ho·mun·cu·li Δημοσιεύτηκε 8 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 8 Φεβρουαρίου 2007 (τροποποιήθηκε) Θελω να ξυπνησω μια μερα και να μαι μακρια απο δω....ηρωιδα μυθιστορηματος ενος γοητευτικου, νεαρου, ταλαντουχου συγγραφεα. Θελω να με περιγραψει με τις πιο ποιητικες εκφρασεις, να βρει χιλια δυο επιθετα για τα μαλλια, τα ματια μου, τα χερια μου...Θελω να με λατρεψει τοσο βαθια και με τοση ενταση που να μου κανει ολες τις χαρες...Κι εκει στον φανταστικο κοσμο μου να μην υπαρχουν αρρωστιες, η Νανα να βγει επιτελους απο το νοσοκομειο και να παμε βολτα μεχρι το μεγαρο μ εμενα να γκρινιαζω απο τις Ομπρελες και μετα οτι μου πονεσαν τα ποδια, τη Στελλινα χαμενη στους δικους της συνειρμους, την Γ. να μιλαει να μιλαει ωρες ατελειωτες....Και θελω ολα να γινουν οπως στην αρχη του βιβλιου τοτε που ημουνα μοναχα 18 χρονων και πιστευα πως ειχα ολο τον καιρο μπροστα μου, αλλα τα χρονια περασαν και ο καιρος μισεψε και οι φιλοι ερχονται κ φευγουν, αρρωσταινουν, ερωτευονται, ξενιτευονται...Θελω να ζητησω απο τον συγγραφεα-δημιουργο μου να κρατησει ολους τους ανθρωπους μου σιμα μου σ οποια χωρα κι αν ταξιδεψω στη ζωη μου--αν προλαβω να ταξιδεψω--και να φερει κι αλλους...κι αλλους...πολλους...και να ζησουμε εμεις καλα. Τροποποιήθηκε 8 Φεβρουαρίου 2007 από nerdanel Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
lilpapaki Δημοσιεύτηκε 8 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 8 Φεβρουαρίου 2007 (τροποποιήθηκε) εγω θελω να γραψεις κανενα βιβλιο , γιατι απ΄ο, τι φαινεται εχεις ταλεντο! Τροποποιήθηκε 8 Φεβρουαρίου 2007 από lilpapaki Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
doma Δημοσιεύτηκε 9 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 9 Φεβρουαρίου 2007 Να τον δω να μου χαμογελά Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ania Δημοσιεύτηκε 10 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Φεβρουαρίου 2007 θέλω να πάω σινεμά αλλά όλοι έχουν κανονίσει ... τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Βικη Δημοσιεύτηκε 11 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Φεβρουαρίου 2007 Μια porsche.Οχι για μενα.Για να δω αν την εχεις θα αλλαξει κατι?Θα βρεις οντως την ευτυχια? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Born Δημοσιεύτηκε 15 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 15 Φεβρουαρίου 2007 ....παιχνίδια για το PSP.Πολλά παιχνίδια, πάρα πολλά Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
α^2 Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2007 να ξεσπάσω... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
dr_f Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2007 θέλω να μπουν όλα στη ζωή μου σε μια τάξη... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ania Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2007 θέλω να μπουν όλα στη ζωή μου σε μια τάξη... αχ και γώ πολύ θα το ήθελα... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
christian Δημοσιεύτηκε 27 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Φεβρουαρίου 2007 Θα ηθελα, ετσι οπως σιγα σιγα στρωνει η ζωη μου και ενα ενα ξεπερνιονται ολα τα εμποδια, μια μερα να ξυπνησω και να μιλανε ολοι γυρω μου την μητρικη μου γλωσσα...Φιλοι, συναδελφοι, συνεργατες, ασθενεις...Να μην χρειαζεται πλεον να ειμαι ολη μερα σε εγρηγορση, ακομα και στις προσωπικες στιγμες, προσπαθωντας να καταλαβω σωστα και να εκφραστω καταλληλα. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ΙΡΙΔΑ Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου 2007 Θέλω σήμερα να γίνει αυτό που περιμένω δύο μήνες!!!! emcolgate emcolgate Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
dr_f Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου 2007 θέλω να θυμάμαι ό,τι θέλω να θυμάμαι και να ξεχάσω μια για πάντα ό,τι θέλω να ξεχάσω Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
