notbad 23 Δημοσιεύτηκε 12 Ιουνίου 2008 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 12 Ιουνίου 2008 (τροποποιήθηκε) Celine Dion 1. I'm alive 2. All by myself 3. The power of love 4. I drove all night 5. Beauty and the Beast Τροποποιήθηκε 12 Ιουνίου 2008 από suave Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
beyond time 13 Δημοσιεύτηκε 12 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 12 Ιουνίου 2008 Blank & Jones 1. (love the video ) 2. The Nightfly 3. 4. Beyond Time 5. Desire Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Winmx 1 Δημοσιεύτηκε 13 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 13 Ιουνίου 2008 U2 (απο τα τελευταια αλμπουμ τους) One Stay Faraway, So Close! Staring at the Sun Beautiful Day City of Blinding Lights Coldplay Yellow Clocks In My Place Speed of Sound Fix You Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
dcool! 1 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 U2 1. with or without you 2. sunday bloody sunday 3. when love comes to town (λογω b.b. king ) 4. bad 5. trash, trampoline and the party girl + το cover στο "dancing barefoot" της patti smith Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Englishman in New York 5 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Craig Armstrong World Trade Center Piano Theme Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Englishman in New York 5 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Την άλλη βδομάδα πάω στο Düsseldorf για συναυλία Judas Priest Τότε πρέπει να έρθεις το χειμώνα που θα παίξουν στο Royal Albert Hall με τη Φιλαρμονική του Λονδίνου! Και για να μείνω εντός θέματος: Tori Amos: 1. Winter 2. Crucify 3. Silent all these years 4. Bouncing Off Clouds 5. Cornflake girl Νομίζω πως θα έπρεπε να είναι στο Top-5 το Kissing in the Rain. Εμένα τουλάχιστον είναι το αγαπημένο μου.. Και νομίζω αδικείται λίγο το Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Profiterol 1 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Placebo - The Bitter End - Every you Every me http://www.youtube.com/watch?v=R-fJ9ROrW08 - Protege Moi - Song To Say Goodbye - Without you I'm nothing http://www.youtube.com/watch?v=LMP6GTGo8l0...feature=related Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Profiterol 1 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Γιάννης Γιοκαρίνης - Ευλαμπία http://www.youtube.com/watch?v=0nPVktWRJw4...feature=related - Νοσταλγός του Rock n' Roll http://www.youtube.com/watch?v=y8UjLT7Jngg...feature=related - Τσικαμπούμ http://www.youtube.com/watch?v=e7gyujhk4cs...feature=related - Δεν είμαστε καλά http://www.youtube.com/watch?v=U64q5jh_QRg (τοπ φορ) Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
beyond time 13 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 (τροποποιήθηκε) U2 1. with or without you 2. sunday bloody sunday 3. when love comes to town (λογω b.b. king ) 4. bad 5. trash, trampoline and the party girl + το cover στο "dancing barefoot" της patti smith Είχε γράψει κάποτε ένας fan σε αγγλικό περιοδικό ότι το With Or Without You είναι εκείνο με βάση το οποίο θα πρέπει να κρίνονται τα υπόλοιπα ερωτικά τραγούδια. Η αλήθεια είναι ότι το All I Want Is You μου αρέσει ΠΟΛΥ περισσότερο, αλλά γούστα είναι αυτά. Τροποποιήθηκε 14 Ιουνίου 2008 από doctcom Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
beyond time 13 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Blur 1. Tender 2. 3. On Your Own 4. Chemical World 5. Parklife Bonus tracks: (για το video http://www.greekmeds.gr/forum/uploads/emoticons/default_smile.png' alt=':)'> ), Country House (γιατί δεν το έπαιξαν στο Rockwave '99 και το έχω απωθημένο) Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Ήρα 2 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 (τροποποιήθηκε) απο το ντουετο της Γαλανη με την Αλκηστη 1.Αν μου τηλεφωνουσες του Χατζηγιαννη μπερδεμενο με το Δωδεκα της Βισση 2.Σ οποιον αρεσουμε 3.Η μπαλαντα των αισθησεων και παραισθησεων 4.Oh Carol 5.Το σχολειο υγ-υπεροχο τοπικ! ιδιοι τραγουδιστες , ιδια τραγουδια και ο καθενας μας να αγαπαει ο,τι αγγιζει περισσοτερο τις δικες του στιγμες. ειναι τραγουδια που ανοιγουνε δρομους κι αλλα σαν βροχη στους ωμους ησυχα λογια που αγγιζουν , ζεσταινουν ,ερωτα , ζωη ανασταινουν ειναι τραγουδια που χουν αφησει εναν ηλιο πριν την δυση κι αλλα που μειναν στομα με στομα.. - απο το Ποσα γραφει η αγαπη ακομα Τροποποιήθηκε 14 Ιουνίου 2008 από Ήρα Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
