Jump to content

τι θελουν τελικα οι γυναικες?


evlampia

Recommended Posts

Περιμενω προσωπικες αποψεις και εμπειριες, ακολουθει το "τι θελουν τελικα οι αντρες" για μια ολοκληρωμενη συζητηση επι του θεματος " τι θελουν τελικα οι ανθρωποι"

Προσωπικα πιστευω οτι ενα μεγαλο ποσοστο των γυναικων ξενερωνει πολυ οταν ενας αντρας χανει την αξιοπρεπεια του για χαρη της, αλλα αυτο ειναι που προσδιοριζει τα γλυκα και ευαισθητα παιδια? Η μηπως ειναι που τα γλυκα και ευαισθητα παιδια γινονται ασφυκτικα ωρες ωρες? η απλα ετσι το βλεπει η πριγκιπεσσα επειδη στην πραγματικοτητα δε γουσταρει?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 415
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν... Πρώτα πρώτα να πω ότι υπάρχουν αντίστοιχα τόπικ "τι θέλουν οι γυναίκες/άντρες".. :P

Βασικά αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι εξαρτάται απ' την εκάστοτε γυναίκα... Άλλη τον θέλει στα πόδια της και άλλη δίπλα της... (και άλλη πάνω της αλλά αυτό είναι μειοψηφία :P )

Αλλά ΠΑΝΤΑ πρέπει ο άντρας (και η γυναίκα αντίστοιχα) να προσέχει να μη θεωρηθεί δεδομένος... Ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνει η κοπέλα, υποσυνείδητα χαλιέται!!

ΥΓ1: Βασικά πιο ενδιαφέρουσες θα είναι οι απόψεις των θηλυκών του φόρουμ.. emstupid

ΥΓ2: Περιμένω να γράψει ο sper!!! emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

κατα τη δικη μου αποψη συνηθως τα γλυκα και ευαισθητα παιδια κρυβουν και μια εμφυτη....πως να το πω... πριχτοσυνη. Δηλαδη γινονται αρκετα πιεστικοι χωρις να το καταλαβαινουν, και αυτο φαινεται οχι τοσο κατα τη διαρκεια της σχεσης,οσο μετα,οταν αποφασισει η κοπελα να την τερματισει,εκει γινεται χαμος δεν το συζηταμε : ]

τηλεφωνα και μηνυματα και οδυρμοι, και εκει ειναι που η κοπελα πραγματικα γινεται σκληρη και αναισθητη, διοτι σε κανενα δεν αρεσει να τον παρακαλουν. (τοσο πολυ) Μια φιλη μου,ας πουμε, εχει την ταση να ερωτευεται πολυ ευκολα (και επιφανειακα) και τις περισσοτερες φορες το θυμα πεφτει στα διχτυα της :P Μολις τον δει ομως να κοντοζυγωνει πολυ (μολις αρχισει εστω και στο ελαχιστο να της δειχνει πως ζηλευει,η την τρελλαινει στα κομπλιμεντα, η δε ξεκολλαει απ το σπιτι της) ξενερωνει και πριν ακομα τον γνωρισει καλα-καλα, τον στελνει απο κει που ηρθε. Εκει να δεις κλαματα :P Δε ξερω αν τους διαλεγει τελικα,αν ειναι το ειδος που ελκει τελοσπαντων, αλλα κατα καιρους εχουμε σπασει πολυ πλακα με τους επιδοξους θαυμαστες της. (και τους εχουμε λυπηθει κιολας πολυ) μου φαινεται εν τελει οτι δε φταινε τοσο οι γυναικες, που βγαζουν προς τα εξω αυτη την σαδιστικη εικονα.... Αλλα παλι επειδη ροδα ειναι και γυριζει, οι ιδιες που φτυνουν σημερα,την επομενη μερα εχουνε φαει και αυτες το φτυσιμο τους και εχουν συνελθει (εγω τουλαχιστον ετσι επαθα :P ) αρα τι να πω.... μηπως ξερουμε και μεις οι ιδιες τι θελουμε...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Νταξ μην τα ισοπεδώνουμε όλα.... Για να είναι γλυκός κι ευαίσθητος δε χρειάζεται να χάσει καμιά αξιοπρέπεια.