feg Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου 2007 θέλω να θυμάμαι ό,τι θέλω να θυμάμαι και να ξεχάσω μια για πάντα ό,τι θέλω να ξεχάσω Θέλω να μην είχε υπάρξει η χθεσινή μέρα ή έστω θέλω να την ξεχάσω οπωσδήποτε. Δυστυχώς δεν είναι εφικτό τίποτα από τα δύο. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Βικη Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου 2007 Να ξεκινησω ειδικοτητα ΑΥΡΙΟ.... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Sofoula-Sofaki Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου 2007 Θελω να αρχίσω να ζω πραγματικά ή να αρχίσω να πεθαίνω σύντομα. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
dr_f Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου 2007 Θελω να αρχίσω να ζω πραγματικά ή να αρχίσω να πεθαίνω σύντομα. Μου θύμισες το γνωστό... Θέλω να αφήσω τη ζωή μου, για να ζήσω... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ljus Δημοσιεύτηκε 1 Μαρτίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαρτίου 2007 Θέλω να έρθει εδώ.... Βαρέθηκα να μένω μόνη Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
dr_f Δημοσιεύτηκε 1 Μαρτίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαρτίου 2007 Θέλω να πάψω να είμαι μόνη μου... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ania Δημοσιεύτηκε 1 Μαρτίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαρτίου 2007 Θέλω να πάψω να είμαι μόνη μου... μερικές φορές είναι καλύτερο...από το να βράζεις και να εκραγείς... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
dr_f Δημοσιεύτηκε 1 Μαρτίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαρτίου 2007 σίγουρα...αλλά ορισμένες φορές γίνεται εξίσου άσχημο με το να είσαι έτοιμος να εκραγείς. αντικρουόμενα συναισθήματα που οδηγούν στην ίδια κατάσταση τελικά... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Georgettoula Δημοσιεύτηκε 1 Μαρτίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαρτίου 2007 Θέλω να παω ταξιδι εδω και τωρα με το αμορε μου! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Remy Fincher Δημοσιεύτηκε 2 Μαρτίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 2 Μαρτίου 2007 Αααααααχχχ..... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Sofoula-Sofaki Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2007 "-Eίχες δίκιο τελικά...είσαι πολύ δύσκολος άνθρωπος" "-Τότε γιατί επιμένεις?" "-Γιατί ορισμένους δρόμους πρέπει να τους ταξιδέψεις μέχρι το τέλος". Ενα έχω να πω για μένα, και για λογαριασμό όλων των ελευθέρων πολιορκημένων γυναικών, όπως εγώ: ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΡΥΖΟΓΑΛΑ! Εναλλακτικά, ζήτω οι άνδρες που δεν περιμένουν απο τη ζωή, τις συνθήκες ή από κάποια ανώτερη δύναμη να τους κάτσει κάτι κάποτε όπως θα το 'θελαν, αλλά που έχουν το θάρρος και την πυγμή, την κατάλληλη στιγμή, να απλώσουν το χέρι τους και να το πάρουν. Ακόμη μεγαλύτερο ζήτω δε...στις γυναίκες που το κάνουν για λογαριασμό των κοιμισμένων ανδρών.... (κάτι έμεινε μετά από ένα 5-ωρο singles...μέσω ίντερνετ και και με κεφάλι που έχει γίνει παχύρευστος χυλός από τηλεορασοπληξία.... _) Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
kobogianitis Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2007 (τροποποιήθηκε) "-Eίχες δίκιο τελικά...είσαι πολύ δύσκολος άνθρωπος" "-Τότε γιατί επιμένεις?" "-Γιατί ορισμένους δρόμους πρέπει να τους ταξιδέψεις μέχρι το τέλος". Τροποποιήθηκε 10 Μαρτίου 2007 από kobogianitis Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
dr_f Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2007 Θέλω να περάσω ευχάριστα...πραγματικά ευχάριστα...! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Recommended Posts