samurai_pizza_dora Δημοσιεύτηκε 6 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Οκτωβρίου 2011 Για τη Βιοχημεία Ι δεν λες? Νομιζω αυτά είναι όλα! biochem Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
sylnik Δημοσιεύτηκε 9 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 9 Οκτωβρίου 2011 Για τη Βιοχημεία Ι δεν λες? Νομιζω αυτά είναι όλα! biochem 10000000 ευχαριστώ. Με βοήθησες ειλικρινά πάρα πολύ. Μέχρι και στην γραμματεία σας εχω πάρει τηλέφωνα για αυτές τις σημειώσεις! Μήπως έχεις και την ύλη της Βιοχημείας σε κεφάλαια? Ελπίζω μόνο να μην σε κουράζω, αλλα παλεύω και εγώ και βρίσκω συνεχώς εμπόδια!!!!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
drumsdoctor26 Δημοσιεύτηκε 12 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 12 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τισ κατατακτηριες βιολογιασ-βιοχημειας εχω την υλη σημειωσεισ κ ολο το9 πακετο απο γιαννοπουλο κ eclass...θα ηθελα λοιπον να με βοηθησει καποιος σχετικα με το πως να κατευθηνω το διαβασμα μου η καποιο tip για αυτα τα 2 μαθηματα! ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
hemoglobin Δημοσιεύτηκε 12 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 12 Οκτωβρίου 2011 (τροποποιήθηκε) Βιοχημεία: - Πάρε οδηγό μελέτης από τη γραμματεία της βιοχημείας και μελέτησέ τον καλά, ειδικά οξειδοαναγωγή - Struyer μπαίνει περίπου 1 ερώτηση/κεφάλαιο - Οργανική διάβασε το βιβλίο, αλλά ψάξε για ένα φυλλάδιο με θέματα οργανικής (μπορεί να το'χει ο Γιαννόπουλος), γιατί -απ'οσο έχω δει εγώ- πάντα από εκεί βάζουν (μη σε πάρω στο λαιμό μου, διάβασε και το βιβλίο) Βιολογία: Εδώ απλά διαβάζεις όλα τα αντίστοιχα κεφάλαια του Alberts πολύ καλά και ρίχνεις μια ματιά στο eclass (συνήθως ό,τι έχουν τονίσει περισσότερο βρίσκονται εκεί, αλλά μόνο επικουρικά λειτουργεί) Τροποποιήθηκε 12 Οκτωβρίου 2011 από hemoglobin Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
drumsdoctor26 Δημοσιεύτηκε 12 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 12 Οκτωβρίου 2011 Βιοχημεία: - Πάρε οδηγό μελέτης από τη γραμματεία της βιοχημείας και μελέτησέ τον καλά, ειδικά οξειδοαναγωγή - Struyer μπαίνει περίπου 1 ερώτηση/κεφάλαιο - Οργανική διάβασε το βιβλίο, αλλά ψάξε για ένα φυλλάδιο με θέματα οργανικής (μπορεί να το'χει ο Γιαννόπουλος), γιατί -απ'οσο έχω δει εγώ- πάντα από εκεί βάζουν (μη σε πάρω στο λαιμό μου, διάβασε και το βιβλίο) Βιολογία: Εδώ απλά διαβάζεις όλα τα αντίστοιχα κεφάλαια του Alberts πολύ καλά και ρίχνεις μια ματιά στο eclass (συνήθως ό,τι έχουν τονίσει περισσότερο βρίσκονται εκεί, αλλά μόνο επικουρικά λειτουργεί) hemoglobin-ακι δεν εχω λογια... με βοηθας πολυ! σ ευχαριστω!! τον οδηγο μελετης τον εχει ο γιαννοπουλος? προσωπικα υπολειπομαι το βιβλιο του τοσσιδη κ του τειλορ και δεν εχω ιδεα που θα τα βρω... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
