mihiatrik 141 Δημοσιεύτηκε 22 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 22 Αυγούστου 2015 (τροποποιήθηκε) Χίλιες σιωπές Και μετά δεν μιλάμε πολύ γιατί το όνειρο ζει στη σιωπή Με το βλέμμα στους περαστικούς να' χα χίλιες σιωπές να ακούς Τροποποιήθηκε 22 Αυγούστου 2015 από mihiatrik Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
mihiatrik 141 Δημοσιεύτηκε 22 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 22 Αυγούστου 2015 Κορίτσια πράμα... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
mihiatrik 141 Δημοσιεύτηκε 22 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 22 Αυγούστου 2015 Θα κλείσω τα μάτια sjjggst 1 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Nomad 1.677 Δημοσιεύτηκε 24 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 24 Αυγούστου 2015 ..μαγειρεύω! faniman 1 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
faniman 0 Δημοσιεύτηκε 25 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 25 Αυγούστου 2015 ..μαγειρεύω! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε 25 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 25 Αυγούστου 2015 (τροποποιήθηκε) Κοίτα με ξανά μια ζεστή ματιάφτάνει να μου κλέψει την καρδιά μ’ έναν στεναγμό δώσε μου ζωή κάνε την αγάπη μας γιορτή….να μην ξημερώσει η νύχτα αυτήκαι αγκαλιά η μέρα να μας βρει….. http://youtu.be/E7YZXf-KcFk Τροποποιήθηκε 25 Αυγούστου 2015 από littleprincess Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε 25 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 25 Αυγούστου 2015 (τροποποιήθηκε) Αφιερωμένο… Αν είχα μόνο μια ευχή θα ήταν να σε ξαναδώ Αν είχα μόνο μια στιγμή θα 'ταν να ήσουνα εδώ Αν είχα μόνο ένα φιλί σε σένα θα το έδιναΑν είχα μόνο μια αφορμή τη θάλασσα σου θα έπιναΑν είχα μόνο μια βουτιά στο κύμα σου πνιγόμουνα Αν είχα μόνο μια ματιά μετά ας τυφλωνόμουνα Αν είχα τρόπο ο τρελός φεγγάρι θα σε στόλιζα Αν είχα του ουρανού το φως εσένανε θα φώτιζαΜα έχω μονάχα μια καρδιά που έτσι ξέρει ν’ αγαπά Έχω μονάχα μια ψυχή μες στο δικό σου το κορμίΑν είχα μια αναπνοή εσένα θα ανέσταινα και ύστερα ας πέθαιναΑν είχα μόνο μια βραδιά για σένα θα ξενύχταγα Αν είχα ένα όνειρο για σένα θα το φύλαγα Αν είχα μόνο ένα λεπτό σε σένα θα το χάριζα Αν είχα μόνο μια ζωή για σένα τη χαράμιζαΜα έχω μονάχα μια καρδιά...http://youtu.be/9REhlQwkaXI Τροποποιήθηκε 25 Αυγούστου 2015 από littleprincess Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
mihiatrik 141 Δημοσιεύτηκε 25 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 25 Αυγούστου 2015 (τροποποιήθηκε) Μπροστά στους ανθρώπους Τροποποιήθηκε 25 Αυγούστου 2015 από mihiatrik Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Nomad 1.677 Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 ....χαλαρώνοντας με ένα ποτό στο χέρι, ενώ βλέπω την παραλία και την ήρεμη θάλασσα στο πρώτο πόδι... Φανταστικός Μίμης Πλέσσας, από τη χαριτωμένη ταινία "Το κοροϊδάκι της πριγκιπέσσας "... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Nomad .....<3 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Elpi 763 Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Επιτέλους, τέλος...για σήμερα Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
sjjggst 1.549 Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Το αγαπημένο "τελευταίο άκουσμα" όσων νεαρών επιχειρούν το απονενοημένο βήμα στη Θεσσαλονίκη... Ίσως να φτάνει μόνο αυτό, μια ματιά σαν βροχή, μια τελευταία προσευχή... Elpi 1 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Elpi 763 Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Για το "μεγάλο" ανιψιό που ακολουθεί σταθερά τα βήματα της θείας σε όλα του! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 (τροποποιήθηκε) Δίψα ο έρωτας κι αρμύραΠίναμε απ’ το ίδιο στόμαΜου `παιρνες πίσω ό,τι σου πήραΤρώγαμε απ’ το ίδιο σώμα.Μην μου χαρίσεις άλλη μάχη, πάλεψέ μεΓίνε μια θάλασσα αφρισμένη, νίκησέ μεΜην παραδίνεσαι στο τέλος, κάνε κάτιΔώσε μου όλο το νερό και το αλάτιΑίμα ο έρωτας και δίνηΠιάσου απ’ τις πληγές κι ανέβαΚάψαμε ότι είχε μείνειΜατώσαμε απ` την ίδια φλέβα.Μην μου χαρίσεις άλλη μάχη, πάλεψέ μεΓίνε μια θάλασσα αφρισμένη, νίκησέ μεΜην παραδίνεσαι στο τέλος, κάνε κάτιΔώσε μου όλο το νερό και το αλάτι .Μην μου χαρίσεις άλλη μάχη, πάλεψέ μεΓίνε μια θάλασσα αφρισμένη, νίκησέ μεΜην παραδίνεσαι στο τέλος, κάνε κάτιΔώσε μου όλο το νερό και το αλάτι.http://youtu.be/DZIR9TH7lhY Τροποποιήθηκε 26 Αυγούστου 2015 από littleprincess Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Elpi 763 Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Ετοιμάζοντας τα ρούχα για...Habana Solos Tu y Yo Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου 2015 (τροποποιήθηκε) Αιτούμαι παραμονή αορίστου χρόνου,Στα ζεστά σου τα νερά και στο τέλος του δρόμουΔεν είμαι αριστοκρατικού γόνου, πριγκιπέσσα μουΜόνη μου προίκα τα τραγούδια μου κι η μπέσα μου http://youtu.be/Zw80e5s5jMs Τροποποιήθηκε 26 Αυγούστου 2015 από littleprincess Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Elpi 763 Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Jet lang sjjggst 1 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 (τροποποιήθηκε) Ε ρε τραγουδάρα που εντόπισα μετά από πολύωρο διάβασμα Mojito φίνο είσαι και σε πίνω caribbean cocktail έκρηξη..κάθε γουλιά και έκπληξη .........εξωτικό γλυκό ποτό θα σε πιω να σε γευτώ και το καλοκαίρι αυτό... Θέλω να σε πιω σαν γλυκό ποτό... ρούμι δυνατό και σε πίνω απ' το μπουκάλι http://youtu.be/X4T-ZZlk6lY Τροποποιήθηκε 27 Αυγούστου 2015 από littleprincess sjjggst 1 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 @ Waterdoc Τι σου λέει το παρακάτω????? Να ξαναπάμε αυτό το Σάββατο... Πάνω στο τραπέζι! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 littleprincess δεν υποσχομαι γι αυτο το Σαββατο αλλα σιγουρα πριν φυγω για Λας Βεγκας! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Είπαμε με το Nomad να πάμε για ελεύθερο κάμπινγκ στη Γαύδο μετά την εξεταστική. Ψήσου! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 εχω πληροφορηθει ηδη Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Χαχαχαχα!!!! Με πρόλαβε Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
sjjggst 1.549 Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Put your hands in my hands... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Αυγούστου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=3a7cHPy04s8 Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Recommended Posts