anastasiostheodoridis 34 Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 όχι βρε, άλλωστε το έχουμε γράψει τόσες φορές εδώ και το λέει ξεκάθαρα η προκήρυξη το πιστοποιητικό υγείας καλό είναι να το στείλεις από νωρίς στο υπουργείο, οι πρώτοι δέκα που θα το στείλουν (υγειής) έχουν δικαίωμα να αναγνωρίσουν επιπλέον και 12 μήνες από την ειδικότητά τους. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asia 0 Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 όχι βρε, άλλωστε το έχουμε γράψει τόσες φορές εδώ και το λέει ξεκάθαρα η προκήρυξη το πιστοποιητικό υγείας καλό είναι να το στείλεις από νωρίς στο υπουργείο, οι πρώτοι δέκα που θα το στείλουν (υγειής) έχουν δικαίωμα να αναγνωρίσουν επιπλέον και 12 μήνες από την ειδικότητά τους. καλο το χιουμορ σου. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 34 Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 Ναι έχω και από αυτό. Να σε ρωτήσω τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ όσο αφορά το πιστοποιητικό και ρωτάς; Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asia 0 Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 Ναι έχω και από αυτό. Να σε ρωτήσω τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ όσο αφορά το πιστοποιητικό και ρωτάς; Δεν πειραζει φιλε, ολα καλα. Με εχουν μπερδεψει απο την νομαρχια μου, τιποτα αλλο. Και επειδη την επομενη βδομαδα θα ειμαι εξωτερ , δεν ηθελα να αφησω εκκρεμοτητες. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 34 Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 Ναι έχω και από αυτό. Να σε ρωτήσω τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ όσο αφορά το πιστοποιητικό και ρωτάς; Δεν πειραζει φιλε, ολα καλα. Με εχουν μπερδεψει απο την νομαρχια μου, τιποτα αλλο. Και επειδη την επομενη βδομαδα θα ειμαι εξωτερ , δεν ηθελα να αφησω εκκρεμοτητες. για όλα φταίει η νομαρχία που δεν έχει σχέση όμως καμμία με το αγροτικό! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asia 0 Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 Ναι έχω και από αυτό. Να σε ρωτήσω τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ όσο αφορά το πιστοποιητικό και ρωτάς; Δεν πειραζει φιλε, ολα καλα. Με εχουν μπερδεψει απο την νομαρχια μου, τιποτα αλλο. Και επειδη την επομενη βδομαδα θα ειμαι εξωτερ , δεν ηθελα να αφησω εκκρεμοτητες. για όλα φταίει η νομαρχία που δεν έχει σχέση όμως καμμία με το αγροτικό! Εχεις δικιο. Τελοσπαντων, δεν εσωκλειεται δηλαδη με ολα τα αλλα, παρα μονο και αν , προσληφθω στο νοσοκομ που θα υπαγεται το αγροτικο, οk? Σ ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 34 Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 θα ρωτήσω στο ΔΟΑΤΑΠ και θα σου πω σίγουρα άντε...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην προκήρυξη που θα βγει σύντομα Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asia 0 Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 24 Ιουνίου 2008 θα ρωτήσω στο ΔΟΑΤΑΠ και θα σου πω σίγουρα άντε...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην προκήρυξη που θα βγει σύντομα Thanks... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
georgio24 0 Δημοσιεύτηκε 27 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Ιουνίου 2008 να ρωτήσω κάτι,η αναπροσαρμογή του επιδόματος του νοσοκομειακού-τροφής στα 310 ευρώ από 1-1-2008 και στα 345 από 1-1-2009 σε ποιό νόμο φαίνεται? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
