kyriakos70 0 Δημοσιεύτηκε 12 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 12 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας, Εχω 2 αποριες σαν πολιτης χωρις ειδικευμενες ιατρικες γνωσεις. 1η ερωτηση ειναι :καποιος γνωστος μου εχει προβλημα με το γονατο του, ο χονδρος αναμεσα στην κλειδωση εχει φθαρει, ο γιατρος του εκανε καποιες ενεσεις απευθειας στο γονατο και του ειπε για εγχειρηση. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να θεραπευτει χωρις την ευφυτευση τεχνητου χονδρου? (αυτη νομιζω ειναι η εγχειρηση). 2η ερωτηση : εχω ασχοληθει με την ανανεωση κυτταρων με βλαστοκυταρα, θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κατι αντοιστιχο και στην Ελλαδα (προσφατα ειδα για το νοσοκομειο Πατρων που εκανε εγχυση βλαστοκυτταρων σε ασθενη με καλα αποτελεσματα). Ευχαριστω Κυριακος Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
snowshrm 0 Δημοσιεύτηκε 13 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 13 Φεβρουαρίου 2009 Κυριακο, Οι ερωτησεις σου πεφτουν αναμεσα σε μια λεπτη γραμμη για μια απαντηση. Δυστυχως οσο και να θελουμε να σου δωσουμε μια απαντηση και να γινουμε ο επομενος Hiro Nakamura δεν γινετε γιατι α) δεν ειναι ασθενης μας β) μας λειπουν λεπτομερειες (μην τις βαλεις) και γ) δεν ειναι ηθικα η εππαγγελματικα σωστο. Η πρωτη σου ερωτηση θα πρεπει λοιπον να γινει σε καποιον αλλον γιατρο τετ-τετ οπου θα εξετασει τον γνωστο σου και θα του πει τη μπορει να γινει. Για την δευτερη ερωτηση προσωπικα το ακουω πρωτη φορα για βλαστοκυταρα στον χονδρο. Δεν ξερω αν καποιο αλλο μελος εχει διαβασει η ξερει. Συνεπως παιρνεις τον γνωστο σου του προτεινεις να δει ενα αλλο γιατρο για μια δευτερη γνωμη και ρωτηστε, κατα βαση ο γνωστος σου, τον γιατρο για τις πιθανες επιλογες. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
kyriakos70 0 Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2009 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2009 Κυριακο, Οι ερωτησεις σου πεφτουν αναμεσα σε μια λεπτη γραμμη για μια απαντηση. Δυστυχως οσο και να θελουμε να σου δωσουμε μια απαντηση και να γινουμε ο επομενος Hiro Nakamura δεν γινετε γιατι α) δεν ειναι ασθενης μας β) μας λειπουν λεπτομερειες (μην τις βαλεις) και γ) δεν ειναι ηθικα η εππαγγελματικα σωστο. Η πρωτη σου ερωτηση θα πρεπει λοιπον να γινει σε καποιον αλλον γιατρο τετ-τετ οπου θα εξετασει τον γνωστο σου και θα του πει τη μπορει να γινει. Για την δευτερη ερωτηση προσωπικα το ακουω πρωτη φορα για βλαστοκυταρα στον χονδρο. Δεν ξερω αν καποιο αλλο μελος εχει διαβασει η ξερει. Συνεπως παιρνεις τον γνωστο σου του προτεινεις να δει ενα αλλο γιατρο για μια δευτερη γνωμη και ρωτηστε, κατα βαση ο γνωστος σου, τον γιατρο για τις πιθανες επιλογες. Για την δευτερη περιπτωση εννοω εαν υπαρχει κατι αντιστοιχο με την θεραπεια για γενικη ανανεωση του οργανισμου, εχω διαβασει για την Σοφια Λωρεν οτι εχει φωτογραφιθει ημι-γυμνη αφου εκανε τετοιου ειδους θεραπεια. Kyriakos70 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Cadaver 9 Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2009 Για την δευτερη περιπτωση εννοω εαν υπαρχει κατι αντιστοιχο με την θεραπεια για γενικη ανανεωση του οργανισμου, εχω διαβασει για την Σοφια Λωρεν οτι εχει φωτογραφιθει ημι-γυμνη αφου εκανε τετοιου ειδους θεραπεια. Kyriakos70 Υπάρχει. Στείλε πμ στο μέλος Sovereign. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
dcool! 1 Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2009 Για την δευτερη περιπτωση εννοω εαν υπαρχει κατι αντιστοιχο με την θεραπεια για γενικη ανανεωση του οργανισμου, εχω διαβασει για την Σοφια Λωρεν οτι εχει φωτογραφιθει ημι-γυμνη αφου εκανε τετοιου ειδους θεραπεια. Kyriakos70 Υπάρχει. Στείλε πμ στο μέλος Sovereign. οπωσδηποτε/ αν δεν κανω λαθος,ειδικευεται και στην υπνοθεραπεια/ Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
kyriakos70 0 Δημοσιεύτηκε 26 Ιουλίου 2009 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ dcool. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Sovereign 15 Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2009 Ναι, κι εγώ ευχαριστώ dcool. anastasiostheodoridis 1 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
valentina667 6 Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2009 Προτείνω το παρόν topic να μπει στη συλλογή των σουρεαλιστικών topics του greekmeds! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Recommended Posts