Ούτε η ένδειξη βαρβαρίλας είναι απόδειξη ανδρισμού emeleos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αλλα παλι επειδη ροδα ειναι και γυριζει, οι ιδιες που φτυνουν σημερα,την επομενη μερα εχουνε φαει και αυτες το φτυσιμο τους και εχουν συνελθει (εγω τουλαχιστον ετσι επαθα :P ) αρα τι να πω.... μηπως ξερουμε και μεις οι ιδιες τι θελουμε...

Αυτό με τα bold ξαναπέστο και γράψτο με font 40αρι, διότι είναι και το ουσιωδέστερο συμπέρασμα!!!!!!!!

Τώρα τη φίλη σου Μελίνα να μην τη σχολιάσω. Θού Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Να κλάνει και να ρεύεται(όταν βρει το μεγαλύτερο ακροατήριο),να χει 5m τρίχα,να κάνει μπάνιο κάθε 5 μέρες,να καμαρώνει τη Κέλλυ Κελεκίδου και φυσικά να βλέπει σεφερλή.-> το όνειρο ΕΦΙΑΛΤΗΣ κάθε γυναίκας.

Btw,επειδή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θέλουμε,αλλά ποιός θα μας κάνει το κλικ είναι το ζήτημα(δε πα να μας παίρνει 5 φορές/ώρα τηλ) παραθέτω τι σίγουρα Δ Ε θέλουμε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι να θελουμε ρε παιδια λιγη προσοχη κι ενδιαφερον.

Παντως εχω να παρατηρησω οτι κανεις δεν φταιει για το οτι δεν ξερει τι θελει οι αλλοι φταινε που τρεχουν απο πισω του αντι να του δωσουν μια μουτζα, ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα. emdevil

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι να θελουμε ρε παιδια λιγη προσοχη κι ενδιαφερον.

Παντως εχω να παρατηρησω οτι κανεις δεν φταιει για το οτι δεν ξερει τι θελει οι αλλοι φταινε που τρεχουν απο πισω του αντι να του δωσουν μια μουτζα, ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα. emdevil

Παίδες, παίδες.. Σε ένα ζευγάρι δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας. Απλώς συχνα υπολογίζουμε λάθος τις ευθύνες και ακόμα χειρότερα, φορτώνουμε τον εαυτό μας με περισσότερα από αυτά που μας αντιστοιχούν.

Και θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με το Αννούλι- αλλά ΑΠΟΛΥΤΑ! :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η melina εξέφρασε πολύ ρεαλιστικά την άποψη της πλειονότητας των γυναικών για τους ευαίσθητους,ρομαντικούς άντρες,τους οποίους οι αμερικανοί αναλυτές αποκαλούν χαιδευτικά wussies.

Είναι το φυσικό ένστικτο ενός άντρα που τον υποχρεώνει σε συμπεριφορά wussy,δηλαδή να λέει γλυκόλογα,να αγοράζει συνεχώς δώρα να θέλει να τη βλέπει όσο γίνεται περισσότερο.

Ετσι νομίζει οτι δείχνει την αγάπη του και γίνεται αρεστός,στην πραγματικότητα όμως η άπταιστη συμπεριφορά του γίνεται αιτία να πιστέψει η γυναίκα οτι προπαθεί να τη χειριστεί.

Επειδή γίνεται γρήγορα προβλέψιμος,η κοπέλα αρχίζει να τον θεωρεί βαρετό και οτι δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις έντονες συγκινήσεις που εκείνη επιθυμεί.

Τότε καταφεύγει στον κλασσικό jerk ο οποίος δε διστάζει να δείξει τη σεξουαλικότητά του και δε θεωρεί οτι πρέπει να πολυσπαταλάει το χρόνο του για μια γυναίκα.

Ο τύπος αυτός,δείχνοντας ανεξαρτησία,ισχυρό χαρακτήρα κτλ κατακτά πολύ ευκολότερα τις γυναίκες που εντυπωσιάζονται από το οτι δεν τις κυνηγάει και δεν τρέχει από πίσω τους.

Επιπλέον πιστεύουν οτι μπορούν να τον αλλάξουν.

Αρκετοί jerk μεταμορφώνονται στη διάρκεια της σχέσης σε καλά παιδιά υπακούοντας στις απαιτήσεις της HB που προσπαθεί να δοκιμάσει τις αντοχές τους.

