Vancomycin Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2009 η βιγιαρεάλ υποθέτω....χααχχααχ μέτα το λύκειο τι??????????? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
k0st Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2009 Διευθυντική θέση στο Δημόσιο,λόγω απίστευτου βύσματος. Καλά δε θα ήτανε; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Vancomycin Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2009 χαχααχαχ καλά θα τανε αλλά είναι πολλές οι τύψεις... πως μετράται η ισχύς του βύσματος??????????? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
veterinarian Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2009 Απ'το μέγεθος της τρύπας!! Ποιας τρύπας? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
k0st Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2009 Της μαύρης τρύπας της Οικονομίας/του Σύμπαντος/της γραμματέως του Υπουργού Έχει άραγε ωραία γραμματέα ο Αβραμό; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ΙΡΙΔΑ Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2009 Τρώγεται. Τι έκανες σήμερα το πρωί; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ξενος Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 επινα καφεδακι με τον αστυνομικο που μου εφερε το νεο απολυτηριο στρατου στο σπιτι για να ταλλαξουμε...τυχαινει και να τον ξερω βλεπεις τον ανθρωπο... εδω χιονιζει,εκει? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ouranio toxo Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 Δυστυχώς όχι! Απλά κάνει τρελό κρύο!! Θα πάτε πουθενά τριήμερο καθαράς Δευτέρας; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ξενος Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 ω ναι,εκτος αν ο καιρος μας αλλαξει τα σχεδια εσεις? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ho·mun·cu·li Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 τπτ--προτιμω τις βρωμικες δευτερες ποτε ειναι η καθαρα δευτερα? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anastasiostheodoridis Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 την μεθεπόμενη Δευτέρα ημερολόγιο δεν έχεις; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
800.000 ευρω στο προαυλιο Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 Ου, βεβαια εχω! Οπως επισης και αναλογιο και κομπολογιο!! Τι λεει; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ξενος Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 2009 δεν πολυμιλαει,αλλα οταν το αποφασισει κατι εχει να πει... η οικογενεια καλα? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 24 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 24 Φεβρουαρίου 2009 μια χαρά, ροχαλίζει... πάλι τα ήπιες απόψε? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ξενος Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2009 μα πως φαινεται ρε γαμωτο?? ηρθανε τα ριμπενακια? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2009 Όχι, τα έπιασε το κρύο και μείνανε στη "ριμπενοχώρα" ....ντε ξέρει τι'ν΄τούτο πάλι... γιατί βάζετε δύσκολες ερωτήσεις? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ξενος Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2009 για να εχεις κατι να κανεις... παω για καφε,ερχεται κανεις? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2009 (τροποποιήθηκε) για ποτάκι έρχομαι ευχαρίστως... κάποια άλλη μέρα! εν όψει των πρόσφατων γεγονότων...η πρώτη σκέψη ήταν να το κάνω σε τόπικ εδώ, αλλά λόγω ατολμίας.... το κάνω ερώτηση.... "Τι σημαίνει το Greekmeds για σένα?" Τροποποιήθηκε 3 Μαρτίου 2009 από neurodiab Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
olizyz Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2009 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2009 για ποτάκι έρχομαι ευχαρίστως... κάποια άλλη μέρα! εν όψει των πρόσφατων γεγονότων...η πρώτη σκέψη ήταν να το κάνω σε τόπικ εδώ, αλλά λόγω ατολμίας.... το κάνω ερώτηση.... "Τι σημαίνει το Greekmeds για σένα?" ΤΟΠΙΚ .....ΤΟΠΙΚ.....ΤΟΠΙΚ..... :anavwfwties: Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ΙΡΙΔΑ Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2009 για ποτάκι έρχομαι ευχαρίστως... κάποια άλλη μέρα! εν όψει των πρόσφατων γεγονότων...η πρώτη σκέψη ήταν να το κάνω σε τόπικ εδώ, αλλά λόγω ατολμίας.... το κάνω ερώτηση.... "Τι σημαίνει το Greekmeds για σένα?" Ένα forum που με έχει βοηθήσει πολύ στις σπουδές μου και μου έχει δώσει την ευκαιρία να συναναστραφώ και να γνωρίσω εξαιρετικά άτομα. Ρωτώντας επηρεασμένη από Ιατροδικαστική, ποιον θάνατο θεωρείς πιο show off?? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2009 καρδιακή ανακοπή σε διαβητικό με νευροπάθεια του αυτόνομου... μια κι έξω και δε παίρνεις χαμπάρι από πού σου'ρθε! ανταλλάζουμε εαυτούς?...(τον δικό μου, τον βαρέθηκα...) Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Εpεβος Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2009 καρδιακή ανακοπή σε διαβητικό με νευροπάθεια του αυτόνομου... μια κι έξω και δε παίρνεις χαμπάρι από πού σου'ρθε! ανταλλάζουμε εαυτούς?...(τον δικό μου, τον βαρέθηκα...) Μπαααα...Προτιμω να εχω τουλαχιστον ενα Υ χρωμοσωμα πανω μου! Στα παρτυ πιανεις τοιχο η καθεσαι στη μεση να σε βλεπουν ολοι? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
800.000 ευρω στο προαυλιο Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2009 παω οπου εχει χωρο να χορεψω, motha fucka!!! θα πηγαινες ποτε σε swing club? Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ΙΡΙΔΑ Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω τι είναι το swing club. Πες μου τι είναι να σου απαντήσω.... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anastasiostheodoridis Δημοσιεύτηκε 5 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 5 Μαρτίου 2009 http://www.patrasblogs.gr/Patrina/2008/11/22/Swinging_club το internet γιατί το πληρώνετε; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Recommended Posts