cavo_paradiso 0 Δημοσιεύτηκε 13 Αυγούστου 2014 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 13 Αυγούστου 2014 Εκανα αιτηση για κανονικη αδεια 7 ημερων στον διευθηντη ο οποιος αρνηθηκε να μου την δωσει λογω φορτου εργασιας οπως ειπε. Τετοιο θεμα δεν υπαρχει γιατι εχω ηδη συνεννοηθει με τους υπολοιπους αγροτικους για το διαστημα που θα λειψω και δεν εχουν απολυτως κανενα προβλημα. Για πειτε καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
kopritis 278 Δημοσιεύτηκε 13 Αυγούστου 2014 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 13 Αυγούστου 2014 (τροποποιήθηκε) Προφανώς τπτ. Μόνο να παραιτηθείς ! Τροποποιήθηκε 13 Αυγούστου 2014 από kopritis Shrink! 1 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
wrawreagfsg 5 Δημοσιεύτηκε 13 Αυγούστου 2014 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 13 Αυγούστου 2014 Εκανα αιτηση για κανονικη αδεια 7 ημερων στον διευθηντη ο οποιος αρνηθηκε να μου την δωσει λογω φορτου εργασιας οπως ειπε. Τετοιο θεμα δεν υπαρχει γιατι εχω ηδη συνεννοηθει με τους υπολοιπους αγροτικους για το διαστημα που θα λειψω και δεν εχουν απολυτως κανενα προβλημα. Για πειτε καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω? αναρρωτικη αδεια 10 ημερων κι ασ'τον να παει να γαμ... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
la_cobra 18 Δημοσιεύτηκε 13 Αυγούστου 2014 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 13 Αυγούστου 2014 αξιο αποριας ποιος ο λογος να παριστανεις το μουλο της ιατρικης σε διαφορα κατσικοχωρια για 6 κατοσταρικα το μηνα εχοντας παραλληλα στο κεφαλι σου τον καθε αστοιχειωτο μπουρτζοβλαχο να σου παριστανει το σεριφη. οπος εστρωσες,θα κοιμηθεις λοιπον. Shrink! 1 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
drspiros 31 Δημοσιεύτηκε 14 Αυγούστου 2014 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Αυγούστου 2014 (τροποποιήθηκε) Χαρτί στη Διοίκηση ότι εφόσον στην αρνούνται, ζητάς να την πληρωθείς βάσει της απόφασης 455/2010. Αλλά πρώτα πρέπει να εξασφαλίσεις την άρνηση γραπτώς. Και μετά άσε τη Διοίκηση να πλακώνεται με το μαλάκα Διευθυντή σου... Αλήθεια, ο Δ/ντής σου δε θα πάρει άδεια; Τροποποιήθηκε 14 Αυγούστου 2014 από drspiros Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Recommended Posts