Οταν συμβαίνει αυτό και έχουν γίνει πλήρως προβλέψιμοι,αδύναμοι,συναισθηματικοί κτλ,η κοπέλα χάνει αυτομάτως το ενδιαφέρον και στρέφεται σε αναζήτηση ΄΄πραγματικού΄΄ άντρα.

Τότε η ψυχολογία του καλού παιδιού καταρρακώνεται.

Δεν καταλαβαίνει γιατί δεν μπορεί να βγάλει γκόμενα ενώ είναι τόσο καλός,τόσο ευγενικός,προσφέρει τόσα πολλά.

Γιατί οι γυναίκες έλκονται συνέχεια από ρεμάλια,νταήδες,αγενείς,κακούς χαρακτήρες που τις εγκαταλείπουν και τις απατούν με τη μεγαλύτερη ευκολία.

Και μετά ξαναγυρίζουν στους ίδιους με επιμονή.

Δεν καταννοεί τη σεξουαλικότητα που οι τύποι αυτοί αποπνέουν.

Για αυτό πρέπει να τους μελετήσει και να αντιγράψει μερικά ισχυρά τους σημεία χωρίς να μεταμορφωθεί ο ίδιος σε jerk.

Πρέπει να τους πολεμήσει στην έδρα τους.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι άντρες θέλουν να έχουν τη γυναίκα που θα ζηλεύουν οι φίλοι τους.

Το πράγμα είναι απλό!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Ναι αλλά εν προκειμένω ποσώς μας ενδιαφέρει τι θέλουν οι άντρες :splats:
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αυτό είναι το πρόβλημα.Το τι λένε οι γυναίκες πρέπει να μεταφραστεί από τη γυναικεία στην αντρική γλώσσα.

Π.χ. στην αντρική γλώσσα η έκφραση μου αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλους μαστούς,σημαίνει ακριβώς αυτό που εμφανίζεται στη διατύπωση χωρίς καμία άλλη προσθήκη(που και πάλι οι γυναίκες θα σκεφτούν να δώσουν).

Αντίθετα η έκφραση των γυναικών μου αρέσουν οι άντρες με χιούμορ σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα μου αρέσουν οι ωραίοι,οι πλούσιοι,οι ανεξάρτητοι,οι δυναμικοί,οι άνετοι που έχουν και αίσθηση του χιούμορ.

Τότε η πρόταση γίνται καταννοητή στην αντρική γλώσσα.

Αλλιώς θα μπορούσε ένας λογικά σκεπτόμενος άντρας να υποθέσει οτι μόνο με το χιούμορ θα μπορούσε να έχει όσες γυναίκες θέλει,ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα γνωρίσματά του.

Αντίθετα μάλιστα το χιούμορ μπορεί να τον ζημιώσει σε πολλές περιπτώσεις και δεν είναι λίγοι αυτοί που συνιστούν γενικά να αποφεύγεται.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ιδού και κάτι που νομίζω ταιριάζει στην περίσταση :lol:

Ένας επιχειρηματίας έστειλε ένα fax στή σύζυγό του.

"Προς την αγαπημένη μου σύζυγο.

Θα καταλάβεις σίγουρα ότι έχω κάποιες ανάγκες στις οποίες εσύ μετά τα 54 σου χρόνια δεν μπορείς πλέον να μου ικανοποιήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί σου και σε εκτιμώ σαν μία καλή σύζυγο. Για τον λόγο αυτό, αφού διαβάσεις αυτό το fax, ελπίζω ότι δεν θα ερμηνεύσεις λανθασμένα το γεγονός ότι θα περάσω το βράδυ με την 18χρονη γραμματέα μου στο ξενοδοχείο Comfort Inn Hotel. Σε παρακαλώ μην αναστατώνεσαι. Θα γυρίσω στο σπίτι πριν τα μεσάνυχτα."

Όταν ο άντρας επέστρεψε σπίτι, βρήκε την παρακάτω επιστολή στην τραπεζαρία............

"Αγαπημένε μου Σύζυγε,

Έλαβα το fax σου και σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου. Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω ότι και εσύ επίσης είσαι 54 χρονών. Ταυτόχρονα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την ώρα που το διαβάζεις αυτό, θα είμαι στο ξενοδοχείο "Fiesta" με τον Μιχάλη, τον προπονητή μου στο tennis, ο οποίος, όπως και η γραμματέας σου, είναι 18 ετών. Σαν επιτυχημένος επιχειρηματίας και με τις εξαιρετικές σου γνώσεις στα Μαθηματικά, θα

καταλάβεις ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση, αν και με μία μικρή

διαφορά:

Το 18 χωράει πολλές περισσότερες φορές στο 54 από ότι χωράει το 54

στο 18.

