shadow_play 0 Δημοσιεύτηκε 6 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Απριλίου 2009 Όλοι οι διορισμοί εστάλησαν ταχυδρομικώς στους επιτυχόντες της προηγούμενης προκήρυξης. Όσοι βιάζονται λόγω άγονου μπορούν να παραλάβουν αντίγραφο από το γραφείο "ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ" που βρίσκεται δίπλα στο γραφείο "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ". Το πότε θα φτάσουν στον καθένα είναι θέμα ταχυδρομείου....από 1 ημέρα μέχρι και 3-4 το πολύ. Στο ταχυδρομείο μπορεί να παραμείνει από την ημερομηνία που σας έχει σταλεί το ειδιοποιητήριο 15 ημέρες, μετά επιστρέφει στο υπουργείο. Από την ημερομηνία παραλαβής του διορισμού έχετε 10 ημέρες να παρουσιαστείτε στο νοσοκομείο που θα διοριστείτε. ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ By Tassos Theodoridis Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 6 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Απριλίου 2009 Ερώτηση 1: Γιατί το ξαναδημοσίευσες εδώ; Τα όσα έγραψα αφορούν την προηγούμενη προκήρυξη και όχι την τελευταία του Μαρτιου στην οποία αναφέρεται το topic. Ερώτηση 2 και η πιο σημαντική: Το tasos γιατί το γράφεις tassos; Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
shadow_play 0 Δημοσιεύτηκε 6 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Απριλίου 2009 Ερώτηση 1: Γιατί το ξαναδημοσίευσες εδώ; Τα όσα έγραψα αφορούν την προηγούμενη προκήρυξη και όχι την τελευταία του Μαρτιου στην οποία αναφέρεται το topic. Ερώτηση 2 και η πιο σημαντική: Το tasos γιατί το γράφεις tassos; το ξαναδημοσιευσα εδω διοτι μερικοι ειπανε οτι το θρεντ ειναι βλακεια και επειδη προανεφερα οτι οι διορισμοι θα στελνοντουσαν σημερα το επιβεβαιαωσες εσυ με τον καυτερο τροπο. Για το δευτερο τωρα επειδη ειμαστε συνονοματοι μου ειχε πει παλια καποιος Βρετανος που διδασκε αγγλικα οτι το TASOS διαβαζεται στα αγγλικα σαν Ταζος και οτι μονο με δυο s διαβαζεται σαν Τασος. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Οι διορισμοί της προηγούμενης προκήρυξης στάλθηκαν. Οι διορισμοί της τελευταίας που περιμένεις εσύ κι εγώ δεν στάλθηκαν επειδή ακόμα δεν συγκεντρώθηκαν όλες οι αιτήσεις, άρα ακόμα δεν έχουν αποτελέσματα. Τέσπα..... Όσο για το Tassos έχεις απόλυτο δίκαιο, αλλά δυστυχώς εγώ ως ανορθόγραφος το γράφω με ένα s και ας διαβάζεται "Ταζος" Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
oust 46 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Γεια σε όλους σας! παρακολουθώ καιρό το σιτε. είναι ουαου! είναι η πρώτη φορά που γράφω! καλή θητεία σε όσους το πήραν και για εμάς που περιμένουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. με αυτούς του ρυθμούς(του φεβρουαρίου) υποθέτω ότι έως τα μέσα Μαϊου θα έχουν σταλεί οι διορισμοί στους επιτυχόντες,έτσι δεν είναι?? αντε ρε υπουργείο βάλε τα δυνατά σου,λέμε τώρα! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
oust 46 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Γεια σε όλους σας! παρακολουθώ καιρό το σιτε. είναι ουαου! είναι η πρώτη φορά που γράφω! καλή θητεία σε όσους το πήραν και για εμάς που περιμένουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. με αυτούς του ρυθμούς(του φεβρουαρίου) υποθέτω ότι έως τα μέσα Μαϊου θα έχουν σταλεί οι διορισμοί στους επιτυχόντες,έτσι δεν είναι?? αντε ρε υπουργείο βάλε τα δυνατά σου,λέμε τώρα! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
meredith84 0 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 στην επαρχια εχει λαβει κανενας τον διορισμο του??καλη θητεια σε ολους... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Anna2007 0 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Καλησπερα, Εγω στη Ροδο οχι ακομα! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Γιατί γράφεις το ίδιο post σε διαφορετικά topic; Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
ξενος 240 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 γιατι ειναι νεο... καλως ηρθες! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Και νομιζει πως έτσι θα με φτάσει στα post Εσύ βρε Γιάννημ πάντα φιλικός με όλα τα μέλη, δεν βοηθάς στη διαπλοκή, διαμάχη, ίντριγκα..... Πάντως για να μην είμαι μέχρι και σήμερα πρωτοκολλούσαν αιτήσεις που στάλθηκαν με ταχυδρομείο. Τα αποτελέσματα αν και είχε ειπωθεί πριν μερικές ημέρες το θεωρώ δύσκολο να ανακοινωθούν μεγάλη εβδομάδα. Οπότε θα σουβλίσουμε όλοι χαρούμενοι.....μετά θα μας πουν τα δυσάρεστα Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
ξενος 240 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 ελα ελα μια χαρα θαναι... θα τσουγκρισουμε και ταυγουλακια μας,θα πιουμε και το κρασακι μας,θακουσουμε και τα κλαρινα μας... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
