Jump to content

JAMES


trivialx

Recommended Posts

laid.jpg

Οι James επιστρέφουν μετά από 6 χρόνια με τουρ στην Αγγλία το οποίο έγινε sold-out σε 25 λεπτά.

Υπάρχει και το ebay βέβαια..

James are back. Still fresh as a diasy. Ready to be the bride, not the bridesmaid. With a back catalogue to die for and a bunch of new songs, the "Laid" six will be playing live for the first time in 6 years at:

Tour April 2007

Dublin Olympia Theatre

Tuesday 17th April

Glasgow Carling Academy (DF Concerts)

Friday 20th April

Saturday 21st April

Newcastle Carling Academy

Monday 23rd April

Birmingham Carling Academy

Tuesday 24th April

London Brixton Carling Academy

Thursday 26th April

Friday 27th April

Manchester MEN Arena

Saturday 28th April

Ape your father's sins, your mother's mood swings

To perfection

Fall into a spin, shed another skin

Strip away all your protection

Laugh at the wonder of it all

Laugh so loud you break the fall

And you see the gathering clouds

Cry at the sadness of the world

Cry so long you break its cold

And you hear the gathering sounds

Do everything you fear

In this there's power

Fear is not to be afraid of

Laugh at the wonder of it all

Laugh so loud you break your fall

And you hear the gathering sounds

Come, dip on in

Leave your bones, leave your skin

Leave your past, leave your craft

Leave your suffering heart

Καμιά 55άρα μέρες ακόμα..

post-119-1172884207.gif

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Θυμάμαι να είναι Ιούλιος του 2001, στο ίσως πιο αποτυχημένο Rockwave ever (αναβλήθηκε η δεύτερη μέρα λόγω καταιγίδας) να μας μοιράζουν flyers γεμάτα υποσχέσεις. Όλα έδειχναν ένα πολύ υποσχόμενο-συναυλιακά Σεπτέμβριο. Ο Σεπτέμβρης είναι κατεξοχήν μήνας συναυλίων που συνήθως συνδιάζεται με πανέμορφες βραδιές που στον καθένα φέρνουν πράγματα στο νου σχετικά με το τέλος του καλοκαιριού και την όποια μελαγχολική διάθεση μπορεί να κρύβει αυτό. Ανάμεσα λοιπόν σε 'κείνα τα "χαρτάκια" που μας είχαν δώσει εκείνη την ημέρα υπήρχε και ένα που έλεγε electron festival 21-9-2001, Θέατρο Λυκαβηττού. All right!!!

Τους James τους είχα ξαναδεί. Σε μία εποχή που η μουσική ήταν όλη μου η ζωή, υπήρχε το πριν και το μετά το live. Όλα κρινόντουσαν εκεί. Εκείνο το πολύ περίεργο βράδυ του φθινοπώρου του 1998 στο Wembley Arena του Λονδίνου γεννήθηκε άλλος ένας φανατικός οπαδός του ίσως πιο αδικημένου συγκροτήματος της αγγλικής σκηνής και ιδαίτερα αυτής της προερχόμενης από την πρωτεύουσα της μουσικής, του Μάντσεστερ. Οι James ποτέ δεν είχαν "καλό ραδιόφωνο" στην Aγγλία. Η NME που εδώ και δεκαετίες κινεί τα μουσικά νήματα και το trend των teenagers ξέχναγε συστηματικά να τους περιλαμβάνει στις σελίδες της. Η μπάντα όμως είχε ένα δικό της κόσμο. Το περίεργο με τους james funs είναι ότι δεν είναι περαστικοί. Όσοι αγαπήσαν τον ήχο, όσοι χώρεψαν τον ρυθμό, όσοι τραγούδησαν την μελωδία, όσοι ανατρίχιασαν έστω και μια φορά με την φωνή του Tim, έμειναν για πάντα. Σαν να ορκίστηκαν πίστη.

Ο Σεπτέμβριος έφτασε. Ήταν ο Σεπτέμβριος που έμελε να αλλάξει τον κόσμο. 11-09-01 και όλη η ανθρωπότητα μένει με ανοιχτό το στόμα. Τα γεγονότα στην Νέα Υόρκη έχουν επισκιάσει τα πάντα. Οι τηλεοράσεις δείχνουν για συνεχόμενα 24ωρα τις εξελίξεις από το κέντρο του Manhattan. Ο κόσμος ανησυχεί και ακόμα και στην Ελλάδα υπάρχει ένα κλίμα περίεργο, διαφορετικό. Οι συναυλίες του Σεπτεμβρίου αναβάλλονται η μία πίσω από την άλλη. Τα αμερικάνικα και τα αγγλικά συγκροτήματα ματαιώνουν με την ίδια επίσημη δικαιολόγια, "για λόγους ασφαλείας". Όλες; Όχι όλες. Η συναυλία των James στον Λυκαβηττό θα γινόταν κανονικά.