Για τον λόγο αυτό δεν θα επιστρέψω πριν το αυριανό μεσημεριανό."

emgoal

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Κυρία-κυρία... εμένα μου κάνει και ο Ελύτης σκέτο :splats:

Επειδή οι κατα φαινόμενον "ελύτες" αποδείχτηκαν οι μεγαλύτεροι αλήτες, προσωπικά προτιμώ τους αλήτες μέσα έξω! embaaa

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οταν όμως βλέπει κανείς την τρομερή επιτυχία των μαύρων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης,αναρωτιέται ποιο είναι αυτό το ελιτίστικο προσόν που τους καθιστά τόσο δημοφιλείς.

Μήπως οι κοπέλες που δέχονται τις υπηρεσίες τους αδυνατούν στη συνέχεια να εκτιμήσουν έναν όγκο πυρός ρεαλιστικότερου μεγέθους.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επειδή οι κατα φαινόμενον "ελύτες" αποδείχτηκαν οι μεγαλύτεροι αλήτες, προσωπικά προτιμώ τους αλήτες μέσα έξω! embaaa
Εγώ πάλι λατρεύω τους Ελύτες-τους άμετρους, τους ταπεινούς, που βγάζουν την ψυχή και την αλήθεια τους...
Eξού και για να είσαι πραγματικός Ελύτης δεν μπορείς να είσαι αλήτης ;) Αλλέως είσαι αρχιψεύταρος ολκής που αποδεικνύεται το ποιόν σου αργά ή γρήγορα (γρήγορα εν προκειμένω)!

emiloveyou

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ο τρόπος σκέψης των γυναικών για μας είναι άλυτος γρίφος

έκλεψα μια ιστορία από άλλο τόπικ την οποία και παραθέτω

"Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες ;" *

Μια μέρα, ύστερα από μία πολύ σκληρή μάχη ο βασιλιάς Αρθούρος πιάστηκε αιχμάλωτος και οδηγήθηκε στον άρχοντα ενός γειτονικού βασιλείου. Ο νικητής βασιλιάς, συγκινήθηκε από τη γενναιότητα και τον ενθουσιασμό του νεαρού Αρθούρου και του υποσχέθηκε να τον αφήσει ελεύθερο αν κατάφερνε να απαντήσει στο παρακάτω πολύ δύσκολο ερώτημα :

/"Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες ;" /

Ο Αρθούρος θα είχε στη διάθεσή του ένα χρόνο για να απαντήσει στο δύσκολο ερώτημα κι αν δεν κατάφερνε να βρει ικανοποιητική απάντηση, θα καταδικαζόταν σε θάνατο. Ένα τέτοιο πρόβλημα που θα έφερνε σε αμηχανία και τον πιο σοφό άνθρωπο, φάνηκε στο νεαρό βασιλιά δυσεπίλυτο, έχοντας όμως ως εναλλακτική λύση μόνο το θάνατο, δέχτηκε την πρόκληση και επέστρεψε στο βασίλειό του. Από τη μέρα εκείνη άρχισε να ρωτάει τους πάντες. Την πριγκίπισσα, τις πόρνες, τους ιερείς, τις δεσποινίδες της αυλής και δε συμμαζεύεται, κανείς όμως δεν του έδωσε ικανοποιητική απάντηση. Αυτό που του συνέστησαν οι περισσότεροι ήταν να απευθυνθεί σε μια γριά μάγισσα που κατοικούσε στην περιοχή, η οποία σίγουρα θα ήξερε τη σωστή απάντηση, αλλά θα την έδινε έναντι πολύ ακριβού ανταλλάγματος, ήταν πασίγνωστη για τις υπέρογκες ανταμοιβές που απαιτούσε,όταν ζητούσαν τη γνώμη της.

Ο χρόνος περνούσε μέχρι που έφτασε η τελευταία μέρα κι ο βασιλιάς Αρθούρος δεν είχε άλλη επιλογή από το να επισκεφτεί τη γριά μάγισσα και να συμβουλευτεί τη γνώμη της. Η γριά δέχτηκε να απαντήσει αλλά μόνο με τον όρο να πάρει για άνδρα της τον Gawain, τον πιο γενναίο από τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης και καλύτερο φίλο του βασιλιά Αρθούρου.!

