Αφροδίτη Δημοσιεύτηκε 6 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Οκτωβρίου 2008 Θερμή παρακληση: Όποιος πηγαίνει για καφέ Κυριακή πρωί στο κέντρο, ας μου στέλνει ένα μήνυμα να πηγαίνουμε μαζί! Είναι πολύ αγαπημένη μου συνήθεια ευχαριστώΑφροδίτη μου επειδή είμαι και λίγο ντροπαλός ......μου προτείνεις να σου στείλω π.μ. για να σε καλέσω για καφέ την άλλη Κυριακή στο Κολωνάκι; Είμαι ντροπαλή και δεν μπορώ να απαντήσω!!! χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Αφροδίτη Δημοσιεύτηκε 6 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Οκτωβρίου 2008 Είδα στο Κολωνάκι σάββατο βράδυ στη Μηλιώνη έναν μαύρο ποδοσφαιριστή που από κοντά είναι όμορφος και ψηλός! Κάποιος μου πε ότι τον λένε Μπατίστα, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Είναι ψηλός ο Μπατίστα; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Ήρα Δημοσιεύτηκε 6 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Οκτωβρίου 2008 εξαρταται τι εννοουμε ψηλος Ρανιουλι!!!!χιχιχιχι!! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Αφροδίτη Δημοσιεύτηκε 6 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Οκτωβρίου 2008 εξαρταται τι εννοουμε ψηλος Ρανιουλι!!!!χιχιχιχι!! Πώς σ αρεσουν εσένα οι άντρες; Οι διπλάσιοι!!!χαχαχαχαχαχααχα Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Winmx Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 αχαχαχα.....ε δεν αντεξα....διπλασιοι βρε Ηρα;;; εδω παλι οι ποδοσφαιριστες ειναι κοντοι ρε παιδι μου....κυκλοφορανε συχνα... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Ήρα Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 (τροποποιήθηκε) ολα ξεκινανε απο το παιχνιδιαρικο χαμογελο , το ζεστο βλεμμα και το παθος που εχει καποιος για αυτα που του αρεσουν.τα υπολοιπα ειναι σε πολυ δευτερη μοιρα. οι πολυ ωραιοι ανδρες , με κριτηρια υψοβαροσωματομετρικα ,προσωπικα δε μου κανουν κατι ,θα γυρισω να πω α ωραιος , πολλες φορες δε τους προσεχω καν και μου τους επισημαινουν οι γυρω μου, αλλα μεχρι εκει .μαλλον η οραση ειναι η τελευταια αισθηση μου που ενθουσιαζεται υγ-απο τον κανονα εξαιρουνται ο Depp!! και ο Blackgeorge!! οριστε μας !!μην τα κανουμε ολα ''ισα περα''!! Τροποποιήθηκε 7 Οκτωβρίου 2008 από Ήρα Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
tik-tak Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 οι πολυ ωραιοι ανδρες , με κριτηρια υψοβαροσωματομετρικα ,προσωπικα δε μου κανουν κατι απο τον κανονα εξαιρουνται ο Depp!! και ο Blackgeorge!! οριστε μας !!μην τα κανουμε ολα ''ισα περα''!! Χχιχιχιιχι...εξαιρείται ο Blackgeorge;;;;....χιχιιχ....μα δεν υπάγεται στην κατηγορία....χιιχιχ... .(σε πειράζωωωωωωωω..............χιχιχι........) Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ouranio toxo Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 (τροποποιήθηκε) Τη Βίκυ Σταυροπούλου, όχι με το ταξί, αλλά με ένα Toyota Rav4 έξω από το μετρό του Αγ.Αντωνίου. Τροποποιήθηκε 7 Οκτωβρίου 2008 από ouranio toxo Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
MEDPEAD Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 μενει περιστερι η σταυροπουλου συγκατοικει με τον ηθοποιο που επαιζε στα εγκληματα και εκανε τον γιο της χηρα μητσι του λαζοπουλου αλλα μου διαφευγει το ονομα του σορρυ! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
ouranio toxo Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 (τροποποιήθηκε) μενει περιστερι η σταυροπουλου συγκατοικει με τον ηθοποιο που επαιζε στα εγκληματα και εκανε τον γιο της χηρα μητσι του λαζοπουλου αλλα μου διαφευγει το ονομα του σορρυ! Χατζηπαναγιώτη τον λένε ! Τροποποιήθηκε 7 Οκτωβρίου 2008 από ouranio toxo Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
MEDPEAD Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 μενει περιστερι η σταυροπουλου συγκατοικει με τον ηθοποιο που επαιζε στα εγκληματα και εκανε τον γιο της χηρα μητσι του λαζοπουλου αλλα μου διαφευγει το ονομα του σορρυ! Χατζηπαναγιώτη τον λένε ! αγιασου !!! ουφ εσκασα να το βρω το ονομα! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anastasiostheodoridis Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου 2008 αχ βρε ουράνιο τόξο.....αχ.....γιατί μου το έκανες αυτό; ήλπιζα πως δεν θα το έβρισκε και θα έσκαγε ρε τι ζόρια έχει ο κόσμος.... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anastasiostheodoridis Δημοσιεύτηκε 14 Οκτωβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 14 Οκτωβρίου 2008 Τον Μαγκντί Γιακούμπ και τον καρδιοχειρουργό Θεοδωρόπουλο στο Megaron plus. