ξενος Δημοσιεύτηκε 14 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Μαρτίου 2009 δεν εχω ιδεα αν τελικα αγορασε το αυτοκινητο που ελεγε... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
pitsiou Δημοσιεύτηκε 14 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Μαρτίου 2009 Ξένε, θέλω από αυτό που πίνεις (avatar), κερνάς; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ξενος Δημοσιεύτηκε 14 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Μαρτίου 2009 και βεβαια... το ψευδωνυμο σου μου θυμιζει εναν γυμναστη που ειχαμε και λεγαμε το τραγουδακι.. ...τσιου τσιου ο κωτσιου... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
pitsiou Δημοσιεύτηκε 14 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Μαρτίου 2009 θα είχατε πιει πολύ firewater, φαίνεται... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
olizyz Δημοσιεύτηκε 28 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Μαρτίου 2009 Tο avatar του ανήκει στην ίδια θεματική ενότητα με της dcool. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 28 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Μαρτίου 2009 αφήνει αίσθηση αυθεντικής θηλυκότητας Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ξενος Δημοσιεύτηκε 28 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Μαρτίου 2009 δεν ηξερα πως σου αρεσει η ουμα θερμαν Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 29 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 29 Μαρτίου 2009 για ξένος, έχεις πιάσει το νόημα της ζωής, εδώ στο Ελλαδιστάν... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ξενος Δημοσιεύτηκε 29 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 29 Μαρτίου 2009 εξαρταται πως οριζει ο καθενας το "ξενος" και τι εχει υποψην του οταν το χρησιμοποιει ως εκφραση... στην αρχη ελεγα πως εισαι νευροΔΙΑΒΟΛΟΣ! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
800.000 ευρω στο προαυλιο Δημοσιεύτηκε 29 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 29 Μαρτίου 2009 Ναι, κι εγω ελεγα πως ειναι νευροδιαβιβαστρια! Τελικα ειναι αλλο! Εσυ τι εισαι; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
k0st Δημοσιεύτηκε 29 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 29 Μαρτίου 2009 Δώσε και κανένα ευρώ σε εμάς ρε αδερφέ. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Αρσινόη Δημοσιεύτηκε 29 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 29 Μαρτίου 2009 (τροποποιήθηκε) Μεγάλη μαφία! Τροποποιήθηκε 29 Μαρτίου 2009 από shlia and friends...! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
olizyz Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 Εάν ήμουν αγοράκι θα έβγαινα μαζί της. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 θα ήθελα να πιω ένα καφέ μαζί της, έτσι απλά, κλασσική γυναικιο-γκομενο-κουβέντα! και να καταλήξουμε στο ότι είμαστε απλά τέλειες! και φταίνε όλοι οι άλλοι!!!! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
olizyz Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 Και εγώ θέλω μαζί της!!!! Πες μου ότι θα είσαι Βόρεια το Πάσχα... μόνο αυτό τέλος! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 Πάσχα θα είμαι μάλλον Νεμέα να γυρίζω άντερα! Επάνω θα πάω μόνο με το διορισμό στο χέρι... Μέχρι τότε... Πρόσεχε τους Θαλασσόλυκους!!! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anastasiostheodoridis Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 στα 200 χιλιομετρα αποσταση θα ειστε Πάσχα θα είμαι μάλλον Νεμέα να γυρίζω άντερα! αχα....ακόμα δεν πήγαμε θα πάρουμε και άδεια? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 εγώ φτιάχνω ΚΑΙ κοκορετσάκι άμα λάχει ... ο από πάνω δε ξέρω ακόμη τι ικανότητες μαγειρικής έχει? ... ξέρω όμως ότι κοιμάται λίγο ... και διαβάζει πολύ! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anastasiostheodoridis Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 εγώ φτιάχνω ΚΑΙ κοκορετσάκι άμα λάχει ... ο από πάνω δε ξέρω ακόμη τι ικανότητες μαγειρικής έχει? ... ξέρω όμως ότι κοιμάται λίγο ... και διαβάζει πολύ! άλλο ζήτησα.....οπότε περιμένω γιατί μακαρόνια μπορεί να βρεις εκεί που θα πας, αλλά αστακό όχι, και τα μακαρόνια σκέτα μου στέκονται στο λαιμό εγώ πρώτα και ο Μαμαλάκης μετά ο ύπνος θρέφει τα παιδιά.....κι εγώ έχω περάσει εδώ και καιρό από το στάδιο αυτό....4-5 ώρες είναι αρκετές πλέον αυτό χαίρομαι όταν μπορώ να το αποδεικνύω, αλλιώς δεν έχει αξία Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 (τροποποιήθηκε) όταν ο από επάνω θα έχει βρει τον αστακό ... ας τον φέρει στην από κάτω ... εκείνη θα βάλει τη μαεστρία στη μαγειρική ... κι εκείνος ας καλέσει τη καλή του ... η από κάτω επίσης δεσμεύεται και για το ουζάκι!(αν και το τσίπουρο είναι περισσότερο διαθέσιμο!) και για κανα-2 άλλους φίλους καβάτζα! ... η από κάτω στο μεταξύ, καληνυχτίζει, γιατί ακόμη μεγαλώνει...! Τροποποιήθηκε 30 Μαρτίου 2009 από neurodiab Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ξενος Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Μαρτίου 2009 κοντοχωριανη εισαι? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 31 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 31 Μαρτίου 2009 δε ξέρω αν είσαι από χωριό... εγώ πάντως είμαι πρωτευουσιάνικο φρουτάκι... ξασπρουλιάρικο και βαρεμένο! ξέρω τί δώρο θα του κάνω στα γενέθλιά του... ένα σούπερ-ντούπερ αβάταρ! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Dr Lecter Δημοσιεύτηκε 31 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 31 Μαρτίου 2009 To neurodiab σημαινει neurodiabolique ? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ξενος Δημοσιεύτηκε 31 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 31 Μαρτίου 2009 μου αρεσε πιο πολυ το προηγουμενο avatar σου Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 31 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 31 Μαρτίου 2009 τον λένε Γιάννη και δεν αλλάζει αβάταρ ... που να χτυπιέσαι κάτω Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Recommended Posts