Η ιδέα προκάλεσε φρίκη στο βασιλιά. Η γριά είχε μια γαμψή καμπούρα, ήταν απαίσια, είχε μόνο ένα δόντι, βρώμαγε σα βόθρος, συχνά, δε, έκανε κάτι χυδαίους θορύβους. Δεν είχε συναντήσει ποτέ του ένα τόσο απωθητικό ον.Αρνήθηκε να πληρώσει. Δεν μπορούσε να καταδικάσει τον καλύτερο του φίλο να επωμισθεί για λογαριασμό του ένα τόσο δυσβάστακτο φορτίο.

Ο Gawain, πληροφορήθηκε την πρόταση της μάγισσας και ζήτησε ακρόαση από το βασιλιά λέγοντάς του ότι καμία θυσία δεν ήταν για αυτόν τόσο μεγάλη προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή του Βασιλιά του και της Στρογγυλής Τραπέζης κι ότι ήταν πρόθυμος να δεχτεί τη γριά για γυναίκα του.

Έτσι ανακοινώθηκε κι ο γάμος τους και η γριά απάντησε επιτέλους στο ερώτημα :

/"Αυτό που θέλει στην πραγματικότητα μια γυναίκα είναι να είναι αφέντης της ζωής της". /

Όλοι συμφώνησαν ότι από το στόμα της γριάς μάγισσας βγήκε μια πολύ μεγάλη αλήθεια κι ότι σίγουρα η ζωή του βασιλιά δεν διέτρεχε πλέον κανέναν απολύτως κίνδυνο. Όντως ο γείτονας βασιλιάς χάρισε στον Αρθούρο τη ζωή του και του εγγυήθηκε πλήρη ελευθερία.

Τι έγινε όμως με τον Gawain και τη γριά μάγισσα;

Ο Αρθούρος διακατέχετο από ανάμικτα συναισθήματα ανακούφισης και αγωνίας ενώ ο Gawain συμπεριφερόταν όπως πάντα με ευγένεια και γενναιοφροσύνη. Η μάγισσα αντιθέτως επέδειξε τη χειρότερη συμπεριφορά. Έτρωγε με τα χέρια,ρευόταν, αεριζόταν κι έφερνε τους πάντες σε αμηχανία με τη συμπεριφορά της.

Την πρώτη νύχτα του γάμου ο Gawain ετοιμαζόταν να περάσει τη χειρότερη νύχτα της ζωής του, γενναίος όμως καθώς ήταν το πήρε απόφαση και εισήλθε στο συζυγικό δωμάτιο. Τότε διαπίστωσε πως τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.

Μπροστά στα μάτια του, στο συζυγικό κρεβάτι ήταν ξαπλωμένη ημίγυμνη, η ομορφότερη γυναίκα που είχε δει ποτέ του. Ο Gawain έμεινε έκθαμβος. Όταν ξαναβρήκε μετά από λίγα λεπτά τη μιλιά του, ρώτησε τη μάγισσα τι ακριβώς της είχε συμβεί.

Η μάγισσα του απάντησε πως ήταν πολύ γλυκός κι ευγενικός μαζί της, όταν είχε την απωθητική της μορφή και γι' αυτό θέλησε να του δείξει και την άλλη της μορφή, την όμορφη, κι ότι τη μέρα θα είχε τη μία και τη νύχτα την άλλη.

Τον ρώτησε, λοιπόν, ποια από τις δύο μορφές επιθυμούσε να έχει τη μέρα και ποια τη νύχτα.

Τι οδυνηρό δίλημμα! Ο Gawain μπήκε σε σκέψεις. Τι να ήταν καλύτερο;

"Να έχει στο πλευρό του μια πανέμορφη γυναίκα τη μέρα, τότε που τον βλέπουν οι φίλοι του κι όλος ο κόσμος και μια κακάσχημη και απωθητική μπαμπόγρια τη νύχτα" ή "να 'χει μια μπαμπόγρια τη μέρα και τη νύχτα να χαίρεται τη συντροφιά μιας τόσο πανέμορφης και γοητευτικής νεανίδος";

Εσείς τι θα διαλέγατε; Η τελική επιλογή του Gawain απέχει ένα κλικ στο παρακάτω κουμπί ...