Εκείνο το βράδυ, σφραγίδα πάνω μου για ένα σωρό λόγους, τα μάτια μου είδαν την πιο συναισθηματικά φωρτισμένη συναυλία που έζησα ποτέ. 7000 χιλιάδες κόσμος κάτω από το πιο όμορφο φεγγάρι του Αττικού ουρανού, στο θέατρο των ονείρων, κάτι είχε να πει. 2 ώρες και κάτι, το σκηνικό θύμιζε σχολικό χορό. Δεν νομίζω να υπήρξε έστω και ένας από τους μαγικούς 7000 χιλιάδες που να σταμάτησε να χωρεύει η να φωνάζει από την πρώτη σειρά μέχρι τα ορεινά του Λυκαβηττού. Ίσως οι μοναδικοί άνθρωποι που πέρασαν καλύτερα από τους τυχερούς που βρέθηκαν το βράδυ εκείνης της Παρασκευής στο θέατρο του Λυκαβηττού για να ακούσουν τους James να ήταν οι ίδιοι οι James. "Say Something", "Come Home κι έπειτα I Know What I ‘m Here For".. ο κόσμος έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, έχει απωλέσει την κυριαρχία του εαυτού του. 10-15 λεπτά συνεχόμενα χειροκροτήματα, ένα standing ovation που ακόμα και οι μεγάλοι αυτού του κόσμου θα ζήλευαν, ακόμα και οι βράχοι ανατρίχιασαν. Το συγκρότημα έχει αφήσει τα όργανα έχει έρθει μπροστά και απλά παρακολουθεί. Ένα δάκρυ τρέχει στο πρόσωπο του Tim Booth. Μια στιγμή που θα την αποτυπώσει 3 μήνες μετά στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του προς τους απανταχού james-fans.

Θυμάμαι να κατεβαίνουμε το λόφο. Μόλις είχα κάνει την πιο αμαρτωλή σκέψη. Το μυαλό μου ήταν έτοιμο να διαλύσει την πιο παγιωμένη εφηβική σκέψη. Η παρέα των Johnny, Joey, Tommy και Dee Dee από εκείνες τις θρυλικές νύχτες του 1993 και 1994, έφηβος τότε, στο ΡΟΔΟΝ, περνούσαν στην ιστορία με αστραπιαίο τρόπο, σαν αυτό που τους επιφύλαξε η μοίρα. Η διαδρομή εκείνη ποτέ δεν τελειώσε (Αγγελάκας et al, 1989), όλα περάσαν από μπροστά. Έβλεπα τους πνευματικούς και αρκετά celebrities της τότε μουσικής Αθήνας να με κοιτούν με ένα πνεύμα ικανοποίησης, έβλεπα στα μάτια τους το ευχαριστώ. Mad...oh my God!!!

Η βραδιά ήταν και παραμένει αξέχαστη για πολλούς, που μάλλον τελικά συναντιούνται εκεί και μόνο, έστω νοερά. Ο κόσμος κάτι είχε να πει... "η μέρα που άλλαξε τον κόσμο". 6 χρόνια και κάτι ψιλά μετά, την μέρα των γενεθλείων μου, μαθαίνω ότι οι James επανασυνδέονται και κάνουν ένα μικρό τουρ στην Αγγλία για μερικά live.

Σήμερα διάβασα το παρακάτω:

"The band will be heading to Greece to join the Fly Beeyond Festival at the Olympic Stadium, Athens. James will headline on the 18th July. Ticket information to follow."

Welcome back boys!!,

One of the amazing 7000

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! Ζηλεύω ζηλεύω ζηλεύω! Θα πάω θα πάω θα πάω!!! :anavwfwties::anavwfwties::anavwfwties:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Stay tuned (και γράφε και κανά ποστ που και που)

(που και που)!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Όταν καταφέρω να κάνω λέξεις αυτά που έγιναν χτες το βράδυ στο Manchester, ίσως να γράψω ένα review.

Όπως και να 'χει.. emypoklinomai

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

JAMES 18/7 στο ΟΑΚΑ.

Μαζί με AIR και TORI AMOS

This is my idea of good news!!!

Προπωληση εισητηριων που; πως; δωστε sites, δισκαδικα...τα παντα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πάρτε και το flyer!!

beeyond.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η Hot Beez παρουσιάζει το νέο, μεγάλο Mainstream Festival, τον Ιούλιο του 2007 στην Αθήνα. Το Fly Beeyond festival, είναι η νέα πρόταση στο συναυλιακό τοπίο της χώρας μας. Ένα φρέσκο, νεανικό και hot γεγονός που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο χώρο των διεθνών live festivals. Το Fly Beeyond festival απευθύνεται στο ευρύ κοινό με συγκροτήματα και καλλιτέχνες της παγκόσμιας ποπ και ροκ σκηνής.

Ένα γεγονός που πραγματικά έλειπε από τα ελληνικά συναυλιακά δρώμενα. Το παρελθόν έδειξε το δρόμο. Ωστόσο, υπάρχει και το σήμερα της παγκόσμιας μουσικής που δηλώνει δυναμικό παρόν και μας ζητάει να το ακολουθήσουμε...

Για τρεις ημέρες, στις 17, 18 και 19 Ιουλίου, στο stage του Fly Beeyond festival θα παρελάσουν σημαντικά και αγαπημένα ονόματα της μουσικής σκηνής από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ονόματα σαν της Avril Lavigne, των James, των Air, της Tori Amos και της Pink & των The Rasmus είναι μια πρώτη γεύση για το τι θα παρουσιαστεί εκείνο το τριήμερο στην Αθήνα.

Μαζί τους και ελληνικά συγκροτήματα με φρέσκο ήχο και youth διάθεση που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Είναι σημαντικό ότι το ντεμπούτο του Fly Beeyond festival περιλαμβάνει ονόματα από το διεθνές μουσικό στερέωμα, τα οποία βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους.

Feel beyond!

Think beyond!

Act Beyond!

Be Yourself beyond any Limits!

…In the end it’s all about having Fun!

*Dedicated to each one of you that seeks the new and the unique!!!

Εισιτήρια θα προπωλούνται από αρχές Μαΐου στα δισκοπωλεία Metropolis, σε όλα τα Village Cinemas και στην Ticketnet.gr.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...
emarup Πραγματικα μεγαλα ονοματα...ειδικα Avril Lavigne, Sugababes και Pink...ανατριχιασα

Για σενα θα παιξει και η Κελυ Κελεκιδου, ως headliner φυσικα... embaaa

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.