out of space Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου 2011 ξέχασε να φύγει ο φετινός χειμώνας ή μου φαίνεται? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
kourampies Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου 2011 τα χαρτια και τα διπλωματα δεν μετρανε στα παπλωματα ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ emcolgate Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
mad cow Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου 2011 today is not just another day.... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Nasousiro_Tokasoni Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2011 Όλοι έχουν φωτογραφική μνήμη. Απλώς, κάποιοι δεν έχουν φιλμ.Steven Wright Και εγώ συμπληρώνω ότι όχι μόνο δεν έχω φιλμ, αλλά ούτε κάρτα μνήμης... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
bad_samaritan Δημοσιεύτηκε 18 Μαΐου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Μαΐου 2011 ρε π0ΥΘτη μου πως περασαν τα χρονια ετσι????????????????????????????????????? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Dr Irol Δημοσιεύτηκε 18 Μαΐου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 18 Μαΐου 2011 Ήταν ένας ψαράς και ψάρευε... Και για πολύ ώρα δεν είχε πιάσει ούτε ένα ψάρι... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Dr Irol Δημοσιεύτηκε 4 Ιουνίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 4 Ιουνίου 2011 "Μαλάκα, εγώ είμαι 60 χρονών και δε με νοιάζει πια... Και γιατί να με νοιάζει...? Έχασα ό,τι είχα... Αλλά τουλάχιστον αυτά τα 60 χρόνια τα έζησα... Εσύ...? Εσύ τι κάνεις...?" Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
pas moi Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2011 No 2 on the way. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Dr Irol Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2011 What do you mean, honey...? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
pas moi Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2011 What do you mean, honey...? Family getting bigger . I'm soooooooooooooooooo happy and can't wait... only a few months away . Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Nomad Δημοσιεύτηκε 6 Ιουνίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Ιουνίου 2011 ...τα ύστερα του κόσμου Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Dr Irol Δημοσιεύτηκε 7 Ιουνίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Ιουνίου 2011 - Έξι μήνες διορία μου έδωσαν... Αλλιώς μετά θα ονομαζόταν τρέλλα... - Δεν είναι έτσι... Λάθος έκαναν... - Δεν είναι έτσι...? Είσαι σίγουρος...? - Όχι δεν είναι έτσι... - Είσαι σίγουρος...? Δεν είναι έτσι...? - ... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
pas moi Δημοσιεύτηκε 8 Ιουνίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 8 Ιουνίου 2011 There are some good days and some bad days. Today, it's been a feckin' perfect one. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Dr Irol Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου 2011 Έλεος με τα νεύρα σας... Δεν αγοράζετε κανά σάκο του μποξ καλύτερα...? Αποδίδει περισσότερο... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
olizyz Δημοσιεύτηκε 13 Ιουνίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 13 Ιουνίου 2011 Απελπισία. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
olizyz Δημοσιεύτηκε 13 Ιουνίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 13 Ιουνίου 2011 Έλεος με τα νεύρα σας... Δεν αγοράζετε κανά σάκο του μποξ καλύτερα...? Αποδίδει περισσότερο... Δοκιμασμένο... δεν πιάνει... (7 χρόνια πολεμικές τέχνες) Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Dr Irol Δημοσιεύτηκε 25 Ιουνίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 25 Ιουνίου 2011 Νυχτερίδες και αράχνες, γλυκιά μου...! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Holly Δημοσιεύτηκε 1 Ιουλίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Ιουλίου 2011 η τεμπέλα η μοίρα μου χρέωσε αλλού τη γύρα μου Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Dr Irol Δημοσιεύτηκε 2 Ιουλίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 2 Ιουλίου 2011 21 και σήμερα... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Dr Irol Δημοσιεύτηκε 11 Ιουλίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Ιουλίου 2011 Τι έγινε ρε παιδιά...? Επιδημία έχει πέσει...? btw ο χαζός δεν έχει ταμπέλα που να λέει "Είμαι χαζός", ούτε κέρατα να ξεχωρίζει...! Από τις μ@λ@κίες που κάνει τον λέμε χαζό...! Για πολύ κρέμα λέμε...! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
mandoctor Δημοσιεύτηκε 11 Ιουλίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Ιουλίου 2011 Πώς μπορεί μια μόνο γαμημένη ημέρα να επηρεάζει τόσα πολλά πράγματα? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Nomad Δημοσιεύτηκε 11 Ιουλίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 11 Ιουλίου 2011 Κι ο σκύλος τι θα τρώει??..Πέτρες?? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Dr Irol Δημοσιεύτηκε 15 Ιουλίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 15 Ιουλίου 2011 Πάντως, ρε παιδί μου, ένα περίεργο πράγμα...! Αυτοί οι Νόμοι της Θερμοδυναμικής εφαρμόζονται παντού τελικά...! Χωρίς παραθυράκια...! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
skydogsully Δημοσιεύτηκε 15 Ιουλίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 15 Ιουλίου 2011 Best night EVARRRRR!!! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
pas moi Δημοσιεύτηκε 20 Σεπτεμβρίου 2011 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 20 Σεπτεμβρίου 2011 (τροποποιήθηκε) At last it feels like home, again. Τροποποιήθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2011 από pas moi Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Recommended Posts