mad cow 401 Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου 2009 (τροποποιήθηκε) σαλτσα με κρασι, λεμονι, μουσταρδα (πολυ καλο αν βγει καλη) ή με λεμονι/ελαιολαδο και ριγανη ή με ελαιολαδο και αλατοπιπερο βεβαια ολοι οι συνδυασμοι εξαρταται και απο τι μανιταρια ειναι παντως στην μαγειρικη ο κανονας ειναι ενας: δεν υπαρχουν κανονες! δοκιμασε νεα πραγματα νεες γευσεις αν σου αρεσουν τα μπαχαρικα βαλε και μπαχαρικα στα μανιταρια που ξερεις μπορει να βγει καλο ποιο καλο παιδι θα ερθει να συγυρισει το σπιτι μ? Τροποποιήθηκε 26 Απριλίου 2009 από mad cow Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
ΙΡΙΔΑ 4 Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου 2009 Δύσκολο να βρεις, δύσκολο.... Κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση συνεχώς; (π.χ. τρίξιμο δακτύλων, να φτιάχνεις συνέχεια τα μαλλιά σου κλπ..) Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
olizyz 2 Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου 2009 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου 2009 Τέλειες είναι οι άτιμες, αλλά τι να κάνεις όταν δεν μπορείς....Γμτ... έπεσα τώρα... Κλαις μπροστά σε άλλους; Επειδή αυτή η ερώτηση με χαρακτηρίζει... μόνο κλαίω μπροστά σε άλλους??? Στα αεροδρόμια, στα λομπι των ξενοδοχείων, σε πλοία, στο cinema, στο τηλέφωνο, στην εθνική οδηγώντας κλπ αλλά κατα τ΄'αλλα είμαι πολύ χαρούμενο πλάσμα... όπως με έχεις γνωρίσει Φτιάχνω τη φράντζα μου όταν έχω αμηχανία. Μήπως να τα βάψω μαύρα... τα μαλλιά??? Ένα τόνο διαφορά από το φυσικό μου. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Holly 20 Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου 2009 Πετα εκει ενα σκουρο δαμασκινι για να πεις οτι κατι εκανες..Το μαυρο πανω στο μαυρο μου φερνει στο μυαλό 45αρες που πανε να το παιξουν "in" και 16χρονα που πανε να το παιξουν μεγαλες.. (απο καποια κατηγορία θα φαω ξυλο ) ΠΟια η μεγαλυτερη ξενερα που εχεις φαει?Μονο εγω βρισκω ξενέρωτο τη φραση "Ναι ναι, εχεις δικιο αλλα μηπως εμαθες ποιος απο την παρεα θα παει γηπεδο?" Ποσο να συγκρατηθεις και να μην αρχίσεις να μιλας σουαχιλι?? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
The Doctor 0 Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου 2009 τι χρησιμοποιει μια ελεφαντινα για ταμπον? ενα προβατο! μαλακια, το ξερω! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
ΙΡΙΔΑ 4 Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου 2009 Ποια η μεγαλυτερη ξενερα που εχεις φαει?Μονο εγω βρισκω ξενέρωτο τη φραση "Ναι ναι, εχεις δικιο αλλα μηπως εμαθες ποιος απο την παρεα θα παει γηπεδο?" Ποσο να συγκρατηθεις και να μην αρχίσεις να μιλας σουαχιλι?? Αφού έχεις δίκιο , τι σε νοιάζει; Μη σκας... Θα γυρίσει από το γήπεδο. Ίσως. Ποιας ελληνικής περιοχής διάλεκτο θεωρείς την πιο δυσνόητη; Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Αρσινόη 13 Δημοσιεύτηκε 28 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Απριλίου 2009 (τροποποιήθηκε) Ποιας ελληνικής περιοχής διάλεκτο θεωρείς την πιο δυσνόητη; ποντιακα και κυπριακα included; παντως τα καρδιτσιωτικα ειν και γαμω τις ξενες γλωσσες η χαιτη και η ουρα των αλογων ασπριζει με τα χρονια οπως τα δικα μας μαλλια; ε βετ; Τροποποιήθηκε 28 Απριλίου 2009 από shlia and friends...! Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
olizyz 2 Δημοσιεύτηκε 28 Απριλίου 2009 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 28 Απριλίου 2009 ...από την εμπειρία μου τα λίγα χρόνια που έκανα ιππασία δε συνάντησα κάτι τέτοιο στο στάβλο... που είχαν και κάποια γέρικα άλογα... (...αλλά μην το πάρετε και της μετρητής...ας απαντήσει ο ειδικός) Θα ήθελες να ζεις σε ένα ροζ πύργο? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
bad_samaritan 1 Δημοσιεύτηκε 29 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 29 Απριλίου 2009 (τροποποιήθηκε) ΟΧΙ!!!!!!!!!!!και ροζ και πυργο???!! oh my!!!! Ποιας ελληνικής περιοχής διάλεκτο θεωρείς την πιο δυσνόητη; ποντιακα και κυπριακα included; παντως τα καρδιτσιωτικα ειν και γαμω τις ξενες γλωσσες η χαιτη και η ουρα των αλογων ασπριζει με τα χρονια οπως τα δικα μας μαλλια; ε βετ; ρε!τί σχεση εχεις εσυ με "τα καρδιτσιωτικα"?¨Ρ Τροποποιήθηκε 29 Απριλίου 2009 από bad_samaritan Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
ΙΡΙΔΑ 4 Δημοσιεύτηκε 29 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 29 Απριλίου 2009 Αν και πάει στη Σήλια, απαντώ εγώ. Καμία. Πες κάτι που μπορεί να κάνει κάποιος την ώρα του φαγητού και να σε ξενερώσει τελείως. Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
