Jump to content

[TAINIOKΡΙΤΙΚΗ] Aeon Flux


Recommended Posts

Απίστευτη ταινία, μια πανέμορφη Σαρλίζ Θερόν αν και μελαχροινή, το σενάριο πολύ κοντά στο ορίτζιναλ καρτουν του MTV.

Ίσως το νέο Matrix, η ταινία Aeon flux θα αρέσει σε όλους τους φανατικούς του είδους!

Εμένα μ'άρεσε το στόρι περί θανατηφόρου ιού και καλύτερη σκηνή η προσπάθεια να παραβιάσουν τα κεντρικά κτήρια μέσα από την αυλή με τα θανατηφόρα φυτά.

Καιρό είχα να δω ταινία που να με καθηλώσει αλλά μεχάλασε αρκετά η μικρή της διάρκεια!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μόλις διάβασα στο περιοδικό "ΣΙΝΕΜΑ" οτι η ταινία δε θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες!

Καλά...ήθελα να ξερα με ποιο κριτήριο και ποιος αποφασίζει αν μια ταινία θα παίξει τελικά ή όχι!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι διανομείς. Ανάλογα με το αν πιστεύουν ότι θα πουλήσει ή όχι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τόσο οι πολύ αρνητικές κριτικές, όσο και το ότι βασίζεται σε μια σειρά κινουμένων σχεδίων του MTV ξένη προς το ελληνικό κοινό, τους έπεισαν ότι το "Aeon Flux" δε θα το κάνει. Για τους ίδιο λόγο δε βρήκε διανομή ούτε το Σερένιτυ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Απορώ πως τους ξέφυγε (ευτυχώς για μας ) "Οι φύλακες της νύχτας"!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 10 months later...

Το καημενο το εργο το ειχα για τα σκουπιδια...ειχα σκεφτει "ωχ....ακομα ενα κινουμενο σχεδιο σε εργο....γμτ :bloodomen: ".

Υποθεση

H Aeon Flux είναι μια ατρόμητη αγωνίστρια σε μια πόλη του μέλλοντος την Bregna την μοναδική που έχει απομείνει μετά από ολοκληρωτική οικολογική καταστροφή. Όταν η αδερφή της Una σκοτώνεται από ανθρώπους του καθεστώτος η Aeon γίνεται ακόμα πιο αποφασισμένη να ανατρέψει τον αρχηγό του Trevor Goodchild που κυβερνά για 400 χρόνια ήδη. Δέχεται λοιπόν με ευχαρίστηση την αποστολή που της δίνεται να σκοτώσει τον Trevor αλλά την κρίσιμη στιγμή που τον συναντά δεν μπορεί να το κάνει μιας και ο Trevor της φαίνεται περίεργα οικείος. Πολύ γρήγορα τα πράγματα όμως γίνονται πολύ άσχημα και για τους δύο καθώς ο νεότερος αδερφός του Oren αναλαμβάνει την εξουσία και το ζευγάρι πρέπει να ματαιώσει πάση θυσία τα σατανικά σχέδια του νέου κυβερνήτη.

Το εργο ειναι βασισμενο στο ομωνυμο κινουμενο σχεδιο που προβαλεται στο Mtv.H μεταφορα δε ειναι κακη....βεβαια στο κινουμενο σχεδιο η Aeon δεν ερωτευεται τον Trevor Goodchild.

Η Charlize Theron...ειναι απλα μια ΘΕΑ emjawdrop !Κυριοι αν δειτε το εργο και εχετε μια αδυναμια για την κυρια σας προτεινω να βαλετε τη σαλιαρα .....μεσα στην μαυρη κολλητη ολοσωμη φορμα.....αυτη ειναι γυναικα :anavwfwties: !Με τις καμπυλες της....το μαυρο μαλλι...ρε συ μηπως μου αρεσουν οι γυναικες τελικα embaaa .Μονο για αντρογυναικα δε μοιαζει

Οταν ειχα πρωτοακουσει για το εργο ειχα σκεφτει οτι αλλη μια που προσπαθει να υποδυθει το ρολο ενος παιχνιδιου και γενικοτερα μια ηρωιδα πολεμικων τεχνων <_< ....Τελικα δε με απογοητευσε!

Το φρικιο με τα ποδια-χερια....χαχαχα ποιος θα το σκεφτοτανε οτι οι ανθρωποι θα το γυρναγαν παλι στους πιθηκους :splaaaats:

Ειχα ακουσει τις χειροτερες κριτικες...κριμα γιατι δε ειναι αληθεια....εφεραν στις αιθουσες μεγαλυτερες παπαρουμπες απο αυτη!

Εχει παρα πολυ ωραια εικονα και ηχο....απο σεναριο νταξ....ειναι ενα κινουμενο σχεδιο...μην περιμενετε πολλα!Στο τελος φυσικα θα σας θυμισει εντονα το The island....guess y? emwhistling

Μια χαρα εργακι ειναι για dvd, empizzaembeer ....γενικα για κατι Σ/Κ που κανει λιγο emcold

empopcornempopcorn ,5 /5

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

η ταινια ηταν μια απογοητευση

φιουτουριστικο μεν , αδιαφορο δε

αν εξαιρεσεις την θεα σαρλιζ , δεν υπαρχει αλλος λογος να φας 1,5 ωρα σ αυτη την ταινια

θα την συνιστουσα για dvd , αλλα και γω ετσι εκανα , αλλα δεν απολαυσα το φαγητο μου ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.