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Ήρα Δημοσιεύτηκε 2 Νοεμβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 2 Νοεμβρίου 2008 την Μαρια Χουκλη στο Παλλας , πιο ψηλη απο οτι φανταζομουν , ομορφο , ''γυναικειο'' σωμα , γλυκο προσωπο , περιποιημενα ''κουλτουριαρικα'' ντυμενη χωρις να στερειται ποντο απο γοητεια και φινετσα! και μου εκανε εντυπωση η απλοτητα της. καθολου ψωνισμενο η ντιβε υφος , αξιοπρεπεστατη .μια φινετσα ανθρωπου που η ηρεμια που εκπεμπει φαινεται να ξεκινα απο το οτι τα εχει καλα ''τακτοποιημενα'' μεσα της. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anastasiostheodoridis Δημοσιεύτηκε 2 Νοεμβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 2 Νοεμβρίου 2008 ΗΡΑ μου, μάλλον αγνοείς πως η συγκεκριμένη ΚΥΡΙΑ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Ονειροπόλος Δημοσιεύτηκε 2 Νοεμβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 2 Νοεμβρίου 2008 Παρασκευή πρωί 31/10. Αγουροξυπνημένος μετά από την 5η εφημερία σε 7 μέρες.. Βγαίνω λοιπόν απ’ το δωμάτιο, και τι να δω.. Κάμερες, προβολείς, ένας χαμός.. Πρώτη σκέψη: Όπα μεγάλε μας πιάσανε (μια και είχα κοιμηθεί λιγάκι παραπάνω, θα ‘τανε 9.30, μια και δεν με φώναξε κανείς..). Δεύτερη σκέψη (αφού δε με κυνηγούσε κανένας με μικρόφωνο): Μάλλον θα ήρθανε να δούνε τι γίνεται με τις εφημερίες.. Τρίτη σκέψη (αφού δεν έπαιρναν συνέντευξη από κανένα μεγάλο ή διοικητή..): Τι στο καλό γίνεται ρε γμτ;;; Τελικά είχανε τα γυρίσματα μιας ταινίας με τη Ζέτα Μακρυπούλια… Πάντως παιδευότανε για ώρες για δυο σκηνές.. Ζόρικη δουλειά να λέμε.. Άσε που είχανε κάνει και το γραφείο του Δντη της Χειρ/κης καμαρίνι, χαχα! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Amaryllis Δημοσιεύτηκε 2 Νοεμβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 2 Νοεμβρίου 2008 Τον Μαγκντί Γιακούμπ... Να κάποιος που θα ήθελα να δω. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Ήρα Δημοσιεύτηκε 2 Νοεμβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 2 Νοεμβρίου 2008 ναι το ξερω.. ειναι απο τους λογους που τρεφω για το προσωπο της εκτιμηση , οχι απλη συμπαθεια σαν ανθρωπος προς ανθρωπο επειδη αντιμετωπιζει δυσκολη κατασταση , εκτιμηση για τον τροπο που την αντιμετωπιζει , αντιμετωπισε το ''γιατι σε εμενα '' οχι με ''δικαιολογημενη οργη'' αλλα με προς τα μεσα της και εξω της ''δοσιμο '',για μενα δειγμα καλλιεργειας ψυχης .. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Αφροδίτη Δημοσιεύτηκε 3 Νοεμβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Νοεμβρίου 2008 Ο κολλητός μου είδε τον Ανδρεα Λοβέρδο στο Σύνταγμα έξω από το Πλαίσιο. Έχω ξαναδηλώσει πόσο γοητευτικό τον βρίσκω. Το χειρότερο είναι ότι με το φίλο μου είχαμε ραντεβού εκεί! Αλλά όταν πήγα εγώ ο Λοβέρδος είχε φύγει Τί να πει κανείς......Πάντα άτυχη στους άνδρες..... Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anastasiostheodoridis Δημοσιεύτηκε 3 Νοεμβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Νοεμβρίου 2008 Πας και τη στήνεις στο γραφείο του από κάτω, Απόλλωνος 6 (παράλληλη με την Μητροπόλεως) και τον βλέπεις. Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Αφροδίτη Δημοσιεύτηκε 3 Νοεμβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Νοεμβρίου 2008 Πας και τη στήνεις στο γραφείο του από κάτω, Απόλλωνος 6 (παράλληλη με την Μητροπόλεως) και τον βλέπεις. Make my day!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Ήρα Δημοσιεύτηκε 3 Νοεμβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Νοεμβρίου 2008 Make my day!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατι το κανεις αυτο Τασο? αθωα θυματα θα την πληρωσουν και θα ξεροσταλιαζουν μαζι με την Αφροδιτη Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anastasiostheodoridis Δημοσιεύτηκε 9 Νοεμβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 9 Νοεμβρίου 2008 Την Χριστίνα Λαμπίρη στο Ωραίο πρόσωπο, ωραία μάτια......παχουλή όμως....τσίτα το παντελόνι επάνω της Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
MEDPEAD Δημοσιεύτηκε 9 Νοεμβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 9 Νοεμβρίου 2008 ΧΑΧΑΧΑ αχ μας πεθανες αυτο ηθελα να σε ρωτησω ποσες μεριδες μεζεδες πηρε; πρεπει να τα εφαγε ολα τα πιατα ημερας! Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Αρσινόη Δημοσιεύτηκε 9 Νοεμβρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 9 Νοεμβρίου 2008 ΧΑΧΑΧΑ αχ μας πεθανες αυτο ηθελα να σε ρωτησω ποσες μεριδες μεζεδες πηρε; πρεπει να τα εφαγε ολα τα πιατα ημερας! πω πω πω πω πω τ ειστε σεις ρεεεεεεεεε δε γκαταλαβα δηλαδη να υποθεσω ο δικος σας BMI ειναι 18,5 ε;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Recommended Posts