RedInspired 0 Δημοσιεύτηκε 27 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Ιουνίου 2008 (τροποποιήθηκε) να ρωτήσω κάτι,η αναπροσαρμογή του επιδόματος του νοσοκομειακού-τροφής στα 310 ευρώ από 1-1-2008 και στα 345 από 1-1-2009 σε ποιό νόμο φαίνεται? Άκουσα ότι παρόλο που το Αγροτικό δεν είναι πλέον υποχρεωτικό, είναι υποχρεωτικό για όσους θέλουν να δουλέψουν στο ΕΣΥ μετά. Δηλαδή π.χ. επειδή γίνονται χειροργοί που είναι νοσοκομειακή ειδικότητα. Ισχύει; Τροποποιήθηκε 27 Ιουνίου 2008 από RedInspired Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 34 Δημοσιεύτηκε 27 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Ιουνίου 2008 Για να διοριστείς στο Ε.Σ.Υ. χρειάζεσαι βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου ή βεβαίωση απαλλαγής αυτής. Απαλλάσονται μέχρι σήμερα οι εγγραφόμενοι στο πρώτο έτος την περίοδο 1994-1995. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
RedInspired 0 Δημοσιεύτηκε 28 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Ιουνίου 2008 (τροποποιήθηκε) Για να διοριστείς στο Ε.Σ.Υ. χρειάζεσαι βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου ή βεβαίωση απαλλαγής αυτής. Απαλλάσονται μέχρι σήμερα οι εγγραφόμενοι στο πρώτο έτος την περίοδο 1994-1995. Άρα για εμένα που θέλω να κάνω Νευροχειρουργική ενδείκνυται πάρα πολύ. Να υπόθεσω όμως ότι δεν έχει σημασία πότε το κάνεις, π.χ. ανάμεσα στο γενικό και ειδικό μέρος ή ακόμα και μετά την ειδικότητα. Σωστά; Τροποποιήθηκε 28 Ιουνίου 2008 από RedInspired Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Chameleon 0 Δημοσιεύτηκε 28 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Ιουνίου 2008 Δεν ξερω αν βασει νομου χρειαζεται να εχεις κανει αγροτικο , παντως στις περισσοτερες προκηρυξεις για οργανικες θεσεις στο ΕΣΥ το θελουν....... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 34 Δημοσιεύτηκε 28 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Ιουνίου 2008 Για να διοριστείς στο Ε.Σ.Υ. χρειάζεσαι βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου ή βεβαίωση απαλλαγής αυτής. Απαλλάσονται μέχρι σήμερα οι εγγραφόμενοι στο πρώτο έτος την περίοδο 1994-1995. Άρα για εμένα που θέλω να κάνω Νευροχειρουργική ενδείκνυται πάρα πολύ. Να υπόθεσω όμως ότι δεν έχει σημασία πότε το κάνεις, π.χ. ανάμεσα στο γενικό και ειδικό μέρος ή ακόμα και μετά την ειδικότητα. Σωστά; δες κι ΕΔΩ ναι, πως δεν ενδείκνυται. Εάν δεν κάνεις αγροτικό δεν θα μπορέσεις να έχεις τις γνώσεις για να κάνεις νευροχειρουργική. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
invitro 7 Δημοσιεύτηκε 28 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Ιουνίου 2008 (τροποποιήθηκε) H NX είναι 7 χρόνια, μέχρι να την τελειώσεις με τις αναμονές, και μέχρι να χτυπήσεις με αξιώσεις μια από τις ελάχιστες ανά την επικράτεια θέσεις ΕΣΥ, όχι αγροτικό, ούτε η δευτέρα παρουσία παίζει να μην χρειάζεται πλέον... ΥΓ: Δεν πας να δώσεις καμία συμβουλή στο 18χρονο που θέλει ΝΧ; Εδώ: http://www.greekmeds.gr/forum/index.php?sh...mp;#entry287218 Τροποποιήθηκε 28 Ιουνίου 2008 από invitro Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
MEDPEAD 13 Δημοσιεύτηκε 3 Ιουλίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Ιουλίου 2008 Παιδιά να ρωτησω κατι? καμια φορα λετε για αγροτικά σε βαρη και μαρκοπουλο στο site,θελω να ρωτησω αυτα τα αγροτικα τα βγαζουν στις προκηρυξεις? διοτι οφειλω ενα κομματι αγροτικου και δεν θελω να φυγω εκτος νομου λογω οικογενειας.πως γινεται?πειτε μου γιατι καιγομαι να μαθω Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 34 Δημοσιεύτηκε 3 Ιουλίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Ιουλίου 2008 (τροποποιήθηκε) Β΄ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» Κ.Υ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.22990-23.000 Π.Ι. Κερατέας, Καλυβίων, Θορικού ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ Κ.Υ. ΒΑΡΗΣ ΤΗΛ.210-89.75.703 Για τις φωτιές μπορείς να απευθυνθείς και στο 199 Τροποποιήθηκε 3 Ιουλίου 2008 από tasostheodoridis Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
