notbad Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Στο πνεύμα των ημερών κι επειδή βλέπω ότι στο φόρουμ υπάρχει αγάπη, σύμπνοια και διάθεση συμφιλίωσης... κι επειδή αν δω ένα ακόμα Special τόπικ που να θέλετε ή να σφαχτείτε ή να γίνεται φίλες και να αλλάζετε τα καλσόν σας ή να βγάζετε τα απωθημένα σας, θα μου βάλω γραμμή στην σφαγίτιδα ΠΡΟΣΚΑΛΩ όλους να πείτε σε ποιόν θέλετε να κάνετε τρελό έρωτα σε αυτό το φόρουμ. Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι γιατί μας διαβάζουν και μικρά παιδιά. Ένα όνομα και μια στάση μας αρκούν...spare the details Αυτό είναι το τόπικ που όλοι περιμέναμε σωστά; Λυσσάξτε λοιπόν! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
bromptonista Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Εσένα μικρή μου notbad, να σε έχω στα τέσσερα, να έχεις ξυριστεί και να σου κάνω έναν έρωτα όλο τρέλα! ΤΕΛΟΟΟΟΟΣ!!! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
dcool! Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 τι'ν'τουτο ρε? σαν προσκληση σε φορουμο-π@ρτουζα μοιαζει... σηλιαααααααα! it's me!θες να με γνωρισεις κι απο κοντα? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
sweet_revenge Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Νουμερακι στην εισοδο παιδια, μην σπρωχνετε, ολοι θα (τον) παρετε... ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
tik-tak Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι γιατί μας διαβάζουν και μικρά παιδιά. Ένα όνομα και μια στάση μας αρκούν...spare the details μα τι ολιγαρκής άνθρωπος......!!!.....χιχιχ... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
nelli Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 γιώργοοοοοοοοοο τσακίσου κι΄έλα λέμε θα φλιπάρω τελείως να σε σκ@@ω ,έχουν πάθει οι ορμόνες ,τούμπες κάνουν λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε....αχχχχχχχχχχ να στε καλά κόντευα να σκάσω... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Rainman14 Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Το λιλ@ να μου λεει με βλαχικη προφορα...τι μκανς Τασουμ τι μκανς Επισης θα "καθησω" στην αιωνια λατρεια μου dcool που με κυνηγαει διακαως...Θες σεχ darling? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
notbad Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Εσένα μικρή μου notbad, να σε έχω στα τέσσερα, να έχεις ξυριστεί και να σου κάνω έναν έρωτα όλο τρέλα! ΤΕΛΟΟΟΟΟΣ!!! Και το μουστάκι ή μόνο το μούσι; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Doctor_7 Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Εξαιρετικά επιμορφωτικό τόπικ.... Εύγε νοτμπαντ... Ήθελα να 'ξερα πού τα σκέφτεσαι όλα αυτά! To θετικό στοιχείο είναι ότι θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε άγνωστες πτυχές των μελών μας.... πχ.... - για την πιθανή τριχοφυία της notbad... - για την πιθανή ορεσείβια καταγωγή της lil@ ... - για το άσβεστο πάθος της nelli για το Γιώργο... [όχι πιθανό, αλλά βέβαιο, αν συνδυάσουμε και τη γνώση από άλλα topic ] - για την καρντάσαινα την dcool που μπορεί ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΡΑ, αλλά δε λέει και όχι στην ποικιλία... [ +1 point από εμένα ] Για περάστεεεεε για περαααααστεεεεεεεε! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Profiterol Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 10 User(s) are reading this topic (3 Guests and 3 Anonymous Users) κ μόλις άρχισε Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
suxnouria Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 σεξ?απαπα αντιχριστοι !αυτα τα πραματα ειναι του σατανα.ειστε ολοι του σατανα,κακα προτυπα για τα παιδια οπως οι ψινακηδες κ οι ρουβαδες, μιλατε για τετοια πραματα κ δεν κοκκινιζετε?ελπιζω καποια μερα να βρειτε το δρομο του θεου κατω το 69 εεεε.....το 666 ηθελα να πω. φιλικα ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
nikos Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Εσείς λέτε ότι θέλετε...από ότι θυμάμαι η notbad μετράει...και ο Σαράντος ξέρει τι λέει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓ: Σαράντο sos έχω αρχίσει να σαλτάρω...πάρε τηλ.( έχει κοκκινίσει η ΕΛΛΑΣ?) Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
sweet_revenge Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 σεξ?απαπα αντιχριστοι !αυτα τα πραματα ειναι του σατανα.ειστε ολοι του σατανα,κακα προτυπα για τα παιδια οπως οι ψινακηδες κ οι ρουβαδες, μιλατε για τετοια πραματα κ δεν κοκκινιζετε?ελπιζω καποια μερα να βρειτε το δρομο του θεου κατω το 69 εεεε.....το 666 ηθελα να πω. φιλικα ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ Πανω, κατω, αυτο ειναι το καλο στο 69, οπως και να το δεις (ή να το κανεις)... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Profiterol Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 (τροποποιήθηκε) 14 User(s) are reading this topic (2 Guests and 5 Anonymous Users) Αυξάνονται κ οι "Anonymous"... Τροποποιήθηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 από Profiterol Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