dcool! 1 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Είχε γράψει κάποτε ένας fan σε αγγλικό περιοδικό ότι το With Or Without You είναι εκείνο με βάση το οποίο θα πρέπει να κρίνονται τα υπόλοιπα ερωτικά τραγούδια. καλα τα λεει ο τυπας Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Winmx 1 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Ennio Morricone Cinema paradiso Miserere Nosso mar (με Dulce Pontes) Once upon a time in the west Gabriel's oboe Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Profiterol 1 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 (τροποποιήθηκε) Diary of Dreams - Butterfly:Dance! - The Curse - Chemicals - Panik - She Τροποποιήθηκε 14 Ιουνίου 2008 από Profiterol Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
k0st 1 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Black Sabbath 1.Sabbath Bloody Sabbath 2.Paranoid 3.War Pigs 4.Wheels Of Confusion 5.Into The Void ...και ένα σωρό ακόμα... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Profiterol 1 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 VNV Nation - Hellraizer - Beloved - Epicentre - Legion - Chrome Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Profiterol 1 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Blutengel - Seelenschmerz - Keine Ewigkeit - Du Tanzt - Black Roses - Children Of The Night Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
zkw 4 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Tori Amos: 1. Winter 2. Crucify 3. Silent all these years 4. Bouncing Off Clouds 5. Cornflake girl Νομίζω πως θα έπρεπε να είναι στο Top-5 το Kissing in the Rain. Εμένα τουλάχιστον είναι το αγαπημένο μου.. Και νομίζω αδικείται λίγο το Το δικό μου Tori Amos - Top 5, σχεδόν, ταυτίζεται με του Sov (αγαπημένο album: "Little Earthquakes"). Crucify Silent All These Years Winter Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
dcool! 1 Δημοσιεύτηκε 15 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 15 Ιουνίου 2008 james 1. 2. sometimes 3. senorita 4. 5. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
beyond time 13 Δημοσιεύτηκε 15 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 15 Ιουνίου 2008 Ξύλινα Σπαθιά 1. 2. 3. Σιωπή 4. 5. Ατλαντίς Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
zkw 4 Δημοσιεύτηκε 16 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 16 Ιουνίου 2008 The Walkabouts Unwind Follow Me An Angel Heartless Lift Your Burdens Up Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
tik-tak 176 Δημοσιεύτηκε 16 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 16 Ιουνίου 2008 Μπλέ 1. 2. 3. 4. 5. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Αρμεγογελαδών 1 Δημοσιεύτηκε 17 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 17 Ιουνίου 2008 Νατασα Θεοδωριδου 1.Αν υπάρχει παράδεισος 2.Αχ 3.Δε θέλω τέτοιους φίλους 4.Δε σ' αδικώ 5.Στιγμή Τι τοπ-5...Ολα της τελεια ειναι !!! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
stark 11 Δημοσιεύτηκε 17 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 17 Ιουνίου 2008 Θανάσης Παπακωνσταντίνου 1. 2.Ο κομήτης του halley 3. 4.Στυλίτης 5. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
notbad 23 Δημοσιεύτηκε 17 Ιουνίου 2008 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 17 Ιουνίου 2008 Pink 1. Just like a pill 2. Who knew 3. Don't let me get me 4. You and your hand 5. Stupid girls Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Recommended Posts