Jump to content

[υποψ.αγροτικός] Τι να επιλέξω: Π.Ι ή Κ.Υ ;


Kyoko

Recommended Posts

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει να μου πει, ποια θεωρήται ως καλύτερη επιλογή, το Περιφεριακό Ιατρείο ή το Κέντρο Υγείας - από άποψη ευθυνών.

emthanx

Ευχαριστώ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σίγουρα το Κ.Υ. αν και υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Και φυσικά οι κλασσικά άχρηστοι γιατροί το πρώτο πράγμα που θα κάνουν στο Π.Ι. είναι να χαλάσουν τον καρδιογράφο!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καθε ΚΥ εχει τις ιδιαιτεροτητες του και καλυτερα ειναι να ενημερωνεσαι,για οπου ενδιαφερεσαι, απο καποιον που δουλεψε στο συγκεκριμενο ΚΥ και τα ξερει απο μεσα.

Για παραδειγμα, στο δικο μου ΚΥ υπηρχαν 3 επιμελητες και δυο αγροτικοι και δεν ηταν λιγες οι φορες που βρισκονταν στο ποστο τους μονο οι αγροτικοι η και καμια φορα μονο ενας αγροτικος!

Κατα συνεπεια ειχε απιστευτα πολλη δουλεια και πολλες ευθυνες.

Βεβαια την ευθυνη παντα την εχουν οι επιμελητες, ακομα και αν απουσιαζουν. Και αν γινει καμια στραβη, απλα θα εχουν να λογοδοτησουν και για εγκαταλειψη θεσης. Τι να το κανεις ομως ? emno Μονο η καρδουλα σου ξερει τι περνας καθε φορα που βρισκεσαι μονος με 100 ασθενεις που θελουν συνταγογραφηση, εξεταση και τα επειγοντα που μπορει να ερθουν. emhelp Οπου πρεπει να τα αντιμετωπισεις μονος, και να οργανωσεις διακομιδη, εφοσον βεβαια υπαρχει διαθεσιμο ασθενοφορο. Και ο επιμελητης απο το τηλ να σου λεει οτι σου εχει εμπιστοσυνη και δεν ειναι αναγκη να ερθει να δει το ΟΕΜ!!! emeleos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.