tik-tak Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 (τροποποιήθηκε) Kαλώ να κάνουμε σεξ την dcool! μαζί με τους 7 δόκτορες , τους 19Κώστηδες και τις 14 Καταστροφές για να καταφέρουμε επιτέλους να φτάσουμε στο απόγειο των μηχανικών δυνατοτήτων μας τρώγοντας Profiterol , ακούγοντας τραγούδια των Sovereign, χορεύοντας bellydance και εμπνέοντας μαντινάδες στο Sleepwalker. Επειδή φτιάχνομαι με την ιταλική γλωσσα καλώ στην παρέα και τη γλώσσα της Winmx....καλώ και την invitro να μας διορθώνει και να επισημαίνει τη σωστή θέση των μελών και των οργάνων μας κατά την εκτέλεση της σεξουαλικής στάσης valentina667 .Αφού το κάνουμε πού το κάνουμε ας το κάνουμε σωστά, διατηρώντας το ρυθμό και τη σωστη εκφορά των επιφωνημάτων agomahontas! Επειδή το επίπεδο του πολιτισμού φαίνεται στο πώς συμπεριφερόμαστε στα ζωάκια καλώ και την ελεφαντοϊπποποταμίνα της Ηρας, την αλεπού της nelli και το πουλάκι σου,notbad, υπό την προστασία του veterinarian για να μας ξηγήσει το όνειρο, στον οποίο, όμως, δίνουμε και την άδεια να τραβήξει καλλιτεχνικές φωτό (προσοχή στο αριστερό μαγουλό* μου δεν γράφει καλά... ). Για τις πρωτοποριακές εναλλακτικές στάσεις καλώ τον Alternative να μας δώσει τόση power , angelospower, για να ξεπεράσουμε τα όρια της γης και να βρεθούμε και να ενωθούμε με όντα από άλλους πλανήτες,π.χ. από την Αφροδίτη ,με τον Αρειανό και τον μικρό πρίγκηπα της shlia καλούμε και τον NM25 να μας βιντεοσκοπήσει (δεν θέλουμε αγγελοπουλικά πλάνα, όμως, ΟΚ?) Τροποποιήθηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 από tik-tak Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
vavel Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Εγω ειδα για τριτη φορα το ιδιο ονειρο...Τελος. ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Profiterol Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 (τροποποιήθηκε) γουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Τ φορ tik-tak!!! Τροποποιήθηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 από Profiterol Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
dcool! Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 (τροποποιήθηκε) Το λιλ@ να μου λεει με βλαχικη προφορα...τι μκανς Τασουμ τι μκανς Επισης θα "καθησω" στην αιωνια λατρεια μου dcool που με κυνηγαει διακαως...Θες σεχ darling? always and all ways honey ειπαμε ποιο ειναι το μοτο: practice makes better θα ερθει και η λιλ@??? - για την καρντάσαινα την dcool που μπορεί ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΡΑ, αλλά δε λέει και όχι στην ποικιλία... [ +1 point από εμένα ] αυτο ηταν για να κατευνασω τις ανησυχιες ορισμενων...(ονοματα δε λεμε,υποληψεις δε θιγουμε...) ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΙΚ_ΤΑΚ! μα τα ιερα κειμενα!(στο καμα σουτρα αναφερομαι) δεν εχω ξανασυναντησει μεγαλυτερη π@ρτουζιαρα απο σενα! Τροποποιήθηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 από dcool! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Doctor_7 Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 ΕΠΙΚΟ ποστ.- Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
kostask19 Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 tik-tak Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
sweet_revenge Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Μαθαν πως πηδιομαστε, πλακωσαν και τα members Θα γινει του greekmeds το καγκελο Καλη η μαλακια, αλλα με το forum γνωριζεις και κοσμο ειναι μερικες απο τις εκφρασεις που θα καθιερωθουν μετα απ' αυτο το τοπικ... (απο κακια τα λεω, επειδη δεν με παιζει κανενας) Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
notbad Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 (τροποποιήθηκε) Μπράβο γούστα η τικ-τακ...όλοι οι καλοί χωράνε ΥΓ 1 Μου το πήδηξες το τόπικ, εγώ πήγα να δω τα απωθημένα του site κι εσύ μου το έκανες ο Κλούβιος κι η Σουβλίτσα... ΥΓ 2 Πρέπει να είσαι πολύ καλό κοριτσάκι ΥΓ 3 Ductor εγώ με το πρώτο σου ποστ έπεσα κάτω από τα γέλια (just so u know) Τροποποιήθηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 από notbad Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Sovereign Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Θέλω να κάνω έρωτα στο Γιαννόπουλο. Τέλος. ΥΓ: It's a moustache thing Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
kostask19 Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 ΥΓ 2 Πρέπει να είσαι πολύ καλό κοριτσάκι οι κακοί είναι στη φυλακή.. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
suxnouria Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2007 xoxoxo vavel το τελος που εγραψες στην προταση σου μου θυμιζει το θρυλικο-----> ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ....ΤΕΛΟΣ! ελπιζω να πραγματοποιηθει το ονειρο σου,αρωγοι κ εμεις σε αυτο Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Recommended Posts