εχεις πολλες αποριες που βασιζονται στο 2ο.Ειναι η συνεχεια και δε νομιζω να θες επι 3 ωρες να ρωτας τον/την διπλανο/η σου.....ασε που θα τα ακουσεις απο τους γυρω σου :lol:

Εχεις 2 επιλογες ή διαβαζεις μια περιληψη μεσα απο το νετ πχ Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest .....ή το νοικιαζεις σε dvd.....μονο 150 λεπτακια :splats:

Συμβουλη:παρε embeerempizzaempopcornemicecream ....κατι τελος παντων! eminnocect

Yo Ho A Pirate's Life for Me

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η ταινία μου άρεσε πολύ και την βρήκα πιο ψαγμένη σκηνοθετικά από τα προηγούμενα. Οι μάχες είναι πραγματικά εντυπωσιακές και το ρομάντζο δεν με χάλασε γιατί δόθηκε με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο και ...πειρατικό τρόπο!

Στις εκπλήξεις, η συμμετοχή του Keith Richards στον ρόλο του πατέρα του Jack! Ενδιαφέρον είναι αφενός ότι ο Johnny είχε παλιότερα δηλώσει ότι έχει στηρίξει το παίξιμό του στους Pirates στο στήσιμο και την συμπεριφορά του Richards και αφετέρου ότι ο αγέραστος Keith (αυτά τα πρεζάκια οι Stones θα ζούνε όταν εμείς πεθάνουμε από φυσιολογικό θάνατο σε βαθειά γεράματα, είναι σκάνδαλο αυτό το πράμα) προσήλθε ντίρλα στα γυρίσματα:

Keith Richards appearance in the second Pirates Of The Caribbean sequel descended into chaos after he reportedly got so drunk on the movie set, the film's director had to prop him up. The hellraising Rolling Stones guitarist finally shot his long awaited cameo as Johnny Depp's father in Pirates Of The Caribbean: At World's End earlier this summer, but he is unlikely to remember the occasion which concluded months of speculation. Bill Nighy, who plays Davy Jones in the film, tells Empire Online that Richards was inebriated by the time the production team retrieved him from his trailer to shoot his scene, and he required a little support from director Gore Verbinski. The 62-year-old rocker is reported to have remarked, "If you wanted straight, then you got the wrong man."

(source: www.imdb.com)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ομολογω οτι και ολοκληρη η ταινια να ηταν ενας ανθρωπος να κινειται περα δωθε , αν αυτος ο ανθρωπος ηταν ο Ντεπ ,θα ελεγα μα τι αριστουργημα ηταν αυτο!!! emblush (μετα θα εψαχνα μετα μανιας να βρω ενα βαθυτερο κατι , ενα υπαρξιακο νοημα σε αυτο το περα δωθε για να μη νιωσω Ντεπιτσα , αλλα ειμαστε τι να κανουμε?)

μου αρεσε πολυ , παραπανω απο τις αλλες δυο , θα συμφωνησω με τον Sovereign οτι σκηνοθετικα υπερτερει , οπως το ιδιο πιστευω και σε επιπεδο εφε , μαχων ,ενα πλουσιο παραμυθι , φευγεις χορτασμενος !ενσταση μου η μεγαλη διαρκεια του εργου , οχι γιατι προσωπικα με κουρασε ,ειμαι φαν των Πειρατων , πιστευω ομως οτι πλεον οι Πειρατες με αυτην την ταινια τους απευθυνονται κυριως στους φαν τους , Ρανια οντως μπορει να εχεις μερικα ασυνδετα σημεια και η μεγαλη διαρκεια του εργου σε πολλα σημεια δεν εξυπηρετει κατι επιπλεον στην πλοκη , εχω την εντυπωση οτι ολοκληρες σκηνες υπαρχουν απλα για να υπαρχουν .

στα πλην οτι αργησε πολυ να φανει ο Ντεπ . :P οπως παντα και εδω ειναι απολαυστικοτατος , το ψυχεδελικο γελακι του , οι γκριματσες του ,ολα αυτα που ξερει οτι τα κανει καλα και τα κανει ,και φαινεται και παλι να τα απολαμβανει .τα κοτσιδακια του αψογα , οπως και του μπαμπα του , απολαυστικη η συνυπαρξη των δυο.και το αστειο με την μαμα του Ντεπ!

το ρομαντζο εμενα μου ξινισε , μια μονο μερα μαζι??εστω αν αυτος ειναι ο λογος για το 4 !

γελασαμε πολυ , περισσοτερες αστειες ατακες απο τα 1 και 2 , αλλα και παλι νομιζω οτι και τα αστεια του απευθυνονταν στους φαν.

περιττο να πω οτι γινοταν πανικος στο σινεμα , το ειδα πρωτη μερα και δεν υπηρχε αδεια θεση , καθημερινη.

συνολικη αισθηση?η καλυτερη Πειρατικη ταινια (μεχρι την επομενη!)

υγ-μετα απο ολον αυτον τον ντορο Πειρατες και Πειρατες ,πηγαν και οι γονεις μου να το δουν ,σας μεταφερω και την δικη τους κριτικη ,η μαμα μου ειπε οτι αυτη η ταινια ειναι για τριχρονα και ολα αυτα τα χταποδια την αηδιασαν και ο μπαμπας δε μιλησε καθολου , κακο αυτο. :P μην την προτεινετε στους πανω απο αντα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Την είδα στην πρεμιέρα και μου άρεσε. Καλύτερο από το δεύτερο. Οι μάχες χορταστικές, οι ατάκες πολύ καλές και το σενάριο, αν και με τις γνωστές "ανατροπές επί ανατροπών", έμοιαζε πιο "δεμένο" από ότι στο προηγούμενο.

Κάποια στιγμή, κάποιος Άγγλος αναφωνεί για τον Τζακ Σπάροου: "Άραγε τα έχει όλα σχεδιασμένα ή αυτοσχεδιάζει καθώς προχωράει;". Αυτήν ακριβώς την απορία έχω κι εγώ για τους σεναριογράφους της τριλογίας... :splaaaats:

Κάποιος ρώτησε αν μπορεί να το δει χωρίς να έχει δει το 2. Η άποψή μου είναι πως όχι, η ταινία είναι μια άμεση συνέχεια της προηγούμενης (βλέπε Μάτριξ 2 και 3).

Προσωπικά δε θα με χάλαγε ένα τέταρτο επεισόδιο. Άλλωστε το τέλος άφηνε πολλά ανοιχτά ζητήματα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

υγ-μετα απο ολον αυτον τον ντορο Πειρατες και Πειρατες ,πηγαν και οι γονεις μου να το δουν ,σας μεταφερω και την δικη τους κριτικη ,η μαμα μου ειπε οτι αυτη η ταινια ειναι για τριχρονα και ολα αυτα τα χταποδια την αηδιασαν και ο μπαμπας δε μιλησε καθολου , κακο αυτο. :P μην την προτεινετε στους πανω απο αντα.

Κρίμα, έτοιμη να πάω ήμουν :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 5 weeks later...

Είδε κανείς το δίλεπτο μετά τους τίτλους? Στο σινεμά που πήγαμε δεν το έδειξαν.. απ ότι διάβασα αφορούσε τον απόγονο της Νάιτλυ και του Μπλουμ , οπότε έρχεται και τέταρτο κατά 99% :anavwfwties:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά, αυτό φάνηκε και από το χάρτη με την "πηγή της νιότης"... Η γνώμη μου είναι ότι το παραξεφτιλίζουν, αρχικά ούτε καν για τριλογία δεν πήγαινε...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.