MEDPEAD 13 Δημοσιεύτηκε 4 Ιουλίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 4 Ιουλίου 2008 Β΄ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» Κ.Υ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.22990-23.000 Π.Ι. Κερατέας, Καλυβίων, Θορικού ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ Κ.Υ. ΒΑΡΗΣ ΤΗΛ.210-89.75.703 Για τις φωτιές μπορείς να απευθυνθείς και στο 199 ευχαριστω πολύ Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
SOTOSMAN 0 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2008 Σε ερώτηση που έκανα προς το υπουργείο(μάλλον στη κυρία Παττα) μου είπαν οτι αν κάποιος κάνει άγονο δεν έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί,λόγω έναρξης ειδικότητας.Αν παραιτηθεί για οποιοδήποτε άλλο λόγο χάνει τα μόρια και την επόμενη φορά παίρνει αζήτητο,εφόσον βέβαια υπάρχει.Έχουν πει σε κανέναν άλλο κατι διαφορετικό ή όντως αυτό ισχύει? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
toxicity 0 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2008 Σε ερώτηση που έκανα προς το υπουργείο(μάλλον στη κυρία Παττα) μου είπαν οτι αν κάποιος κάνει άγονο δεν έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί,λόγω έναρξης ειδικότητας.Αν παραιτηθεί για οποιοδήποτε άλλο λόγο χάνει τα μόρια και την επόμενη φορά παίρνει αζήτητο,εφόσον βέβαια υπάρχει.Έχουν πει σε κανέναν άλλο κατι διαφορετικό ή όντως αυτό ισχύει? ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
tsatsos 1 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2008 τα παραπανω ισχυουν αλλα τι γινεται αν ο αγονος βρισκεται σε παραταση? μπορει να παραμεινει στο αγροτικο παρά την κλήση του για την ειδικοτητα? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 34 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουλίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουλίου 2008 Παιδιά να ρωτησω κατι? καμια φορα λετε για αγροτικά σε βαρη και μαρκοπουλο στο site,θελω να ρωτησω αυτα τα αγροτικα τα βγαζουν στις προκηρυξεις? διοτι οφειλω ενα κομματι αγροτικου και δεν θελω να φυγω εκτος νομου λογω οικογενειας.πως γινεται?πειτε μου γιατι καιγομαι να μαθωδεν ανήκουν στο υπουργείο υγείας, είναι αστικά ιατρεία.Τα περισσότερα ιατρεία της Αττικής είναι αστικά. Υπάρχει όμως και άγονο, όπως το Ποταμών (Αντικυθήρων). Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
depy 0 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουλίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουλίου 2008 είναι αστικά ιατρεία. Τι είναι αστικά ιατρεία?? όχι άγονα?? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 34 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουλίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουλίου 2008 είναι αστικά ιατρεία. Τι είναι αστικά ιατρεία?? όχι άγονα?? βάλε στον φίλο google "αστικό ιατρείο" και θα δεις! Ανήκουν στο δήμο και όχι στο υπουργείο υγείας και στο ΕΣΥ. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
highlander148 0 Δημοσιεύτηκε 21 Ιουλίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 21 Ιουλίου 2008 Αν δεν μπορεί το νοσοκομείο να σου δώσει την κανονική άδεια που δικαιούσαι για υπηρεσιακούς λόγους και τελειώσει το αγροτικό και σου έχει μείνει η άδεια, υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν το χρηματικό αντίτιμο για τις μέρες που δικαιούσαι κανονική άδεια; Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Recommended Posts