Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Spiderman 3


Recommended Posts

Spiderman 3

Ειδος:Περιπετεια

Ηθοποιοι:Tobey Maguire,Kirsten Dunst,James Franco,Thomas Haden Church,Topher Grace

Σκηνοθετης:Sam Raimi

Πλοκη

Εχουμε και λεμεβ?¦.ο αγαπημενος μας Πετερ Παρκερ είναι ακομα το καλυτερο παιδι,ο καλυτερος μαθητης και ο ερωτοχτυπημενος με την M.J. που είναι πια αστερι στο Μπροντγουεη (όχι για πολύ όμως).Φυσικα είναι ο καλυτερος σουπερ-ηρωαςβ?¦..προστατευει θαυμασια τη Ν.Υορκη.Ολη αυτή η ουτοπια δεν θα κρατησει όμως για πολύ!

Κριτικη

Χμμμμμμμμβ?¦..θα μπορουσα να ξεκινησω λεγοντας ότι το ειδος δεν είναι τοσο περιπετεια-κομικ αλλα ένα γλυκαναλατο ρομαντζο.Βασικα είναι αυτό που λεμε 3η και φαρμακερη! Για τους φανατικους της Μαρβελ ηταν πολύ καλυτερο από το Ghostrider

Βασικα από το 3ο επεισοδιοβ?¦.απλα απογοητευτηκα.Πηγα με την προυποθεση ότι είναι εργο για σινεμα αλλα τελικα ανετα μπορουσα να το δω στο σπιτι.Με λιγα λογια με απογοητευσε!

Τα πρωτα 30-40 λεπτα μας μιλαει για το ποσο καλος είναι σε όλα ο Παρκερ κ για τον ερωτα του με την αιωνια M.J. και αν θα παντρευτουν και πως θα ζητησει το χερι της μπλα μπλα β?¦..μας σας παρακαλω ηρθα να δω κομικ του Μαρβελ όχι Daniel Steel .Ημουνα σε μια φαση που ελαγα «μα που είναι η δραση;μα που είναι ο κακος;μα ποτε θα αρχισει η αλλαγη σε μαυρο σπαιντερμαν;;;μα που είναι οι αλλοι κακοι σουπερ-ηρωες;;;;;» Πολλα ερωτηματα κ λιγες απαντησειςβ?¦..

Το κυνηγητο μεταξυ Παρκερ κ New Golbin είναι όλα τα λεφταβ?¦..

Από τα αγαπημενα σημεια η αλλαγη Sandmanβ?¦.εδώ αξιζαν τα 40 πρωτα λεπτα ολο μελιβ?¦Θα μπορουσαν όμως να μας εχουν από το 1ο επεισοδιο τον Sandmanβ?¦.αφου στο κομικ είναι από τους βασικους εχθρους του Spiderman.

Και φυσικα 3ο σημειο όταν ο Spiderman παει να σωσει τη φιλη του με τη βοηθεια του κολλητου αφου εχει αλλους 2 εχθρους.

Με λιγα λογια το εργο ηταν γεματο ερωτα,ζηλεια κ εχθρους .Θα μπορουσαμε να αλλαξουμε λιγο τον τιτλο σε Spiderman VS Sandman VS Venom VS New Goblin

Αληθειαβ?¦.μονο σε εμενα δε μου αρεσει η Kirsten Dunst στο ρολο τηςMary Jane Watson;Η Bryce Dallas Howard στον ρολο της Gwen Stacy μου αρεσε περισσοτερο από την γλυκαναλατη και μουντη Dunst.

Εχω την εντυπωση ότι διαβασα καπου για αλλα επεισοδια στον σινεμαβ?¦.παρακαλω τον κυριο σκηνοθετη λιγοτερα μελια κ ερωτες κ περισσοτερη δραση.Ας μην είναι 140 λεπτα εργο ρε παιδι μουβ?¦ας είναι 2 ωρες αλλα γεματες δραση κ εφε!

empopcorn empopcorn empopcorn και πολλα εβαλα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εμένα μου άρεσε, αλλά όλη η υπόλοιπη παρέα το έκραξε...

Όντως παραείχε μελό, όντως ήταν η κατώτερη της τριλογίας, όντως η μεγάλη διάρκεια σε κούραζε, αλλά οι σκηνές δράσης ήταν καλοδουλεμένες, τα εφέ εντυπωσιακά και οι κωμικές νότες πολύ πετυχημένες.

Ας μην ξεχνάμε ότι από κάθε ταινία ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα. Μέσα στα πλαίσια της κατηγορίας της λοιπόν η εν λόγω ταινία αξίζει.

Ως πρώην φανατικός αναγνώστης του κόμικ βέβαια η αντικειμενικότητά μου αμφισβητείται...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

και γω θα συμφωνησω.μονο στους παλιους φανατικους αναγνωστες αρεσε(κι εγω ημουν ενας απαυτους)

κατα ταλλα ηταν οντως το χειροτερο απτα 3

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.