xrysa Δημοσιεύτηκε 16 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 16 Φεβρουαρίου 2009 Xαίτεραι! Έχει κάνει κανείς το σεμινάριο PHTLS στην Αθήνα?Να μας πει πληροφορίες και τηλέφωνα! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Αρσινόη Δημοσιεύτηκε 19 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 19 Φεβρουαρίου 2009 (τροποποιήθηκε) τηλ 2107460139 και -37 ΕΚΑΒ κει πισω απ το Γεννηματα btw ποιος χαιρεαι;;;η χαιρε η χαιρετε θα λες Τροποποιήθηκε 19 Φεβρουαρίου 2009 από shlia and friends...! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Ivi Δημοσιεύτηκε 21 Ιουνίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 21 Ιουνίου 2009 phtls στην Κρητη πληροφοριες-συμμετοχη κ. Ματθαιάκη Ευφροσύνη Mail: pc_phtls@hotmail.com Τηλ. 6944842493 Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
xrysa Δημοσιεύτηκε 21 Ιουνίου 2009 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 21 Ιουνίου 2009 α, ευχαριστούμε πολύ. πάντως εγώ είχα δηλώσει το φεβρουάριο στην αθήνα στο εκαβ και ενώ μου είπαν ότι δε θα αργήσουν να με καλέσουν, ακόμα δε με έχουν πάρει τηλέφωνο, περίεργα πράγματα Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
xrysa Δημοσιεύτηκε 19 Ιανουαρίου 2010 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 19 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστώ! τελικά πήρα τηλ στο εκαβ αθηνών και η υπάλληλος μου είπε ότι λόγω αλλαγής του βιβλίου έχουν κολλήσει τα σεμινάρια, αλλά θα ξανααρχίσουν σιγά- σιγά. εμένα από λάθος παρόλο που είχα γραφτεί ότι ενδιαφέρομαι να το παρακολουθήσω, δε με έβρισκε στη λίστα. ελπίζω να διοργανωθούν σύντομα νέα σεμινάρια. υπομονή.... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
n.cave Δημοσιεύτηκε 19 Ιανουαρίου 2010 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 19 Ιανουαρίου 2010 Ποσο σας πηρε να διαβασετε το βιβλιο;Θελω να στριμωξω το σεμιναριο μεσα σε μια γεματη περιοδο κι αναρωτιεμαι αν θα προλαβω. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
bromptonista Δημοσιεύτηκε 25 Ιανουαρίου 2010 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 25 Ιανουαρίου 2010 Πάνω από 2-3 μέρες δεν είναι, ιδίως αν ξέρεις λίγο χειρουργική/επείγοντα ή έχεις κάνει ATLS. Τα διαφορετικά είναι ελάχιστες σελίδες (ακινητοποίηση / μεταφορά πολυτραυματία). Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Recommended Posts