hemoglobin Δημοσιεύτηκε 12 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 12 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν... Τον οδηγό δε ξέρω αν τον έχει ο Γιαννόπουλος, αλλά δεν είναι κι απίθανο. Εγώ, θα πήγαινα στη γραμματεία της βιοχημείας να τους ζητήσω τον οδηγό μελέτης.. Κι αν σου πουν ότι δεν έχουν, ζήτησέ τους δανεικό για να τον φωτοτυπήσεις. Δε νομίζω να μην πάρεις έτσι. Στη χειρότερη, βρες έναν πρωτοετή και ζήτησέ του να σου τον δανείσει. Λογικά θα βγάλεις άκρη έτσι... Συμβουλή για το Γιαννόπουλο: Ό,τι παίρνεις, να προσέχεις να είναι πρόσφατο (τουλάχιστον μετά το 2002), γιατί τα παλαιότερα είναι τελείως off. Ο Τοσίδης δεν είναι ακριβό βιβλίο και είναι αρκετά καλό, αξίζει να το αγοράσεις. Μάλλον θα το βρεις στη Γνώση (Αράτου, πάνω από την Κορίνθου).. Ο Taylor κατά τη γνώμη μου είναι άθλιος, όμως νομίζω ότι υπάρχει στη βιβλιοθήκη μας για να τον φωτοτυπήσεις. Ό,τι άλλο θέλεις, είτε ποστάρησε είτε στείλε π.μ. Καλό διάβασμα! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
drumsdoctor26 Δημοσιεύτηκε 13 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 13 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν... Τον οδηγό δε ξέρω αν τον έχει ο Γιαννόπουλος, αλλά δεν είναι κι απίθανο. Εγώ, θα πήγαινα στη γραμματεία της βιοχημείας να τους ζητήσω τον οδηγό μελέτης.. Κι αν σου πουν ότι δεν έχουν, ζήτησέ τους δανεικό για να τον φωτοτυπήσεις. Δε νομίζω να μην πάρεις έτσι. Στη χειρότερη, βρες έναν πρωτοετή και ζήτησέ του να σου τον δανείσει. Λογικά θα βγάλεις άκρη έτσι... Συμβουλή για το Γιαννόπουλο: Ό,τι παίρνεις, να προσέχεις να είναι πρόσφατο (τουλάχιστον μετά το 2002), γιατί τα παλαιότερα είναι τελείως off. Ο Τοσίδης δεν είναι ακριβό βιβλίο και είναι αρκετά καλό, αξίζει να το αγοράσεις. Μάλλον θα το βρεις στη Γνώση (Αράτου, πάνω από την Κορίνθου).. Ο Taylor κατά τη γνώμη μου είναι άθλιος, όμως νομίζω ότι υπάρχει στη βιβλιοθήκη μας για να τον φωτοτυπήσεις. Ό,τι άλλο θέλεις, είτε ποστάρησε είτε στείλε π.μ. Καλό διάβασμα! καλημερα... ξερεις δεν ειμαι μονιμα στην Πατρα οποτε μου ειναι δυσκολο να παω στην σχολη ξανα! ημουν Πατρα αυτες τις μερες και εφυγα σημερα το βιβλιο του τοσιδη ισως το βρω στην βιβλιοθηκη της Αθ8ηνας.. μηπως μπορεις να με βοηθησεις εσυ με τον οδηγο σπουδων με καποιο τροπο?? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
nockos Δημοσιεύτηκε 13 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 13 Οκτωβρίου 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν... Τον οδηγό δε ξέρω αν τον έχει ο Γιαννόπουλος, αλλά δεν είναι κι απίθανο. Εγώ, θα πήγαινα στη γραμματεία της βιοχημείας να τους ζητήσω τον οδηγό μελέτης.. Κι αν σου πουν ότι δεν έχουν, ζήτησέ τους δανεικό για να τον φωτοτυπήσεις. Δε νομίζω να μην πάρεις έτσι. Στη χειρότερη, βρες έναν πρωτοετή και ζήτησέ του να σου τον δανείσει. Λογικά θα βγάλεις άκρη έτσι... Συμβουλή για το Γιαννόπουλο: Ό,τι παίρνεις, να προσέχεις να είναι πρόσφατο (τουλάχιστον μετά το 2002), γιατί τα παλαιότερα είναι τελείως off. Ο Τοσίδης δεν είναι ακριβό βιβλίο και είναι αρκετά καλό, αξίζει να το αγοράσεις. Μάλλον θα το βρεις στη Γνώση (Αράτου, πάνω από την Κορίνθου).. Ο Taylor κατά τη γνώμη μου είναι άθλιος, όμως νομίζω ότι υπάρχει στη βιβλιοθήκη μας για να τον φωτοτυπήσεις. Ό,τι άλλο θέλεις, είτε ποστάρησε είτε στείλε π.μ. Καλό διάβασμα! καλημερα... ξερεις δεν ειμαι μονιμα στην Πατρα οποτε μου ειναι δυσκολο να παω στην σχολη ξανα! ημουν Πατρα αυτες τις μερες και εφυγα σημερα το βιβλιο του τοσιδη ισως το βρω στην βιβλιοθηκη της Αθ8ηνας.. μηπως μπορεις να με βοηθησεις εσυ με τον οδηγο σπουδων με καποιο τροπο?? Man πήγαινε σε ένα παπασωτηρίου και αγορασε το 20 ευρώ κανει ...(αν εχεις πάσο 18). Ανατομία πρέπει να προμηθευτείς τις σημειώσεις του εργαστηρίου δε ξέρω αν το έχει ο γιανόπουλος. Τροποποιήθηκε 13 Οκτωβρίου 2011 από nockos Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