ΕΒΕΛΙΝΑ 0 Δημοσιεύτηκε 29 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 29 Απριλίου 2009 Αν και πάει στη Σήλια, απαντώ εγώ. Καμία. Πες κάτι που μπορεί να κάνει κάποιος την ώρα του φαγητού και να σε ξενερώσει τελείως. να ρευτει.. εσενα? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
chacha 0 Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου 2009 να μασαει σαν κατσικα.....εκνευρίζομαι παρα πολυ..... τι κανεισ μετα απο μια μερα με μεγαλη ενταση? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
bad_samaritan 1 Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου 2009 φανταζομαι προσπαθω να ηρεμησω¨) μπανιο, μουσικη, τεντωματα (κατι σε ηρεμη γυμναστικη δηλ¨ ) και προσπαθω να νυσταξω νωρις γιατι το πρωι εχω κλινικες και πρεπει να ξυπνησω νωρις... τι θα ηθελες να σε ρωτησουν αυτη τη στιγμη? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Holly 20 Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου 2009 Γιατι ρε συ δεν τα παρατας? Και η απαντηση:Ισως αυριο... Επομενη ερωτηση: Θα πας depech mode? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Είσαι αισιόδοξος? Όχι 0 Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου 2009 όχι γιατί δεν μπορώ αλλά θα ήθελα πολύ! πότε είναι η eurovision? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
bad_samaritan 1 Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου 2009 δεν ξερω..απεχω απο τα παντα.. εχω εγκλωβιστει ιν μαι μπραιν:Ρ τελικα ο κυρ Θανος (ο μεσος ελληνας ασθενης τελος παντων σε 10 χρονια απο τωρα) θα προτιμουσε ανδρα ή γυναικα χειρουργο για να αφαιρεσει την gallbladder του? (αμα πω χολη θα με βρισετε ,αμα πω χοληδοχο κυστη επισης...αρα gb:) Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
ΙΡΙΔΑ 4 Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 Νομίζω άντρα. Φοβάσαι τους ιατρούς; Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
MEDPEAD 13 Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 πολυ ποσα παγωτα εχεις φαει ως τωρα? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
olizyz 2 Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 6! Ξέρεις να μαγειρεύεις? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Holly 20 Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 Αν πεινασω.. Γιατι δεν επιασες ακομα τον Μαή? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
ΙΡΙΔΑ 4 Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 (τροποποιήθηκε) Είμαι άρρωστη και δεν μπορώ να μετακινηθώ πολύ. Έχεις ποτέ ταλαιπωρηθεί με δίαιτα; Ποια τα αποτελέσματα; Τροποποιήθηκε 1 Μαΐου 2009 από ΙΡΙΔΑ Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
olizyz 2 Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 (τροποποιήθηκε) Είμαι άρρωστη και δεν μπορώ να μετακινηθώ πολύ. Έχεις ποτέ ταλαιπωρηθεί με δίαιτα; Ποια τα αποτελέσματα; Είχα μία μικρή περιπέτεια κάποτε με την υγεία μου. Όταν το ξεπέρασα ήμουν +35κ. Απευθύνθηκα σε έναν ενδοκρινολόγο όπου στην αρχή έχανα 2κ το μήνα... στον 3ο μήνα μου έδωσε sibutramine. Μετά δε χρειάστηκε να ξαναπάω γιατί μέσα σε 2.5 μήνες είχα χάσει τα υπόλοιπα! Η συντήρηση έγινε με πολύ γυμναστική και διαιτολόγιο 1000kcl όπου το ακολουθούσα ευλαβικά. Από τότε έχουν περάσει 7 χρόνια. Στη διάρκεια αυτών των ετών έβαλα 8κ όταν σταμάτησα το γυμναστήριο για κάποιο διάστημα... έπαιρνα σταθερά 1.5κ για κάθε μήνα αποχής μου. Φρόντισα όμως να επανέλθω. Μα που σε δυσκολεύει η δίαιτα? Υ.Γ περαστικούλια! Τροποποιήθηκε 1 Μαΐου 2009 από thalassokokkinoskoufitsa Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
ΙΡΙΔΑ 4 Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 1 Μαΐου 2009 (τροποποιήθηκε) Δε με δυσκολεύει. Ρώτησα για δίαιτα , γιατί τη συνέδεσα συνειρμικά με το μαγείρεμα που ρώτησες πριν. Θενκς για περαστικά. Πόσο γυμνάζεσαι την εβδομάδα; Τροποποιήθηκε 1 Μαΐου 2009 από ΙΡΙΔΑ Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
neurodiab 1 Δημοσιεύτηκε 2 Μαΐου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 2 Μαΐου 2009 τώρα επιτέλους που έχω πάλι καθημερινότητα... μέρα παρά μέρα θα πάει η γυμναστικούλα(=τρέξιμο και ασκήσεις εδάφους! ) γιατί δε μπαίνουν μόνα τους τα ρούχα-παπούτσια-κουρτίνες μέσα στη βαλίτσα? Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Holly 20 Δημοσιεύτηκε 3 Μαΐου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Μαΐου 2009 γιατι σκεφτεσαι οτι μετα θα τα σιδερώσεις και βαριεσαι να τα κακτοποιησεις... Για φαντασου οτι μετα μπορει να μην εχεις σιδερο!?Να δεις για ποτε τα πακεταρεις τελεια¨! Ειμαι η μονη που βαριεμαι αυριο να φαω στη μαπα τον στρατιωτικο γιατρο και να τελειωσω στις 5 ολα τα μαθηματα?(τον εχω υπευθυνο στο μαθημα)(σιγουρα ξερω εναν που θα κανει λουφα..και 1 που καραγουσταρει τη φαση..) Τι τελειο 3 ημερο... Παράθεση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Recommended Posts