Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Derailed (2005)


bromptonista

Recommended Posts

;) Η ταινία του Mikael Hεfstrφm ξεκινά τη σχέση της με το θεατή με ένα εντυπωσιακό τρέιλερ, που προδιαθέτει ότι θα δούμε μια κολασμένη, πορνογραφική και παράνομη σχέση μεταξύ των Clive Owen (στο ρόλο του Charles Schine) και Jennifer Aniston (στο ρόλο της Lucinda Harris), δυο βαριεστημένων στελεχών εταιριών που ξεφεύγουν από τα δεσμά του γάμου και των παιδιών γνωρίζοντας ο ένας τον άλλο στο τρένο για τη δουλειά και καταλήγοντας να βγάζουν τα ρούχα και τα μάτια τους σε φτηνά ξενοδοχεία.

<_< Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αφού και στο τρέιλερ βλέπουμε τον Vincent Cassel (ως Philippe LaRoche) να χαλάει το "πάρτυ". Και πράγματι, το χαλάει εκείνη την ώρα και μετά... αρχίζει να εκβιάζει ότι θα το μάθουν οι σύζυγοι! Τελικά το R το κέρδισε με το σπαθί της: βία, βία, βία και ελάχιστο σεξ.

:) Θα χαρείτε να μάθετε ότι στην ταινία παίζει κάποιο μικρό ρόλο η ιατρική: το κοριτσάκι του κου Schine έχει διαβήτη τύπου 1 (υποτίθεται δηλαδή, γιατί η κρίση δύσπνοιας και η ενεσούλα στο μπράτσο μάλλον άσχετη ήταν) και το ζεύγος μάζευε λεφτά για μια πειραματική μεταμόσχευση...

:mellow: Οι ερμηνείες σχετικά μέτριες: αν εξαιρέσουμε την "προστυχόφατσα" του Κασέλ, που πραγματικά τον ζει αυτό το ρόλο, η Τζένιφερ παίζει μέτρια-μετριότατα (αυτή η Αντζελίνα που της έφαγε τον άντρα φταίει), ενώ και ο Όουεν έχει παίξει πολύ καλύτερα: ακόμα και στον "Αρθούρο" προσωπικά τον προτιμούσα. Το σενάριο έχει τα προβληματάκια του: ο σκηνοθέτης έκοψε την ταινία στα 107' για να την κάνει στακάτη και την έκανε χιλιοτρυπημένη από παντού. Κάπου από τα μισά της ταινίας καταλαβαίνει κανείς τι πραγματικά "παίζει" και ψιλοαπογοητεύεται επειδή η συνέχεια δεν τον διαψεύδει.

:unsure: Το τέλος καθαρά χολιγουντιανό, εντούτοις αυτό δεν του αφαιρεί τον απολαυστικό του χαρακτήρα.

Παίρνει empopcorn empopcorn /5 χαλαρά, για DVD στο σπίτι παρέα με μια ευχάριστη ξανθιά που θα εκπλαγεί από το τέλος και θα σας φτιάξει τη διάθεση!

5664.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 months later...

:splats: :splats::splats::splats: θα μπορουσε να'ναι μονο αυτο το σχολιο μου.....αλλα δε θα αντεξω!Καλε τι παπαρουμπα ηταν αυτη;Καλεεεεεε ειχαν περασει 25' κ αναρωτιομουνα "ρε συ ειδα καλα που ελεγε θριλερ <_< ;"

Ο κυριος Μπελουτσι απογοητευση!!!Ο Owen το ιδιο :angry: γκρρρρρρρ!Καλα νταξ για την Ανιστον δε περιμενα τπτ καλυτερο!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.