Vita Plus 0 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
cardiacattack 0 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Για τον Ζ.Σ υπαρχει η πιθανοτητα η θεση που δηλωσε τον απριλη απο λαθος του υυκα να χαρακτηριστηκε ως αγονη και το υπουργειο θελοντας να επανορθωσει τον αφησε να ξαναδηλωσει αγονο στην προκηρυξη μαιου.Αυτα με επιφυλαξη για ραδιο αρβυλα,καθως με τον συναδελφο ειμαστε απο το ιδιο μερος... Είσαι σωστότατος. Ξέρω ανάλογη περίπτωση συναδέλφου που στην προκύρηξη μαρτίου πήρε αγροτικό που από λάθος του υπουργείου είχε χαρακτηριστεί άγονο...κ δεν του δοθηκε καμία δεύτερη ευκαιρία για να δηλώσει.. από οτι ξέρω τρέχει ακόμα με δικηγόρους για να βρει το δίκιο του...γιατί δεν εφαρμοστηκε κ στην δικια του περιπτωση αυτη η τακτικη?οεο? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 όταν λέτε από λάθος του υπουργείου χαρακτηρίστηκε ως άγονο τι εννοείται; Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
peonia 0 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 πως γινονται αυτα τα λαθη,δεν καταλαβαινω!!υπαρχει λιστα με τα αγονα στο cso.auth.gr αλλα και σε αλλα μερη στο διαδυκτιο!! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 αυτό θέλω να πω κι εγώ. Είναι και βάσει τεσσάρων Φ.Ε.Κ. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
peonia 0 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 τετοια λαθη δεν γινονται!!!πριν δηλωσεις αγροτικο και μαλιστα αγονο ελεγχεις 100 φορες το αν οντως ειναι αγονο!!!αυτη η δικαιολογια ειναι ελαφρως απαραδεκτη!!αλλα πραγματα ομως γινονται και μαλιστα κατα συρροη....... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 όπως; Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
peonia 0 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 να αστραφτει,να βρεχει,να ριχνει χιονι.................... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 χαλάζι δεν παίζει; Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
peonia 0 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 μπα,θα μου χαλασει το καλαμποκι!!!δεν το θελω!!τι κανα νεο απο εκει ολα καλα???εδω εχει τελεια νυχτα.. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Καιρός για Αθήνα, Αττική 20°C Καθαρός Άνεμος: Β με 4 χμ/ώ Υγρασία: 51% καλά λέει στο internet, ποιος ξέρει όμως......βαριέμαι να πάω και στο μπαλκόνι.... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
peonia 0 Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2008 που να τρεχεις τωρα!!!βλεπουμε το καινουργιο το ραμπο,καλο φαινεται!! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
toxicity 0 Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 παιδια ποτε αναμενονται οι διορισμοι των επιτυχοντων? μπορει και μετα το τελος ιουνιου? παρακαλω απαντηστε μου, ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
gio?? 0 Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 παιδια ποτε αναμενονται οι διορισμοι των επιτυχοντων? μπορει και μετα το τελος ιουνιου? παρακαλω απαντηστε μου, ευχαριστω Ετοιμάζονται οι διορισμοί και μέχρι τέλος Ιούνη θα έχουν σταλθεί σε όλους κατα τα λεγόμενα της απεσταλμένης μάνας μου στο υπουργείο!! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
VIPER 0 Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 Απεσταλμένη μάνα? Καλό!! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
cardiacattack 0 Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 όταν λέτε από λάθος του υπουργείου χαρακτηρίστηκε ως άγονο τι εννοείται; Εγραψαν λαθος αγροτικο ...που κανονικα δεν ηταν να βγει ακομα στην προκυρηξη...αυτο που προκυρηξαν ηταν οντως αγονο αλλα δεν ηταν ακομα η ωρα του..λαθος στην ονομασια..οπως το μαυροχωρι-μακροχωρι καλη ωρα..κ ο συναδελφος απο οτι ξερω ειχε παρει τηλ στο υπουργειο για να επιβεβαιωσει οτι ηταν αγονο κ το υπουργειο το επιβεβαιωσε... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 παιδια ποτε αναμενονται οι διορισμοι των επιτυχοντων? μπορει και μετα το τελος ιουνιου? παρακαλω απαντηστε μου, ευχαριστω Ετοιμάζονται οι διορισμοί και μέχρι τέλος Ιούνη θα έχουν σταλθεί σε όλους κατα τα λεγόμενα της απεσταλμένης μάνας μου στο υπουργείο!! Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα ενστάσεων και παραιτήσεων. Οπότε από αύριο θα αρχίσουν να κάνουν την κατάσταση με τους διορισμούς. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα Ιουνίου θα αρχίσουν να τους αποστέλουν. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 όταν λέτε από λάθος του υπουργείου χαρακτηρίστηκε ως άγονο τι εννοείται; Εγραψαν λαθος αγροτικο ...που κανονικα δεν ηταν να βγει ακομα στην προκυρηξη...αυτο που προκυρηξαν ηταν οντως αγονο αλλα δεν ηταν ακομα η ωρα του..λαθος στην ονομασια..οπως το μαυροχωρι-μακροχωρι καλη ωρα..κ ο συναδελφος απο οτι ξερω ειχε παρει τηλ στο υπουργειο για να επιβεβαιωσει οτι ηταν αγονο κ το υπουργειο το επιβεβαιωσε... δεν το πολυκατάλαβα....αλλά και δεν με πολυενδιαφέρει. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
gio?? 0 Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 παιδια ποτε αναμενονται οι διορισμοι των επιτυχοντων? μπορει και μετα το τελος ιουνιου? παρακαλω απαντηστε μου, ευχαριστω Ετοιμάζονται οι διορισμοί και μέχρι τέλος Ιούνη θα έχουν σταλθεί σε όλους κατα τα λεγόμενα της απεσταλμένης μάνας μου στο υπουργείο!! Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα ενστάσεων και παραιτήσεων. Οπότε από αύριο θα αρχίσουν να κάνουν την κατάσταση με τους διορισμούς. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα Ιουνίου θα αρχίσουν να τους αποστέλουν. α πα πα..εσύ είσαι καλύτερος απο τη μάνα..θα την απολύσω .Και για να ρωτήσω΄΄15 μέρες στο ταχυδρομείο έχουμε περιθώριο να παραλάβουμε το διορισμό? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2008 Να καταλάβω πως δεν τον πολυβιάζεσαι, ε; Ναι, τόσο τα κρατάνε τα συστημένο τα ΕΛ.ΤΑ. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
mariakan1 0 Δημοσιεύτηκε 13 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 13 Ιουνίου 2008 Μήπως έχει πληροφορίες κανείς για το πότε θα βγει η νέα προκήρυξη? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
anastasiostheodoridis 33 Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου 2008 Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει δημοσιευθεί. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
VIPER 0 Δημοσιεύτηκε 18 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Ιουνίου 2008 Πολύ ησυχία έχει έπεσε, περίεργο Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
nok 1 Δημοσιεύτηκε 19 Ιουνίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 19 Ιουνίου 2008 Καλά τα αποτελέσματα των κληρώσεων τα ξέρουμε και μπράβο τους που μας ενημέρωναν και τηλ,ΑΛΛΑ το θεωρώ χαζό να κλείνουμε σήμερα 2 εβδ. από την ημέρα που διενεργήθηκαν και να μην τα έχουν βγάλει στη σελ του υπουργείου...Άντε να δούμε και σήμερα... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Recommended Posts