drumsdoctor26 Δημοσιεύτηκε 14 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν... Τον οδηγό δε ξέρω αν τον έχει ο Γιαννόπουλος, αλλά δεν είναι κι απίθανο. Εγώ, θα πήγαινα στη γραμματεία της βιοχημείας να τους ζητήσω τον οδηγό μελέτης.. Κι αν σου πουν ότι δεν έχουν, ζήτησέ τους δανεικό για να τον φωτοτυπήσεις. Δε νομίζω να μην πάρεις έτσι. Στη χειρότερη, βρες έναν πρωτοετή και ζήτησέ του να σου τον δανείσει. Λογικά θα βγάλεις άκρη έτσι... Συμβουλή για το Γιαννόπουλο: Ό,τι παίρνεις, να προσέχεις να είναι πρόσφατο (τουλάχιστον μετά το 2002), γιατί τα παλαιότερα είναι τελείως off. Ο Τοσίδης δεν είναι ακριβό βιβλίο και είναι αρκετά καλό, αξίζει να το αγοράσεις. Μάλλον θα το βρεις στη Γνώση (Αράτου, πάνω από την Κορίνθου).. Ο Taylor κατά τη γνώμη μου είναι άθλιος, όμως νομίζω ότι υπάρχει στη βιβλιοθήκη μας για να τον φωτοτυπήσεις. Ό,τι άλλο θέλεις, είτε ποστάρησε είτε στείλε π.μ. Καλό διάβασμα! καλημερα... ξερεις δεν ειμαι μονιμα στην Πατρα οποτε μου ειναι δυσκολο να παω στην σχολη ξανα! ημουν Πατρα αυτες τις μερες και εφυγα σημερα το βιβλιο του τοσιδη ισως το βρω στην βιβλιοθηκη της Αθ8ηνας.. μηπως μπορεις να με βοηθησεις εσυ με τον οδηγο σπουδων με καποιο τροπο?? Man πήγαινε σε ένα παπασωτηρίου και αγορασε το 20 ευρώ κανει ...(αν εχεις πάσο 18). Ανατομία πρέπει να προμηθευτείς τις σημειώσεις του εργαστηρίου δε ξέρω αν το έχει ο γιανόπουλος. σε ευχαριστω φιλε nocko... αυτο ειχα κατα νου να κανω αλλα δεν ηξερα αν το ειχε... για την ανατομια τισ σημειωσεις εργαστηριου εννοεις καποιες σημειωσεις με γραμματα τυπου γραφομηχανης και γραμματα σαν να ειναι γραμμενα με το χερι?? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
nockos Δημοσιεύτηκε 15 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 15 Οκτωβρίου 2011 Nαι αυτά λέω ο Taylor είναι στον Λίτσα (Μ.Ασίας, στο Γουδή) κάνει περίπου 18 ευρώ. Ο Τοσίδης είναι σίγουρα στον Παπασωτηρίου 20 ευρώ, Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
azapino Δημοσιεύτηκε 17 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 17 Οκτωβρίου 2011 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΔΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ...... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
sylnik Δημοσιεύτηκε 30 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Οκτωβρίου 2011 (τροποποιήθηκε) Βιοχημεία: - Πάρε οδηγό μελέτης από τη γραμματεία της βιοχημείας και μελέτησέ τον καλά, ειδικά οξειδοαναγωγή - Struyer μπαίνει περίπου 1 ερώτηση/κεφάλαιο - Οργανική διάβασε το βιβλίο, αλλά ψάξε για ένα φυλλάδιο με θέματα οργανικής (μπορεί να το'χει ο Γιαννόπουλος), γιατί -απ'οσο έχω δει εγώ- πάντα από εκεί βάζουν (μη σε πάρω στο λαιμό μου, διάβασε και το βιβλίο) Βιολογία: