neverstop 0 Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2010 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2010 Πήρα τη γενική αίματος και βλέπω αιμοπετάλια 320! K/μl - εύρος Φ.Τ. : 150-400 και μέσος όγκος τους 9,7 με εύρος Φ.Τ. : 6-9. Αυτόματα ένιωσα τα αγγεία μου να μπουκώνουν... Υπάρχουν φυσικοί τρόποι να ρίξουμε λίγο τον αριθμό των αιμοπεταλίων μας; Και είμαι και αθλητής...Αν ζούσα καθιστική ζωή θα είχα πάθει θρόμβωση... Είμαι υπερβολικός , η δίκαια προβληματίζομαι, πιστεύετε; Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Pontifex.Maximus 2 Δημοσιεύτηκε 6 Ιουλίου 2010 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Ιουλίου 2010 Πήρα τη γενική αίματος και βλέπω αιμοπετάλια 320! K/μl - εύρος Φ.Τ. : 150-400 και μέσος όγκος τους 9,7 με εύρος Φ.Τ. : 6-9. Αυτόματα ένιωσα τα αγγεία μου να μπουκώνουν... Υπάρχουν φυσικοί τρόποι να ρίξουμε λίγο τον αριθμό των αιμοπεταλίων μας; Και είμαι και αθλητής...Αν ζούσα καθιστική ζωή θα είχα πάθει θρόμβωση... Είμαι υπερβολικός , η δίκαια προβληματίζομαι, πιστεύετε; ...πάντως η εντατική άσκηση μπορεί να αποτελέσει παράγοντα αυξησης των τιμών των αιμοπεταλίων! παρόλα ταυτα συζήτησε το με τον παθολόγο σου , ίσως σου συστήσει και μια επαναληπτική. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Evanescent_doctor 0 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2010 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2010 ....γιατί αλήθεια σού φάνηκαν υψηλά;;! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Recommended Posts