richter 0 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 εννοείται ότι δεν έφτασε ακόμα!!! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
elp 0 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 και από Λάρισα κανένα νέο προς το παρόν.... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
shadow_play 0 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 ειτε κερδισμενοι ειτε χαμενοι θα ριξουμε μια σουρα που θα ειναι ολη δικια μας.... χαχαχα Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
duty_duty 0 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Και νομιζει πως έτσι θα με φτάσει στα post Εσύ βρε Γιάννημ πάντα φιλικός με όλα τα μέλη, δεν βοηθάς στη διαπλοκή, διαμάχη, ίντριγκα..... Πάντως για να μην είμαι μέχρι και σήμερα πρωτοκολλούσαν αιτήσεις που στάλθηκαν με ταχυδρομείο. Τα αποτελέσματα αν και είχε ειπωθεί πριν μερικές ημέρες το θεωρώ δύσκολο να ανακοινωθούν μεγάλη εβδομάδα. Οπότε θα σουβλίσουμε όλοι χαρούμενοι.....μετά θα μας πουν τα δυσάρεστα Καλά αν ήταν να μας ρίχνουν τ αποτελέσματα.... την βάψαμε!!!!!!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Scrubs 0 Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2009 Ήρθα και εγώ στη μεγάλη οικογένεια του GM... Διαβάζω πολύ καιρό το forum και είπα να συμμετέχω λίγο πιο ενεργά τώρα που περιμένω και εγώ τα αποτελέσματα των αγροτικών (για ακόμα μία φορά)! Καλή επιτυχία σε όλους, ελπίζω να έχουμε ένα ωραίο Πασχαλινό δωράκι! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
mm2 1 Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 να κανω μια ερωτηση βρε παιδια,εψαξα λιγο κ δεν βρηκα να εχει απαντηθει.Αν οι 10η μερα απο την παραλαβη πεφτει σε μη εργασιμη μερα πρεπει να παρουσιαστουμε μεχρι την προηγουμενη εργασιμη ή μεχρι την επομενη εργασιμη?δλδ αμα η 10η μερα ειναι κυριακη-πρεπει να παρουσιαστω ως την παρακευη(δλδ την 8η μερα) ή την δευτερα? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
essa 0 Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 Όλοι οι διορισμοί εστάλησαν ταχυδρομικώς στους επιτυχόντες της προηγούμενης προκήρυξης. Όσοι βιάζονται λόγω άγονου μπορούν να παραλάβουν αντίγραφο από το γραφείο "ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ" που βρίσκεται δίπλα στο γραφείο "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ". Το πότε θα φτάσουν στον καθένα είναι θέμα ταχυδρομείου....από 1 ημέρα μέχρι και 3-4 το πολύ. Στο ταχυδρομείο μπορεί να παραμείνει από την ημερομηνία που σας έχει σταλεί το ειδιοποιητήριο 15 ημέρες, μετά επιστρέφει στο υπουργείο. Από την ημερομηνία παραλαβής του διορισμού έχετε 10 ημέρες να παρουσιαστείτε στο νοσοκομείο που θα διοριστείτε. ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ευχαριστούμε και στα δικά σου... κι αν επιστρεψει στο υπουργειο τι γινεται?ατυχησαμε? παντως ουτε κρητη εχουμε νεοτερα... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
oust 46 Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 (τροποποιήθηκε) Αφού δεν λέει δέκα εργάσιμες,πρέπει να παρουσιαστείς στο νοσοκομείο πριν τελειώσουν οι δέκα μέρες. Δηλαδή την Παρασκευή αν η δέκατη ημέρα είναι η Κυριακή (στο παράδειγμα που λες mm2),και όχι τη Δευτέρα που θα έιναι η ενδέκατη. Τυπικά πάντα μιλώντας. Αν γυρίσει στο υπουργείο.... σημαίνει ότι δεν αποδέχτηκες τον διορισμό και χάνεις την θεση κτλ... Τροποποιήθηκε 8 Απριλίου 2009 από oust Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
meredith84 0 Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 εφτασε ο διορισμος!!αντε κ στα δικα σας... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
drspeed 1 Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 Και εμένα σήμερα τον παρέλαβε καταλάθος ο αδερφός μου αντί για εμένα( το κωλόπαιδο) .Άντε και Πάσχα στο νησί. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να δουλεύουν Μεγάλο Σάββατο που κανονικά πρέπει να πάω???Καλά μή βαράτε πλάκα κάνω Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
abcdef 0 Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 Και εμένα σήμερα τον παρέλαβε καταλάθος ο αδερφός μου αντί για εμένα( το κωλόπαιδο) .Άντε και Πάσχα στο νησί. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να δουλεύουν Μεγάλο Σάββατο που κανονικά πρέπει να πάω???Καλά μή βαράτε πλάκα κάνω :cool05: άντε καλή θητεία..εγώ ακόμα περιμένωωωωω Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
elp 0 Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 να ανησυχω που σε μενα δεν ηρθε τιποτε ακόμη...? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Vem 1 Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2009 να ανησυχω που σε μενα δεν ηρθε τιποτε ακόμη...? Μπα. Κι εμένα σήμερα ( Αθήνα ) μου ήρθε, οπότε απο αύριο η περιφέρεια. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Recommended Posts