Εδώ απλά διαβάζεις όλα τα αντίστοιχα κεφάλαια του Alberts πολύ καλά και ρίχνεις μια ματιά στο eclass (συνήθως ό,τι έχουν τονίσει περισσότερο βρίσκονται εκεί, αλλά μόνο επικουρικά λειτουργεί) hemoglobin-ακι δεν εχω λογια... με βοηθας πολυ! σ ευχαριστω!! τον οδηγο μελετης τον εχει ο γιαννοπουλος? προσωπικα υπολειπομαι το βιβλιο του τοσσιδη κ του τειλορ και δεν εχω ιδεα που θα τα βρω... xerei kapoios akrivws ta kefalaia tis viologias?????????? Τροποποιήθηκε 30 Οκτωβρίου 2011 από sylnik Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
PanLamda Δημοσιεύτηκε 8 Νοεμβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 8 Νοεμβρίου 2011 Thanks samurai_pizza_dora για τις σημειώσεις! Παιδιά, μπορεί να μας πει κάποιος σε τι μορφή είναι οι εξετάσεις? Π.χ. είναι η ανατομία-1 multiple choice, σύντομες απαντήσεις, ανάπτυξη που προσεγγίζει νουβέλα (!) πως? Οι ερωτήσεις στην βιοχημεία-1 είναι όπως στις σημειώσεις? (σύντομες απαντήσεις από ότι βλέπω?). Βέβαια θα μου πείτε ότι στις κατατακτήριες μπορεί να είναι και αλλιώς...αλλά και η μορφή των κανονικών εξετάσεων θα βοηθούσε να έχουμε μια ιδέα. Ευχαριστούμε παιδιά. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
nockos Δημοσιεύτηκε 13 Νοεμβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 13 Νοεμβρίου 2011 (τροποποιήθηκε) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΔΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ...... δυστυχώς ισχύει αυτό Τροποποιήθηκε 13 Νοεμβρίου 2011 από nockos Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
azapino Δημοσιεύτηκε 18 Νοεμβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Νοεμβρίου 2011 δυστυχώς ισχύει αυτό Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
PanLamda Δημοσιεύτηκε 19 Νοεμβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 19 Νοεμβρίου 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΑΥΤΟ ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ..ΠΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΤΟΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ; Όλα τα μαθήματα. (δεν ξέρω τι ισχύει για απόφοιτους οδοντοτιατρικής αλλά για τις υπόλοιπες περιπτώσεις νομίζω ότι έτσι είναι). Από ότι ξέρω μπαίνεις β εξάμηνο αλλά χρωστάς και τα μαθήματα του α (εκτός από αυτά νομίζω που έχεις περάσει στις κατατακτήριες π.χ. βιολογία-1, βιοχημεία-1 κλπ.). Οι απόφοιτοι οδοντιατρικής μπαίνουν ε εξάμηνο, δεν είμαι σίγουρος (και δεν ξέρω πόσα μαθήματα τους αναγνωρίζονται). Τα λέει και στην ανακοίνωση αυτά. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Ami Δημοσιεύτηκε 28 Νοεμβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Θέλω να δώσω κατατακτηριες το Δεκέμβρη και θα ηθελα, αν ξέρει κάποιος να μου πει την ύλη της Βιοχημείας Ι σε κεφάλαια από τα βιβλία! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Ami Δημοσιεύτηκε 29 Νοεμβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 29 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα, θέλω να δωσω κατατακτήριες και θα ήθελα αν μπορεί να μου πει κάποιος ακριβώς τα κεφάλαια της Βιοχημείας Ι από τα βιλία! Επίσης έχω την παλιά έκδοση του Snell( με το μπλε εξώφυλλο), πρέπει να αγοράσω την καινούργια? Τέλος, αρκεί κανείς να διαβάσει μόνος του ή πρέπεινα παρακολουθήσει και φροντιστηριακά μαθήματα???? Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
