Jump to content

Posts

 • 1 minute ago, Comfortably Numb said:

  Το πρόγραμμα ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Γραμματείας. 

  Πρόγραμμα πτυχιακών εξετάσεων Απριλίου-Μαΐου 2020

   

 • Το πρόγραμμα ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Γραμματείας. 

  Πρόγραμμα πτυχιακών εξετάσεων Απριλίου-Μαΐου 2020

 • Καλησπέρα. Σε αποτελέσματα για μόνιμους ιατρούς, συνάδελφος στην στήλη του αγροτικού έχει την ένδειξη ΝΑΙ αλλά με μηδενική μοριοδότηση(ενώ οι υπόλοιποι έχουμε 10 ή 50 μόρια). Τι θέλει να πει ο ποιητής κατά τη γνώμη σας;

 • Η Δημητρούλα πρέπει να έχει προβλήματα κατανόησης κειμένου. Άλλα να διαβάζει και άλλα να σχολιάζει. Εκτός και αν της τα υπαγορεύσανε πάλι....

   

  https://www.healthreport.gr/%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%ae-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-43-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bc%ce%ae%ce%bc/

  Σαφείς κανόνες λειτουργίας στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα δημόσια νοσοκομεία με ανεξάρτητο προσωπικό αλλά και άρτιο εξοπλισμό, ζητούν 43 Υπεύθυνοι και Διευθυντές στα επείγοντα.

  Με επιστολή τους στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ζητούν να επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα που υπάρχου στα ΤΕΠ, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους. Άλλωστε από τα ΤΕΠ περνούν σχεδόν όλοι οι ασθενείς που φθάνουν στο ΕΣΥ πριν καταλήξουν σε κάποια κλινική για νοσηλεία.

  Οι 43 υπεύθυνοι των ΤΕΠ διάφορων νοσοκομείων, ζητούν μεταξύ άλλων το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να απασχολείται αποκλειστικά στα επείγοντα, να διασυνδεθούν τα επείγοντα τόσο με το ΕΚΑΒ -ΚΕΠΥ, όσο και με τις Μονάδες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ώστε να γίνεται καλύτερη διαχείριση των περιστατικών.

  Άλλωστε σήμερα στα επείγοντα το προσωπικό απασχολείται και σε κλινικές, αφού τα ΤΕΠ δεν έχουν γίνει ακόμη αυτόνομα, όπως έχουν δεσμευτεί τόσο οι νυν υπουργοί της ΝΔ, όσο και οι πρώην του ΣΥΡΙΖΑ.

 • "Ο ΔΗΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ".
  Έτσι έγραφε στα τέλη του 18ου αιώνα, ο υπερσυντηρητικός πολέμιος της Γαλλικής Επανάστασης, ο Joseph De Maistre για να θυμίζει πόσο σημασία έχει η τιμωρία και η εκδίκηση του κράτους απέναντι στις δοξασίες περί χειραφέτησης που ενέπνευσαν τις μάζες σαν γκρέμισαν τα κάτεργα της Βαστίλης.
  O De Maistre θεωρούσε ότι αυτές οι ιδεολογίες θα διαλύσουν την τάξη, την κοινωνία, την οικογένεια, την θρησκεία, τους πυλώνες δηλαδή της παραδοσιακής κοινωνίας.
  Το ότι "ο δήμιος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνίας" μας θυμίζει σήμερα η γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον κρατούμενο απεργό πείνας Βασίλη Δημάκη. Μας το θυμίζει διότι η ίδια ενσαρκώνει τον ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας που επιθυμεί.
  Η γγ αντεγκληματικής πολιτικής θα στιγματίσει ανεξίτηλα εμάς και το πολίτευμά μας αν το καταφέρει.
  Ο Δημάκης πρέπει να σωθεί. Μας αφορά όλους.

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος
   

  Η κυρία είναι ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής και θεωρητικά πιστεύει στη νομιμότητα, το σωφρονισμο και την επανένταξη στην κοινωνία. Φαντάζομαι και στην αριστεία που εκ των πραγμάτων εκφράζει ο Βασίλης Δημάκη. Πρακτικά εκφράζει συμπεριφορά εκδικητικού και αγράμματου χωροφύλακα που ψάχνει κάποιον να δείρει #VDimakis

   

  Πυρά Ακρίτα σε Μητσοτάκη για Β. Δημάκη: Αν πεθάνει, το κρίμα στο λαιμό σας!

  Με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα στέλνει το δικό της μήνυμα εναντίον του πρωθυπουργού, σχετικά με την υπόθεση του κρατούμενου - φοιτητή, Βασίλη Δημάκη.

   
  Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα καταδεικνύει τον πρωθυπουργό ως υπεύθυνο για το τραγικό αδιέξοδο στην υπόθεση του Βασίλη Δημάκη.

  «Κύριε Πρωθυπουργέ εμείς δεν ξέρουμε καμία Σοφία Νικολάου, εσείς βάλατε αυτό (το) πράμα - γιατί άνθρωπος δεν είναι - σε αυτή τη θέση.. Αν πεθάνει ο Βασιλης Δημάκης το κρίμα στο λαιμό σας! #VDimakis #Βασίλης_Δημάκης», γράφει η δημοσιογράφος. 

  100622154_10157768697399177_8363555090690211840_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=110474&_nc_eui2=AeGTIQPqno8FqcrBg9Hj6D1V47eA-ul3AX_jt4D66XcBf6TyAb1nVfUgPRHqxWKDiqsQP6_UatsR7S7nxBK1o8lO&_nc_ohc=GAw0XueyMs4AX_zpisw&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=6&oh=de3ed52aa6e403926b827e337dd64d50&oe=5EEF9F3D

  Η δικιά σου «στραβή» κυρία Νικολαου της Αντιεγκληματικής πολιτικής ,είναι πρώτα απ όλα το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την Απολύμανση και τα αντισηπτικά των φυλακών που έκανες απευθειας ανάθεση σε εταιρεία που ιδρύθηκε τρεις μέρες πριν ,η στην άλλη εταιρεία που άλλαξε το καταστατικό της 9 μέρες πριν και από διοργάνωση συνεδρίων ασχολήθηκε και με απολυμανσεις-απεντομωσεις!!!!!!ΤΟΧΟΥΜΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΣΤΡΑΒΗ»ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΚΟΥΦΗ»!!!
  Ιδεοληψία και εκδικητικότητα έχετε εσείς που δεν αφήνετε ένα νέο άνθρωπο,όντας φυλακισμένο, να σπουδάσει .
  Αισχρή και εμετική η ανάρτηση σου ,αλλά όλα εδώ πληρώνονται !!

   
  Τροποποιήθηκε από Myriam
×
×
 • Δημιουργία νέας...