asteraki 71 Δημοσιεύτηκε 24 Φεβρουαρίου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 24 Φεβρουαρίου 2015 Joe Bonamassa & Beth Hart - I 'll take care of you" Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
iceman 1.268 Δημοσιεύτηκε 24 Φεβρουαρίου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 24 Φεβρουαρίου 2015 ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ (ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ) Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
iceman 1.268 Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2015 sjjggst 1 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Leviathan 86 Δημοσιεύτηκε 6 Απριλίου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Απριλίου 2015 Μια τραγουδάρα των 80s... https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TaFvitDHMag Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 71 Δημοσιεύτηκε 20 Μαΐου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 20 Μαΐου 2015 Θεοδωρίδου Νατάσα - "Πώς χαιρετάνε ξέχασα" Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Leviathan 86 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=z79pgPn357g Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 71 Δημοσιεύτηκε 17 Ιουλίου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 17 Ιουλίου 2015 Lovage - "Lifeboat" Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Leviathan 86 Δημοσιεύτηκε 23 Σεπτεμβρίου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=gFQU9AY_khw Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 71 Δημοσιεύτηκε 23 Σεπτεμβρίου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μαχαιρίτσας Λαυρέντης - "Μια στιγμή μια ζωή" Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 71 Δημοσιεύτηκε 30 Ιανουαρίου 2016 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Ιανουαρίου 2016 Robin Schulz - Sugar (feat. Francesco Yates) Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 71 Δημοσιεύτηκε 23 Ιουλίου 2016 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Ιουλίου 2016 Κουγιουμτζή Μαρία - "Πώς να σου πω" Πώς να σου πωαυτό που τώρα σε μένα συμβαίνεικι αν σ' αγαπώ από τα χείλη μου λέξη δεν βγαίνει.Είναι πικρόνα διαγράφεις πορεία χαμένηκαι να γυρνάς στα παλιάλίγη να βρεις ζεστασιά.Πώς να σου πωαυτό που τώρα σε μένα συμβαίνεικι αν σ' αγαπώ από τα χείλη μου λέξη δεν βγαίνει.Είμαι τρελήνα σε θυμάμαι μ' αυτό το βαλσάκιπάει καιρός που δεν υπάρχει για μένα Ιθάκη.Πώς να σου πωμια ιστορία γεμάτη με λάθηένα καμένο χαρτίτελειωμένη γιορτή.Είμαι τρελήνα σε θυμάμαι μ' αυτό το βαλσάκιπάει καιρός που δεν υπάρχει για μένα Ιθάκη.Πώς να σου πωμια ιστορία γεμάτη με λάθηένα καμένο χαρτίτελειωμένη γιορτή.Είμαι τρελήνα σε θυμάμαι μ' αυτό το βαλσάκιπάει καιρός που δεν υπάρχει για μένα Ιθάκη. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 71 Δημοσιεύτηκε 22 Σεπτεμβρίου 2016 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ρόκκος Στέλιος - "Ζω" Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 71 Δημοσιεύτηκε 2 Μαρτίου 2017 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 2 Μαρτίου 2017 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 71 Δημοσιεύτηκε 2 Μαρτίου 2017 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 2 Μαρτίου 2017 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Recommended Posts