... αλλά μην απαντήσετε αν δεν επιλέξετε τη δική σας απάντηση.

*Απάντηση** *

Ο Gawain είπε στη μάγισσα ότι θα την άφηνε αυτή να επιλέξει για τον εαυτό της. Μόλις το άκουσε αυτό, η μάγισσα του χαμογέλασε και του ανακοίνωσε ότι θα ήταν όμορφη όλη τη μέρα κι όλη τη νύχτα επειδή τη σεβάστηκε και την άφησε να είναι αφέντης του εαυτού της. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

/Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Δεν έχει σημασία αν η γυναίκα σου είναι όμορφη ή άσχημη, αν είναι έξυπνη ή χαζή αφού .... /

*/... αν ο ανδρας φέρεται με ευγένεια,σεβασμό και στοργή, η γυναίκα θα κατορθώσει με κάθε τρόπο να είναι όμορφη και καλή. Η ελλειψη όμως όλων των παραπάνω μπορεί να την κάνει μάγισσα . ! /*

για το clopy right "Jonathan Livingston "

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ακουστε και αυτο το ανεκδοτο που βρηκα σ'ενα περιοδικο (ουφ,παλι θα γραφω μια ωρα)

Στη Νεα Υορκη ανοιγει ενα πολυκαταστημα στο οποιο οι γυναικες μπορουν να αγορασουν το συζυγο που θελουν. Στην εισοδο η πινακιδα γραφει: "Μπορειτε να επισκεφτειτε το μαγαζι μονο μια φορα. Υπαρχουν 6 οροφοι και τα χαρακτηριστικα των ανδρων καλυτερευουν καθως ανεβαινετε.Μπορειτε να διαλεξετε συζυγο μονο απο τον οροφο στον οποιο βρισκεστε καθε φορα η τον επομενο.Απαγορευεται να γυρισετε πισω.Καλη διασκεδαση"

Η Μαρια μπαινει λοιπον στο καταστημα να δοκιμασει την τυχη της.Στον 1ο οροφο η πινακιδα λεει:" Aυτοι οι αντρες εχουν μια δουλεια" αποφασιζει να συνεχισει στο 2ο και διαβαζει "Αυτοι οι αντρες εχουν μια δουλεια και αγαπουν τα παιδια".Ανεβαινει στον 2ο οπου γραφει "Αυτοι οι αντρες εχουν μια δουλεια,αγαπουν τα παιδια και ειναι απιστευτα ομορφοι" Μετα απο λιγη σκεψη αποφασιζει να παει στον 4ο, οπου διαβαζει " Αυτοι οι αντρες εχουν μια δουλεια,αγαπουν τα παιδια, ειναι απιστευτα ομορφοι και βοηθουν στις δουλειες του σπιτιου." "Απιστευτο" σκεφτεται,αλλα αποφασιζει να ανεβει στον 5ο. Εκει διαβαζει "Αυτοι οι αντρες εχουν μια δουλεια,αγαπουν τα παιδια, ειναι απιστευτα ομορφοι,βοηθουν στις δουλειες του σπιτιου και ειναι μοναδικοι εραστες με απεραντο ρομαντισμο" . Κοντοστεκεται, το σκεφτεται, αλλα δε μπορει να αντισταθει. Ανεβαινει στον 6ο οροφο οπου την περιμενει η εξης επιγραφη: "Ειστε η επισκεπτρια νο 42876498642 σ'αυτο τον οροφο.Δεν υπαρχουν αντρες εδω.Αυτος ο οροφος ειναι για να αποδειξει οτι ειναι απολυτως αδυνατον να ευχαριστησει κανεις μια γυναικα. Ευχαριστουμε που προτιμησατε το καταστημα μας"

Απεναντι απο το συγκεκριμενο πολυκαταστημα ανοιγει τον επομενο μηνα ενα αντιστροφο,απ'οπου ενας αντρας μπορει να διαλεξει τη συζυγο του.Στον πρωτο συζυγο η επιγραφει λεει:" Αυτες οι γυναικες λατρευουν το σεξ"

Στον 2ο οροφο : "Aυτες οι γυναικες λατρευουν το σεξ και ειναι απιστευτα πλουσιες" Στους υπολοιπους οροφους δε ξερουμε τι γραφει γιατι δεν ανεβηκε ποτε κανενας αντρας....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.