snel 1 Δημοσιεύτηκε 27 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Οκτωβρίου 2011 Προκήρυξη Κενών Θέσεων Κ.Υ.-Π.Ι. και Πλοίων Οκτωβρίου 2011 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
dsmttrrs 0 Δημοσιεύτηκε 28 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Οκτωβρίου 2011 Προκυρηχθηκαν 12 θεσεις στο ΚΥ Ναξου. ΜΑΚΡΙΑ και απο τις 12 ΚΑΙ τις μικρες Κυκλαδες. Οποιος περασε απο εκει ξερει.. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Popini 0 Δημοσιεύτηκε 28 Οκτωβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Οκτωβρίου 2011 Εγώ το μόνο που έχω να προτείνω σε όσους δηλώσουν αγροτικό, είναι πριν αποφασίσουν το πού θα δηλώσουν, να πάρουν κανένα τηλέφωνο να ρωτήσουν τους προηγούμενους.... Αν πάρετε στο αντίστοιχο Κ.Υ. θα σας δώσουν τα τηλέφωνα των ιατρείων... Μη ρωτάτε απλά στο Κ.Υ., λένε άλλα αντ'άλλων προκειμένου να βρουν τα επόμενα θύματα ή απλά επειδή δε γνωρίζουν εκ των έσω.. Εγώ δυστυχώς δεν το έκανα.... Περιορίστηκα στα λόγια του διευθυντή μου, που τότε από το τηλέφωνο μου τα παρουσίαζε όλα ρόδινα.... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Recommended Posts