nockos Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2011 πως τα πήγατε παιδιά ; ήταν δύσκολα τα θέματα; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anarg Δημοσιεύτηκε 5 Ιανουαρίου 2012 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 5 Ιανουαρίου 2012 Αν μπορεί κάποιο από τα παιδιά πο έδωσαν να αναρτήσει τα θέματα... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
VR. Patra Δημοσιεύτηκε 17 Ιανουαρίου 2012 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 17 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα! Καθώς προέρχομαι από άλλη σχολή, θέλω να μάθω οποιαδήποτε βοηθητική πληροφορία για τις κατατακτήριες (από που μπορώ να προμηθευτώ τα βιβλία, παλιότερα θέματα, βοηθητικές σημειώσεις, φυλλάδια). Τα μαθηματα είναι Βιολογία Ι, Βιοχημεία Ι και Ανατομία Ι. Τι πρέπει να προσέξω περισσότερο στο καθένα από από αυτά; Α, και ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ πρέπει να προσέξω (από όλα τα έτη. Να ξέρω καλού-κακού...!). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Υ.Γ: Το foroum σας είναι εξαιρετικό και άκρως βοηθητικό! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
VR. Patra Δημοσιεύτηκε 17 Ιανουαρίου 2012 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 17 Ιανουαρίου 2012 Ξέχασα να σας ρωτήσω προηγουμένως: ποιος είναι τέλοσπάντων αυτός ο Γιαννόπουλος;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Ami Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2012 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2012 Ξέχασα να σας ρωτήσω προηγουμένως: ποιος είναι τέλοσπάντων αυτός ο Γιαννόπουλος;;;;;;;;; Ο Γιαννόπουλος είναι βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Πάτρας. Αν θυμάμαι καλά στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και Μικράς Ασίας. Εκεί θα βρεις θέματα και σημειώσεις και για τα τρία μαθήματα! από την πάτρα είσαι? από ποια σχολή είσαι? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
VR. Patra Δημοσιεύτηκε 5 Φεβρουαρίου 2012 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα ami! Όχι, δεν είμαι από την Πάτρα. Προέρχομαι από Παιδαγωγική σχολή. Και όπως το βλέπω, δεν έχω το κουράγιο πλέον για κατατακτήριες και σπουδές στην Ιατρική... Θα προτιμήσω τις κατατακτήριες στη Φαρμακευτική. Δε θα είναι "ευκολάκι" αλλά αν με το καλό πετύχω, τουλάχιστον θα κάνω αυτό που με ευχαριστεί. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες σχετικά με το Γιαννόπουλο. Πιστεύω πως θα βρω σημειώσεις και παλιά θέματα για τα αντίστοιχα μαθήματα κατατακτηρίων της Φαρμακευτικής. Αν και δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για αυτόν στο forum... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Ami Δημοσιεύτηκε 6 Φεβρουαρίου 2012 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλή επιτυχία στις κατατακτήριες Φαρμακευτικής! Ελπίζω να κάνεις το ονειρο σου πραγματικότητα!Κουράγιο και καλό διάβασμα! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Recommended Posts